Η έντονη αντίδραση του Σταμάτη Φασουλή προς την Άννα Μαρία Ψυχαράκη !

Η έντονη αντίδραση του Σταμάτη Φασουλή προς την Άννα Μαρία Ψυχαράκη !

«Καλημέρα καινούρια μου αγάπη» κλήθηκαν να τραγουδήσουν στο J2US η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Χάρης Βαρθακούρης, ύστερα από μία εβδομάδα όπου βρέθηκαν στη σκηνή με διαφορετικούς παρτενέρ.

Ο Χάρης Βαρθακούργης στα παρασκήνια δήλωσε ότι αυτό το ζευγάρι έχει μέλλον στο παιχνίδι.

Το «ζευγάρι» εμφανίστηκε στο stage με ένα απίθανο act, ωστόσο δεν κατάφερε να «ενωθεί», εξαιτίας της Άννας Μαρίας, η οποία, όπως είπε η κριτική επιτροπή, δεν καταδέχτηκε ούτε να κοιτάξει τον τραγουδιστή, καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού.


Οι κριτές εξέφρασαν το συναίσθημα που εισέπραξαν, η Άννα Μαρία, όπως πάντα, θέλησε να απαντήσει, γεγονός που δημιούργησε εκνευρισμό.

«Δεν είδα καμία επαφή μεταξύ σας. Στο κουπλέ δεν το έλεγε με πίστη Άννα Μαρία. Ο Χάρης από την αρχή σε κοίταγε, εσείς ήσουν απομονωμένη. Δεν με βοηθάς να σου βάλω 10», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ ο Χάρης Βαρθακούρης θέλησε να δικαιολογήσει την κατάσταση, τονίζοντας ότι το στήσιμο ήταν του Φωκά Ευαγγελινού.

«Υπήρχαν σημεία που δεν ήταν καλά Άννα Μαρία. Ήταν πιο ενοχλητική η σολιστική σου διάθεση. Σε ένα τραγούδι με τόσα υπονοούμενα, ήσουν σόλο, δεν σε ενδιέφερε η παρουσία του Χάρη πάνω στη σκηνή. Δεν είχες καμία διάθεση συντονισμού», τόνισε η Δέσποινα Βανδή αλλά εκείνη δεν συμφώνησε. Ο Σταμάτης Φασουλής αντέδρασε στα λόγια της παίκτριας και της είπε ότι είναι αυτό που έβλεπαν.

«Η εμφάνιση ήταν πολύ ωραία, δεν μου άρεσε στο κουπλέ που δεν υπήρχε ο Χάρης. Γεννημένη σολίστ δεν καταδέχτηκες να τον κοιτάξεις. Ο άγιος Χάρης, ενώ πήγε να σε κοιτάξει, είδε τη σολιστάρ να σολάρει. Είναι κρίμα. Καταδέξου να κοιτάξεις το ζευγάρι σου» είπε ο Σταμάτης Φασουλής κι εκείνη συνέχισε να απαντά ότι ήταν επιλογή του Φωκά Ευαγγελινού.

«Όταν μιλάνε οι άνθρωποι που είναι εδώ, δεν είναι ωραίο να απαντάς. Μας φέρνεις σε άβολη θέση», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper