Συνέντευξη στο Newspistol της Μαρίας Αλεξάνδρου : " Την έχω πατήσει πολλές φορές από καλοθελητες που ανακατεύονταν πάντα στην προσωπική μου " !

Συνέντευξη στο Newspistol της Μαρίας Αλεξάνδρου :  Την έχω πατήσει πολλές φορές από καλοθελητες που ανακατεύονταν πάντα στην προσωπική μου  !

Η Μαρία Αλεξάνδρου ασχολείται με μεγάλη επιτυχία στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και του τραγουδιού και στην συνέντευξη που παραχώρησε στο Newspistol εξηγεί αν βάζει σε δεύτερη μοίρα το τραγούδι μιας και βρίσκεται αυτό το διάστημα σε εκπομπή με δική της στήλη και απαντά για το αν ειναι ερωτευμένη ...









- Μαρία τι θέλεις να σου φέρει το 2022;









.Το 2022 θέλω να φέρει κυρίως σε όλο τον κόσμο υγεία , χαρά και ευτυχία και η μόνη μου ευχή να είναι υγιής και γέροι οι δικοί μου άνθρωποι















- Αληθεύει ότι έχεις γυρίσει σελίδα στην προσωπική σου ζωή και είσαι ερωτευμένη ;









Φυσικα και είμαι ερωτευμένη πολύ θα μπορούσα να πω σφόδρα ερωτευμένη αλλά επειδή την έχω πατήσει πολλές φορές από καλοθελητες που ανακατεύονταν πάντα στην προσωπική μου ζωή και συνεχίζουν να ανακατεύονται  επειδή θέλουν να μου κάνουν κακό και λόγω ζήλειας εγώ και ο σύντροφος μου είμαστε δημόσια πρόσωπα έχουμε αποφασίσει από κοινού να μην το κάνουμε ακόμα επίσημο! Όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή!









May be an image of 1 person and standing















- Τα τηλεοπτικά σου πλάνα για φέτος ;









Ειμαι προς το παρόν στο κανάλι Ε και του χρόνου θα είμαι σε άλλο κανάλι! Συνεχίζω κανονικά τα τηλεοπτικά μου!















- Αυτό πάει να πει ότι το τραγούδι αυτή τη στιγμή το αφήνεις σε δεύτερη μοίρα ;









Το τραγούδι πάντα το αγαπούσα και πάντα θα το αγαπώ! Βεβαίως και είναι μέρος της δουλειάς μου εφόσον με ζητάνε από πολλά μαγαζιά ιδιαίτερα μπουζούκια  , αλλά εγώ τα συνδυάζω και η παρουσίαση αλλά και το κομμάτι τραγουδιού είναι το αντικειμενο μου.















- Το βασικό σου πλεονέκτημα ως χαρακτήρας ;









Το βασικό μου πλεονεκτήμα η μάλλον το βασικό απτά πλεονεκτήματα μου είναι ότι κάνω δωρεές και μάλιστα έχω υιοθετήσει ένα παιδάκι απτην Αφρική που το συντηρώ κάθε μήνα είμαι πολύ ευαίσθητη σε θέματα τέτοια!















- Το μειονέκτημά σου ;









Το βασικό μου μειονέκτημα όπως θέλει ο καθένας ας το πάρει είναι ότι δεν συγχωρώ την προδοσία και το ψέμμα οποίος προδίδει την εμπιστοσύνη σου μια φορά και υποκρίνεται θα το ξανακάνει δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες!


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper