Νέοι καλλιτέχνες: Η πρόταση της εβδομάδας

Μία ομάδα δημοσιογράφωνκαι φίλων του χώρου της ενημέρωσης, δημιούργησε αυτό που έλειπε την καθημερινή μας ενημέρωση, το newspistol.comΗ πρόταση του Χάρη Λεμπιδάκη, να συμμετάσχω σε αυτή την προσπάθεια, μου έδωσε ιδιάιτερη χαρά και έτσι είμαι στην ευχάριστη θέση να αναγγείλω την έναρξη της στήλης ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ της οποίας την επιμέλεια θα έχω εγώ και θα σας παρουσιάζω νέους καλλιτέχνες, οι οποίοι κάνουν τα πρώτα τους βήματα.Για όσους δεν με γνωριζουν, επιτρέψτε μου να γράψω δύο λογια για μένα.

Εχω διατελέσει μεταξύ των άλλων, Σύμβουλος για θέματα Αποδήμων στο Υπουργείο Πολιτισμού, Διευθυντικό στέλεχος του International Action Art της UNESCO, Υπεύθυνος ΤΥΠΟΥ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ της UNESCO Πειραιά και Νήσων. Συνεργάζομαι με την ιδιότητα του εξωτερικού παραγωγού με την δισκογραφική εταιρεία ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ. Είμαι ιδρυτής και γενικος διευθυντής της εταιρείας Starplanet, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του θεάματος απο το 1999. Εχω κάνει ατομικές εκθέσεις φωτογραφίας, είμαι μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής εταιρείας (ΕΦΕ) και μέλος της International Federation of Photographic Art (I.F.P.A.). Η πολύχρονη ενασχόληση μου στον χώρο του θεάματος και η καθημερινή μου επαφή με νέους καλλιτέχνες, μου επιτρέπει να σας παρουσιάζω σε τακτά χρονικά διαστήματα, ότι νέο κυκλοφορεί στον χώρο της μουσικής.Σας εύχομαι καλή ανάγνωση.

Δημήτρης Λιόλιος «Με τέρμα γκάζι» προς την επιτυχία

Επέλεξα τον πρωτοεμφανιζόμενο δισκογραφικά την χρονιά που μας πέρασε, Δημήτρη Λιόλιο, καλλιτέχνη της MINOSEMI, του οποίου οι συνεργασίες του και η ποιότητα των τραγουδιών που κυκλοφόρησε, μου έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση.Ο Δημήτρης Λιόλιος, γεννήθηκε και μεγαλώσε στην Αθήνα, με καταγωγή απο τη Βόρειο Ελλάδα (Θάσο). Μεγαλώνοντας μέσα σε μια μουσική οικογένεια ανακαλύπτει απο μικρός την αγάπη του για τη μουσική.Η πρώτη του όμως προσωπική επαφή μ’αυτήν, γίνεται κατά την διάρκεια των φοιτητικών του χρόνων στην Πάτρα, όπου και κάνει κάποιες live εμφανίσεις με φίλους του σε φοιτητικά στέκια.

 Εκει συνειδητοποιεί οτι η μουσική και το τραγούδι αρχίζουν να τον απασχολούν περισσότερο από την επιστήμη που σπουδάζει. Λίγους μηνες μετά προκύπτει το FAME STORY I . Με την προτροπή της οικογένειας του δηλώνει συμμετοχή και λαμβάνει μερος σ'αυτό.Από κει ξεκινά τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα,ακολουθεί σειρά μαθημάτων φωνητικής τοποθέτησης ξεκινώντας με τη Julie Massino για 2 χρόνια και μετά με τον Johnny Σκουλά που τον βοηθά μέχρι και σήμερα να κατανοήσει σε βάθος αυτό που αγαπά, το τραγούδι.Συνεργάζεται απο το 2003 μέχρι και το 2012, με καταξιωμένους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου όπως Μαρινέλλα, Νατάσα Θεοδωρίδου, Ηρώ, Αντώνη Ρέμο, Γιάννη Πλούταρχο, Κώστα Μακεδόνα, Σταμάτη Γονίδη, Ζαφείρη Μελά κ.α, αποκομίζοντας πολύτιμη εμπειρία και γνώση.

Το 2011 γνωρίζεται και τελικά συνεργάζεται με τον συνθέτη Ευθύβουλο (γνωστό από τις επιτυχίες του με την Ελενα Παπαρίζου, Νίκο Μακρόπουλο, Νίκο Οικονομόπουλο κα) και τη στιχουρχό Αγγελική Μακρυνιώτη και ξεκινούν μαζί, την παραγωγή της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς. Υπογράφει και τελικά κυκλοφορεί μέσω της MINOS-EMI δύο digitalsinglesτο "ΣΑΝ ΝΑ 'ΤΑΝ ΧΤΕΣ" και το «ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ» Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper