Αποκλειστικό ρεπορτάζ απο το Ελληνικό φεστιβάλ στο Λός Άντζελες

Αποκλειστικό ρεπορτάζ απο το Ελληνικό φεστιβάλ στο Λός Άντζελες

Γιάδέκατη

Για δέκατη τέταρτη χρονιά γιορτάστηκε στον περίβολο του καθεδρικού ναού της αγίας σοφίας στο Λός Αντζελες το ελληνικό φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη μετά τήν γιορτή της εργασίας,χορός,τραγούδι πολύ φαγητό και ποτό τα κύρια χαρακτηριστικά του φεστιβάλ ,ψυχή του φεστιβάλ o Πατήρ Ιωάννης Μπάκας -Πνευματικός της οικογένειας Hanks -Wilson ,και ο άνθρωπος που έχει αναπτύξει σημαντικό Φιλανθρωπικό έργο ,αρωγοί στην Προσπάθεια τού Πατέρα Ιωάννη ο Ted Pastas Διευθυντής του Φεστιβάλ αλλά και ολόκληρη η Ελληνοαμερικανική κοινότητα του Λός Άντζελες να τονίσω εδω ότι το ελληνικό φεστιβάλ είναι ίσως το πιό πετυχημένο σε ολόκληρη την Αμερική.

Aρωγός της πιο πάνω προσπάθειας ο διάσημος στάρ Tom Ηanks καθώς και η Ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Rita Wilson πού με τήν δυναμική παρουσία τους κάθε χρόνο ενισχύουν το φιλανθρωπικό έργο της ελληνοορθόδοξης κοινότητας,αξίζει να σημειώσω οτι φέτος για πρώτη φορά άνοιξε τις πόρτες του το συνεδριακό κέντρο του Καθεδρικού ναού της Αγίας Σοφίας ενα πραγματικό κόσμημα,δωρεά των οικογενειών Hanks-Wilson,Maniatakos,huffington Arieta.

Λαμπερές παρουσίες η Rita Wilson ,Nia Vardalos,Patriccia Carol,καθως την πόλη του Λος Άντζελες εκπροσώπησε ο Δήμαρχος του LA Antonio Villaraigosa που συνδέεται φιλικά με τον πατέρα Ιωάννη.Παρών και ο Αλέξης Γεωργούλης που ζει το τελευταίο διάστημα στο Λος Άντζελες. Ο Θάνος Πετρέλης ξεσήκωσε με τις επιτυχιες του ενω το κοινό αποδείχθηκε ιδιαιτέρως θερμό.

Το φεστιβάλ έκλεισε τις πύλες του με μεγάλη επιτυχία αφού τόσο η άρτια οργάνωση αλλά κυρίως το μεράκι και η αγάπη των εθελοντών ειναι ίσως το μυστικό της επιτυχίας του φεστιβάλ.

Αξιζει πάντως να σημειωθεί οτι για πρώτη φορά φέτος λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων (Γυρίσματα για την καινούρια του ταινία)

απουσίαζε απο τις εκδηλώσεις ο βραβευμένος με oscar star Tom Hanks που για πολλούς αποτελεί την ψυχή των εκδηλώσεων.

Πάντως αξίζουν θερμά συγαρητήρια στούς διοργανωτές αλλά κυρίως στούς εθελοντές για την άψογη παρουσία.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Ted Pastras καθώς και τον πατέρα Ιωάννη Μπάκα για την πολύτιμη βοήθεια που μου προσέφεραν.!!

Kαι ένα βίντεο συλλεκτικο!!!


http://www.youtube.com/watch?v=W7DZ5eR5Y0o&feature=youtube_gdata_player


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper