Τζένη Καζάκου : " Άν ήμουν ερωτευμένη δεν θα είχα πρόβλη­μα να είμαι με έναν άνθρωπο απο άλλη χώρα " !

Τζένη Καζάκου :  Άν ήμουν ερωτευμένη δεν θα είχα πρόβλη­μα να είμαι με έναν άνθρωπο απο άλλη χώρα  !

Σε μια από τις πρώτες της συνεντεύξεις μιλά για την ηρωίδα της τη Λίζα Νταλαούρα από το Κουδουνάρι και τον έρωτά της με ένα αγόρι από την Αλβανία, που απασχολεί κάθε Παρασκευή όλη τη χώρα.


Χρειαζόταν μια ατόφια κωμωδία φέτος.

«Χρειαζόταν, αν σκεφτεί κανείς τι περνάμε όλο αυτό το διάστημα».

Πώς ακριβώς σου έγινε η πρόταση;

«Με πήρε τηλέφωνο η Έλενα Δημητρακοπούλου που εί­ναι βοηθός σκηνοθέτη και casting director και μου είπε ότι θα κάνουν ένα κάστινγκ για τη σειρά ‘’Συμπέθεροι απ' τα Τίρανα’’. Δεν το σκέφτηκα παραπάνω, είπα απλά ότι θα ήθελα να δοκιμαστώ και έτσι κλείσαμε ραντεβού να κάνω ένα δοκιμαστικό, όπως και πολλά άλλα νέα παι­διά μαζί με μένα. Βρεθήκαμε με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου μέσω 'Ζουμ', γιατί λόγω κορονοϊού δεν μπορούσαμε να βρεθούμε από κοντά, και πήγε πολύ καλά. Μου είπαν ότι θα με ειδοποιήσουν, όμως μετά από τρεις μέρες με πήραν ξανά και μου ζή­τησαν να κάνουμε άλλο ένα δοκιμαστικό. Σαν δεύτερη φάση. Μία εβδομάδα μετά με πήρε ξανά η Έλενα και μου είπε ότι με πήραν! Η χαρά μου ήταν απερίγραπτη»

Παρόλο που είναι ο πρώτος σου ρόλος στη μικρή οθόνη, δεν θα πρέπει να σε δυσκόλεψε και πολύ καθώς η ηρωίδα που υποδύεσαι είναι πάνω-κάτω στην ηλικία σου.

«Έτσι είναι, όμως εγώ δεν έχω καμία σχέση με τη Λίζα. Δεν έχω κοινά μαζί της. Την καταλαβαίνω, με βάση την ενσυναίσθηση, όμως δεν συμμερίζομαι τις πράξεις της. Αντιθέτως νιώθω σαν να την προστατεύω με κάποιον τρόπο. Σαν να είμαι η μεγάλη της αδελφή».

Είσαι περισσότερο επαναστάτρια, να υποθέσω;

«Είμαι πιο δυναμική. Και η Λίζα είναι και επαναστατεί για χάρη του έρωτά της. Μέσα από την αθωότητα που έχει, προβάλλει και ένα δυνατό πείσμα, γιατί όπως θα δείτε όλοι γύρω της, τής κάνουν έναν μικρό πόλεμο».


Θα παντρευτεί τελικά τον Αλφρεντ;

«Δεν μπορώ να το αποκαλύψω αυτό...».

Η Πένη, η μητέρα της Λίζας, στην αρχή ήταν συ­γκαταβατική. Θα συνεχίζει να είναι στο πλευρό της;

«Στην αρχή ήταν συγκαταβατική, θα δείτε όμως πως όπως εξελίσσεται η ιστορία μας, η Πένη δεν θα χαρεί ιδιαίτερα με τον γαμπρό. Για την ακρίβεια η μαμά θα πάρει πολύ μεγάλη θέση στη σχέση της κόρης της».

Το αγόρι αυτό υπάρχει περίπτωση να έχει σχέση με τον Μπουκουράν, τον εραστή της Πένης;

«Μπορεί και να έχει. Μπορεί και όχι»

Τον αγαπάει πραγματικά αυτόν τον ήρωα η Λίζα ή είναι και λίγο πείσμα γιατί όλοι της πάνε ή θα της πάνε κόντρα;


«Τον αγαπάει πάρα πολύ και αυτός είναι ο λόγος που η ηρωίδα μου υπομένει τόσα πολλά».


Πάντως δεν φαντάζομαι πως το ζευγάρι μετά από τις αντιδράσεις θα έρθει σε ρήξη...

«θα υπάρξουν μεγάλες εντάσεις σύντομα μεταξύ του Αλφρεντ και της Λίζας. θα είναι σαν να παρακολουθείτε ένα ζευγάρι από την κλειδαρότρυπα. Ο Θανάσης και ο Μιχάλης αυτό ήθελαν να κάνουν σε αυτή τη δουλειά, να κάνουν τον κόσμο να ταυτιστεί με αυτόν τον έρωτα. Σκοπός των δημιουργών ήταν μέσα από την κωμωδία να θίξουν θέματα που θα έπρεπε να μας απασχολούν όλους, για τον ρατσισμό, τη διαφορετικότητα και το καταφέρνουν ακριβώς επειδή είναι κωμωδία και το κάθε μήνυμα περνάει ασυνείδητα. Αυτός ίσως να εί­ναι και ο μεγαλύτερος λόγος που χαίρομαι που είμαι μέρος αυτής της σειράς».

θα ήσουν θετική στο να κάνεις δεσμό με έναν άν­θρωπο από άλλη χώρα;

«Φυσικά, αν ήμουν ερωτευμένη δεν θα είχα πρόβλη­μα»

Η αγάπη δεν θα κερδίσει στο τέλος;

«Θα δούμε τι θα συμβεί στο Κουδουνάρι με αυτόν τον έρωτα!».


Τα σχόλια των δικών σου, οι οποίοι είναι αναπό­σπαστο κομμάτι του καλλιτεχνικού χώρου αυτού του τόπου, ποια ήταν;

«Είχαν μια εικόνα του τι μπορώ να κάνω αλλά εννο­είται πως όταν με είδαν στα επεισόδια χάρηκαν πολύ για μένα και είναι περήφανοι»

Να υποθέσω πως ο πιο αυστηρός κριτής σου είναι ο παππούς σου, ο Κώστας Καζάκος;

«Ο μπαμπάς είναι ο πιο αυστηρός. Λέει τη γνώμη του και δεν τον νοιάζει τίποτα. Πιο εύκολα θα πει τα αρνη­τικά παρά τα θετικά».

Έχεις φόβο μη σε συγκρίνουν με τους δικούς σου;

«Το κάνουν ήδη, με συγκρίνουν με τη γιαγιά μου αλλά καθαρά εμφανισιακά. Υποκριτικά όποιος το κάνει νομίζω δεν έχει καμία βάση καθώς τώρα κάνω τα πρώτα μου βήματα. Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι ίσως να έχουν κάποιες απαιτήσεις παραπάνω από εμένα. Από εκεί και πέρα, μία ζωή έχουμε κι εγώ επέλεξα να κάνω κάτι που θα ξυπνάω το πρωί και θα χαίρομαι που θα πηγαίνω στη δουλειά μου»

Πηγή: TV24


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper