Σοκαριστικό βίντεο με φυσικοθεραπευτή να κλωτσά το πρόσωπο 10χρονου παιδιού με ειδικές ανάγκες

Σοκαριστικό βίντεο με φυσικοθεραπευτή να κλωτσά το πρόσωπο 10χρονου παιδιού με ειδικές ανάγκες

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες από βίντεο ντοκουμέντο με έναν 27χρονο φυσκοθεραπευτή σε κέντρο θεραπειών ατόμων με ειδικές ανάγκες να δίνει κλωτσιά στο πρόσωπο ενός 10χρονου και να τον κακοποιεί. Το περιστατικό συνέβη πριν από δύο χρόνια, τα ίχνη του 27χρονου χάθηκαν, δεν έγινε καταγγελία, ωστόσο ο φυσικοθεραπευτής εμφανίστηκε τον Δεκέμβριο του 2021 να εργάζεται κανονικά σε δύο νέα κέντρα παιδιών με αυτισμό.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το Mega, ο φυσικοθεραπευτής φαίνεται να πιάνει από τους ώμους το 10χρονο παιδί ΑμεΑ. Κάτι του λέει και τον ξαπλώνει με τη βία στο πάτωμα. Το παιδί κάθεται στο σημείο που του έχει υποδείξει και με το δεξί πόδι ο φυσικοθεραπευτής παραμερίζει ένα όργανο γυμναστικής στο πάτωμα. Την επόμενη αμέσως στιγμή ρίχνει κλωτσιά στο πρόσωπο του 10χρονου, το οποίο καθόταν ήσυχα στο πάτωμα.

Ο φυσικοθεραπευτής τον ξαπλώνει μπρούμυτα, στέκεται από πάνω του και τον ακινητοποιεί, ενώ ο 10χρονος προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του. Του κρατά το κεφάλι με δύναμη και στη συνέχεια τον ξανασπρώχνει με φόρα μέχρι ο 10χρονος να συρθεί στο πάτωμα.


Όλα αυτά συνέβησαν μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων παιδιών στην αίθουσα. Ο 10χρονος μετά την κλωτσιά βρίσκεται ακόμα στο πάτωμα και ο μόνος που πλησιάζει είναι ένα μικρό αγόρι.

Ακολουθεί μια φυσικοθεραπεύτρια, που με αργό βηματισμό πλησιάζει στο σημείο, όμως δεν απομακρύνει τον 27χρονο συνάδελφό της, που εξακολουθεί να στέκεται πάνω από το παιδί.

Για το περιστατικό δεν έγινε καταγγελία ενώ η εισαγγελία ενημερώθηκε όταν ο άνδρας, του οποίου τα ίχνη χάθηκαν μετά το συμβάν, εμφανίστηκε να δουλεύει σε άλλο κέντρο τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Το Σάββατο που έγινε το περιστατικό, εγώ ήμουν στον πρώτο όροφο. Αυτός κατέβηκε με το παιδί και μου είπε ότι το παιδί έπεσε από τις σκάλες. Δεν μου είπε ότι το χτύπησε το παιδί. Είχε λίγο αιματάκι κάτω από την μύτη. Σηκώσαμε την μπλούζα αν είχε μελανιές. Είχε μια μικρή αλλά μηδαμινή στο μπρατσάκι του», δήλωσε η διευθύντρια ιδιωτικού κέντρου θεραπειών για ΑμεΑ.

«Περνάει η Κυριακή, περνάει η Δευτέρα, περνάει η Τρίτη, η Τετάρτη, έρχεται η Πέμπτη. Και έρχονται οι θεραπεύτριες που είναι παρούσες στο βίντεο και μου λένε “συγγνώμη δεν ήρθε ο Α. να σου πει ότι χτύπησε τον τάδε; Μας είπε ότι θα κατέβει κάτω και θα δηλώσει παραίτηση και θα πει την αλήθεια. Και μου λένε βάλε το βίντεο και δες”. Βάζω το βίντεο και παθαίνω σοκ», συμπλήρωσε η διευθύντρια.

«Και το έστειλα και σε μια φίλη του της οποίας ζητούσα το τηλέφωνο. Της ζητούσα να έρθω σε επικοινωνία και μου έλεγε «Μην ξύνεις πληγές. Πάει τελείωσε. Ήταν ένα άτυχο συμβάν», ανέφερε η διευθύντρια.

Όπως ανέφερε η διευθύντρια όταν έμαθε ότι ο άνδρας εργάζεται σε άλλα κέντρα, έστειλε το βίντεο ενώ ενημέρωσε και την Εισαγγελία. «Εννοείται ότι τους ενημέρωσα επιτόπου με το που είδα ότι δουλεύει. Εννοείται ότι τους έστειλα το βίντεο και τον διώξανε. Κι ενημέρωσα και τους δυο φορείς ότι εγώ πήγα στην Εισαγγελία και κατέθεσε το βίντεο» είπε η διευθύντρια.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Casper