Συνέντευξη στο Newspistol.gr του Θεοδόση Ζερβουδάκη : " Έχω πολλά να δώσω στην πολιτική μετά απο 40 χρόνια επαγγελματικής πορείας " !

Συνέντευξη στο Newspistol.gr του Θεοδόση Ζερβουδάκη :  Έχω πολλά να δώσω στην πολιτική μετά απο 40 χρόνια επαγγελματικής πορείας  !

Ο γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της διαφήμισης και της κινητής τηλεφωνίας, έχει ξεπεράσει τις 280.000 ώρες τηλεοπτικού αέρα σε πολλά κανάλια σε Ελλάδα και Κύπρο. Πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια υγείας και ζει από θαύμα, ενώ τους τελευταίους 16 μήνες έχει χάσει περίπου 40 κιλά αλλάζοντας σελίδα στην ζωή του, αλλά και στην εμφάνιση του. Αυτό που δεν αλλάζει, και παραμένει σταθερή αξία για εκείνον, είναι η οικογένειά του και φυσικά η αγάπη του για την δουλειά του. Σήμερα  μιλάει αποκλειστικά στο Newspistol.gr και δίνει για πρώτη φορά απάντηση για το αν κατέβει στην πολιτική σκηνή όπως έχει ακουστεί αλλά και αν είναι έτοιμος να αφήσει ότι έχει χτίσει μέχρι σήμερα και να γυρίσει σελίδα στην ζωή του. 

- Θέλω μέσα σε 100 λέξεις να μου περιγράψεις ποιος είναι ο Θεοδόσης Ζερβουδάκης. 

Ο Θεοδόσης είναι ένας απλός άνθρωπος που δουλεύει απο 9 ετών εχει μάθει να δίνει μάχες, να βάζει στόχους και να μην το βάζει κάτω, μα πάνω απο όλα είμαι πατέρας και οικογενειάρχης!!                                                          

- Επιχειρηματίας, παρουσιαστής και ένας άνθρωπος που φαίνεται ότι αγαπάει αυτή τη δουλειά και υπάρχει μεράκι όρεξη και όραμα. Ή κάνω λάθος;

  Δεν κανείς λάθος, αγαπαω κάθε τι που κάνω θέλω να το κάνω σωστά παθιαζομαι αλλά μου αρέσει πάντα βγαίνω νικητής απο κάθε μάχη σε ολα τα παιδία!                                

- Έχει γραφτεί τελευταία ότι σκέφτεσαι να δώσεις άλλη μία μάχη που αυτή τη φορά έχει να κάνει με το χώρο της πολιτικής. Ισχύουν αυτές οι φήμες;
                                      
 Μου αρέσει η ερώτηση σου... Είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να ασχολούμαι με τα κοινά, είναι γνωστή η πολιτική μου θέση αλλά και η ταυτότητα . H  πολιτική είναι κάτι που μου αρέσει γιατί πιστεύω πώς μπορώ να προσφέρω εχω πολλά να δώσω μετά απο 40 χρόνια επαγγελματικής πορείας!!  Ναι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ πιο άνεργα αλλά αυτό είναι κάτι που δεν εξαρτάται μόνο απο μένα.... 

No description available.   
- Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισες πριν δύο χρόνια πόσο σε ταρακούνησε και τι μαθήματα σου έδωσε;

 Το πρόβλημα υγείας μου άλλαξε το τρόπο ζωής, σκέψης και λειτουργίας σαν ανθρωπο με εκανε να πιστέψω την μοναδική αλήθεια πως το πολυτιμότερο αγαθό στον άνθρωπο λέγεται ΥΓΕΙΑ.                                                     

- Σου έχει περάσει από το μυαλό να αφήσεις όλο αυτό τον Brand που λέγεται ZER; 

Η ZER είναι ενα εξ ολοκλήρου δικό μου δημιούργημα κάτι που ξεκίνησε να όραματιζομαι πριν 28 χρόνια και σήμερα μετα απο 3 δεκαετίες απίστευτη δουλειά πολύ κοπο και μόχθο έχει εξελιχθεί σε ενα μεγάλο brand που αριθμεί εκατομμύρια πελάτες σε Ελλάδα και Κύπρο, δίνει δουλειά σε δεκάδες οικογένειες.... Είμαι έτοιμος για το επόμενο βήμα & ανοιχτός σε προτάσεις... Οπότε ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ!                                                                   

-  Φαντάζομαι ότι στην πορεία αυτή θα δέχτηκες και τρικλοποδιές. Ένιωσες την προδοσία από δικά σου άτομα;

Την προδοσια και την αχαριστία την έχω βιώσει τα παθήματα έγιναν μαθήματα ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.       

No description available.                                                                     
- Γνωρίζω ότι παρακολουθείς τηλεόραση και έχεις άποψη και σχόλιο . Αν σε ρωτούσα να μου δώσεις ένα top3 αγαπημένων προγραμμάτων των  δικών σου προτιμήσεων για φέτος τι θα μου έλεγες;

Φυσικά παρακολουθώ τηλεόραση και μάλιστα πολύ την πιο πολύ ώρα της ημέρας παρακολουθώ το κανάλι της Βουλής καθώς μου αρέσει με γεμίζει με ολοκληρώνει θέλω να εχω γνώση για το καθε τι που γίνεται στην βουλή απο μια απλή συζήτηση ερώτησης μέχρι ολα τα νομοσχέδια ολες τις τροπολογίες... Θέλω και είμαι αρκετά διαβασμένος !

Αμέσως μετά παρακολουθώ σειρές όπως ο ΣΑΣΜΟΣ που είναι στην πατρίδα μου την Κρήτη αλλά και αλλα προγράμματα καθημερινά παρακολουθώ ολα τα δελτία ειδήσεων όλων των καναλιών για να εχω πλήρη άποψη βλέπω εκπομπές τηλεπωλησεων αλλα & Survivor!!  Ο ανταγωνισμός στο τηλεοπτικό τοπίο φέτος πολύ μεγάλος. ..Τηλεοπτικό τοπίο αγαπημένε μου χάρη που μετά απο 3 δεκαετίες και πάνω από 250.000 ώρες τηλεοπτικών εκπομπών γνωρίζω καλα και δεν με αφήνει καθόλου αδιάφορο!! 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper