Μόδα-αξεσουάρ: Η διαφορετική πρόταση της Σοφίας Δριστέλα

Μόδα-αξεσουάρ: Η διαφορετική πρόταση της Σοφίας Δριστέλα

Θέμα: Όλη η διαδρομή της επιτυχίας των αξεσουάρ μου

Κείμενο: Σοφία Δριστέλα

Η αλήθεια είναι πως όταν χτύπησε το τηλέφωνο μου και είδα το όνομα του Χάρη (Λεμπιδάκη) φαντάστηκα πως θα ήθελε καφεδάκι, κουs - κουs ή να του πω ποια απο τις όμορφες φιλες μαs φόρεσε τις τελευταίες μου δημιουργίες.

Τίποτα απο αυτά δεν συνέβη όμως. Απλα μου μίληησε για το νέο του ξεκίνημα και μου πρότεινε να συνεργαστούμε. Μπορω να πω οτι ενθουσιάτηκα και χωρίς δεύτερη κουβέντα απάντησα θετικά. Έτσι μια φορά την εβδομάδα θα λέμε τα νέα μας, θα μιλάμε για μόδα και θα σας παρουσιάζω τα κοσμήματα-αξεσουάρ μου που έχουν φορεθεί και αγαπηθεί τόσο πολύ απο εσάς και δε θα μπορούσα απο το να σας πω δημόσια ενα μεγάλο ευχαριστω. Για αρχή λοιπόν σκέφτηκα να σας δείξω πως ξεκίνησε ολο αυτο (φωτο 1) και φορεθηκαν σε εκατομμύρια χέρια σε ολο τον κοσμο αυτά τα αξεσουάρ .


Ύστερα απο αυτή τη μέρα (φωτο 2) οταν τηs τα χαρισε η Kατερινα Καινουργιου on air στην εκπομπη της.



Eπειτα ακολούθησαν τα χρωματισταλά κολιέ (φωτο 3) (φωτο 4) (φωτο 5) , και τη σειρά ολοκλήρωσαν τα επιχρυσα κολιε (φωτο 6). Στη συνέχεια θέλησα να δημιουργησω μια πιο βραδινή σειρά και έτσι ήρθαν τα δερμάτινα και πλεκτά βραχιό λια (φωτο 7) (φωτο 8) και ακολού θησαν και αλλα σχεδια (φωτο 9) (φωτο 10).



Και πριν κλεί σουμε θα ήθελα να δείτε και την πιο πρόσφατη φωτογραφια με την πολυ καλη μου φιλη Έλενα Παπαβασιλείου και στην πορεία θα δούμε και τα σκουλαρίκια, αντρική και παιδική σειρά αξεσουάρ- πλεκτα - ζώνες σε συνδιασμό με διάφορα στυλ ντυσίματος.



Ελπίζω να έχουμε καλή αρχή και κάθε επιτυχία στο newspistol.com και στο δημιουργό και φίλο μου Χάρη Λεμπιδάκη.

Καλή σεζόν σε όλους μας

Θα μπορούμε εκτός απο εδώ, να τα λέμε και στο facebook αλλά και με mail:

fb: "τα βραχιολακια της Σοφιας"

mail: sdristela@yahoo.gr


1 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

24/09/2012 - 14:00 - Vasso: ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΟ..ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!!!

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper