Πέτρος Λαγούτης στο After Dark : «Θεωρώ ευλογία και τύχη αυτό που έγινε στον χώρο μας»

Πέτρος Λαγούτης στο After Dark : «Θεωρώ ευλογία και τύχη αυτό που έγινε στον χώρο μας»

Ο Πέτρος Λαγούτης ήταν καλεσμένος στο After Dark και μίλησε στον Θέμη Γεωργαντά. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις επαγγελματικές του συνεργασίες λέγοντας: «Κοιτάω πάντα με ποιους θα δουλέψω, μετά το σενάριο και οι συντελεστές. Πρώτα απ’ όλα όμως είναι οι άνθρωποι που θα συνεργαστώ».


Την φετινή χρονιά τα κανάλια έχουν πάρα πολλές σειρές, τι δήλωσε για αυτό;

«Καιρός ήταν. Την μυθοπλασία την έχει ο κόσμος ανάγκη. Ένα ριάλιτι δεν μπορεί να τα στηρίξει αυτά. Δεν θέλω να τα τσουβαλιάσω όλα μαζί. Δεν βλέπω ριάλιτι. Μόνο master chef έχω δει».

Του έχουν κάνει πρόταση για το Survivor;

«Μου έχουν κάνει πρόταση για το Survivor, αλλά δεν έφτασα στο σημείο να μιλήσω για χρήματα. Γιατί να με δει όλη η Ελλάδα πως είμαι όταν πεινάω. Όλα θα τα άντεχα και θα τα συνήθιζα. Αλλά να περνάω τόσο χρόνο με ανθρώπους που δεν ξέρω… δεν θα μπορούσα. Δεν θα πήγαινα ποτέ να τραγουδήσω. Δεν θέλω να εκτεθώ με αυτόν τον τρόπο, γιατί η δουλειά μας είναι έκθεση».

Και συνέχισε: «Απωθημένο δεν έχω, αλλά βλέπω κάποιες σειρές στο Netflix και λέω πολλές φορές “να αυτό θέλω να κάνω”».

Για τα παιδιά του ανέφερε: «Ο γιος μου είναι 16 χρονών. Τα παιδιά τα έχω τρεις φορές την εβδομάδα ως χωρισμένος μπαμπάς. Με την Μυρτώ Αλικάκη έχουμε καταπληκτική σχέση. Δεν κατάφερα ποτέ να είμαι αυστηρός με τα παιδιά. Προσπαθούσα να κρατάω κάποια όρια».

Έχει και σκύλο που τον λένε Ντιέγκο και είναι ενός έτους. Το όνομα, του το έδωσε από τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Πέτρος Λαγούτης κι η Ντάνη Γιαννακοπούλου τοποθετήθηκαν για το #MeToo:
«Θεωρώ ευλογία και τύχη αυτό που έγινε στον χώρο μας. Οι άνθρωποι είχαν την δύναμη να βγουν και να μιλήσουν και να φωτίσουν τα σκοτεινά σημεία. Εμένα με στενοχώρησε που δεν πήραν την σκυτάλη οι δημοσιογράφοι. Περίμενα ένα κύμα. Φάνηκε ότι στον χώρο της τηλεόρασης, η διαπλοκή είναι πιο καλά δεμένη κι οι φόβοι μεγαλύτεροι κι οι άνθρωποι σώπασαν», είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου σχολίασε πάνω σε αυτό το θέμα: «Βρέθηκε ο χώρος και βγήκαν στην επιφάνεια κι αυτό για εμένα είναι αρκετά βοηθητικό», με τον Λαγούτη να συμπληρώνει: «Είχαν τον χωροχρόνο να σκεφτούν οι άνθρωποι αυτά που τους έχουν τύχει. Μπορεί να μην γίνονταν όλα αυτά, αν τα θέατρα ήταν ανοιχτά. Μίλησαν οι κοπέλες μεταξύ τους κι είδαν πως θα κινηθούν».

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου πρόσθεσε: «Θέλει μια συλλογικότητα και θάρρος για έναν άνθρωπο να βγει και να τα πει. Η υποστήριξη πάντα βοηθά. Δεν μου έχει συμβεί κάποιο περιστατικό».

Τέλος, το θέμα έκλεισε ο Πέτρος Λαγούτης λέγοντας: «Τύπου εργασιακή βία αλλά όχι επάνω μου… Επίδειξη ισχύος ή άσκηση εξουσίας».

Εξομολογητήριο

Πήγαινα καταχτητικό για να παίζω μετά μπάλα.

Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα ήμουν ποδοσφαιριστής ή ψυχολόγος.

Το αγαπημένο του σημείο στο γυναικείο σώμα: «Τα χείλη, η μέση».

Αμήχανο περιστατικό σε ερωτική σκηνή: «Μου έχει τύχει η κοπέλα που είχα ερωτική σκηνή να είναι πιο δοτική από ότι είχα συνηθίσει».

Το πιο ακραίο πράγμα που έχει κάνει για τον έρωτα: «Έχω κάνει ταξίδια για τον έρωτα».

Μια γυναίκα στην Ελλάδα που θα περνούσε την τέλεια ερωτική σκηνή: «Δεν πρόκειται να σου πω! Κάψτε με!»

Έχεις υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση: «Έχω υπάρξει».

Έχει βγει ραντεβού με θαυμάστρια; «Ναι».

Έχει κάνει σεξ σε καμαρίνι; «Ναι».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper