Τι συμβαίνει με την ΕΛΕΝΗ; Θα δεχτεί μείωση στις αποδοχές της ή θα αποχωρήσει από τον Alpha;

  • 05/07/2013 - MEDIA - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Τι συμβαίνει με την ΕΛΕΝΗ; Θα δεχτεί μείωση στις αποδοχές της ή θα αποχωρήσει από τον Alpha;

Και η Ελένη δεν λέει -αλλά και δεν κάνει!- τίποτα τυχαία...! Για αυτό και έστειλε το μήνυμά της... προς κάθε ενδιαφερόμενο, ενώ έδωσε τον καιρό στα στελέχη της Κάντζας να δραστηριοποιηθούν και να πάρουν τις αποφάσεις τους πριν από τους υπόλοιπους, αφού η χθεσινή «Ελένη» είχε μαγνητοσκοπηθεί εδώ και μέρες!

Αναμφισβήτητα η Ελένη Μενεγάκη είναι από τις πιο έξυπνες παρουσιάστριες που υπάρχουν. Το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια της τηλεοπτικής της παρουσίας προσέχοντας πολύ τις κινήσεις της μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Ακόμα και τα «χαριτωμένα» της Ελένης είναι απόσταγμα σκέψης! Έτσι και χθες που αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές τα λόγια της ήταν μετρημένα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θέλω να σας ευχαριστήσω εσάς, τους τηλεθεατές μας, που μου αλλάξατε τη ζωή. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ! Καλό Καλοκαίρι! Να είστε καλά. Θα τα ξαναπούμε...»!

Πού είναι το... περίεργο;
Πέρυσι λοιπόν τέτοιο καιρό η Ελένη αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές είχε πει: «Ευχαριστώ εσάς τους τηλεθεατές που είστε πάντα κοντά μας με μια αγκαλιά... να με το συμπάθιο. Ανοίξτε την και περιμένετέ μας σε τρεις μήνες. Και του χρόνου εδώ θα είμαστε. Καλό καλοκαίρι! Να αγαπάτε και να σας αγαπούν! Γεια σας»!

Η διαφορά λοιπόν είναι ότι πέρυσι είχε ανακοινώσει ότι συνεχίζεται η συνεργασία της με τον ALPHA, ενώ φέτος... «θα τα ξαναπούμε». Το πού και το πότε παραμένουν -ακόμα- αναπάντητα γιατί... είναι μακρύς ο πηγαιμός για τη συμφωνία! Η Ελένη έστειλε μήνυμα προς τα στελέχη του ALPHA πως τα πράγματα δεν έχουν ξεκαθαρίσει, ενώ το μήνυμά της αυτό είναι σίγουρο ότι το έλαβαν και άλλοι...!

Βέβαια, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, επειδή το γύρισμα της εκπομπής που προβλήθηκε χθες είχε πραγματοποιηθεί πριν από αρκετές μέρες το μήνυμα της Ελένης είχε δοθεί στην Κάντζα καθώς είχε μαθευτεί τι ακριβώς είχε πει. Έτσι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση της παρουσιάστριας με ανώτατο στέλεχος του σταθμού της Κάντζας. Στη συνάντηση αυτή μάλιστα ενδεχομένως να παρευρεθεί και ο ιδιοκτήτης του σταθμού Δημήτρης Κοντομηνάς, καθώς διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη Μενεγάκη και είναι σίγουρο πως επιθυμεί τη συνέχεια της συνεργασίας τους, έστω κι αν... αναγκάζεται να βάλει «μαχαίρι» στην οικονομική τους συμφωνία.

Από την άλλη, αξίζει να σημειώσω και τις πολύ καλές σχέσεις που έχει η Ελένη και με τον Λάκη Λαζόπουλο, που ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες είναι από τα ισχυρά στελέχη του σταθμού, λαμβάνοντας αποφάσεις για πολλά που συμβαίνουν στην Κάντζα. Αν λοιπόν το... μαχαίρι δεν πέσει πολύ βαθειά, τότε αναμένεται να υπάρξει συμφωνία και να μην χρειαστεί η Ελένη Μενεγάκη να... απαντήσει στους άλλους παραλήπτες του «μηνύματός» της.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper