Κωνσταντίνος Πεταλωτής: Οι πρώτες δηλώσεις του εκδότη για τη σχέση και τον χωρισμό του από τη Μυριέλλα!

Κωνσταντίνος Πεταλωτής: Οι πρώτες δηλώσεις του εκδότη  για τη σχέση και τον χωρισμό του από τη Μυριέλλα!

Όσα δήλωσε στην εκπομπή Love It : «Με τη Μυριέλλα γνωριστήκαμε τον Ιούλιο που μας πέρασε όταν ανέβηκε Σέρρες για τις ανάγκες της παραστάτης που έπαιζε. Ήρθαμε κοντά, βγαίναμε. Ταξιδέψαμε και περάσαμε ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι μαζί. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμάω και σέβομαι πολύ. Τον Σεπτέμβριο, για δικούς μας λόγους, αποφασίσαμε να το λήξουμε.


Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, λόγω της υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί και είμαστε περισσότερο σπίτι, παρακολουθώ το Survivor! Η Μυριέλλα, όπως την γνώρισα, έτσι είναι και μέσα στο παιχνίδι. Πολύ αγωνιστική και δυνατή και έχει πολλά να δώσει», είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος ο οποίος ρωτήθηκε και για το πώς βλέπει το φλερτ που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη Μυριέλλα και τον Γιώργο Κατσαούνη μέσα στο Survivor.

«Ως τηλεθεατής δεν θα μπορούσα να είμαι αντικειμενικός, οπότε δεν θα ήθελα να το σχολιάσω» είπε ο ίδιος, μη θέλοντας να κάνει κανένα ουσιαστικό σχόλιο.

Όσο για τις φήμες που τον θέλουν να είναι στο δρόμο για τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να συμμετάσχει στο Survivor και να επαναληφθεί άλλη μία ιστορία αγάπης όπως πέρυσι με τον Σάκη και τη Μαριαλένα, ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής ήταν ξεκάθαρος:

«Ως παίκτης όχι, αλλά θα ταξιδέψω αυτές στις ημέρες για Άγιο Δομίνικο, στο πλαίσιο ενός ταξιδιού με φίλους λόγω της αναγνωρισιμότητας που πήρε το μέρος λόγω του Survivor. Έχω κανονίσει αυτό το ταξίδι από τον Σεπτέμβριο».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Casper