Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες για την Μεσοθεραπεία σώματος ! Οι απαντήσεις έρχονται από τον Μιχαήλ - Άγγελο Άλμπαν !

  • 24/02/2022 - BLOG - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες για την Μεσοθεραπεία σώματος ! Οι απαντήσεις έρχονται από τον Μιχαήλ - Άγγελο Άλμπαν !

Η πλαστική χειρουργική τα τελευταία χρόνια κάνει στην κυριολεξία θαύματα. Χάρη στη πρόοδο της τεχνολογίας και της επιστήμης μπορούν να επιτευχθούν εκπληκτικά αποτελέσματα και να χαρίσει στους ανθρώπους που την εμπιστεύονται την εικόνα και την υφή του δέρματος που πάντα ονειρεύονταν.

Μία κατηγορία ανθρώπων όταν συζητάνε για την πλαστική χειρουργική τους έρχεται αυτομάτως στο μυαλό η λέξη χειρουργείο. Αυτό όμως δεν είναι απόλυτα αλήθεια, ένας πλαστικός χειρουργός μπορεί να χαρίσει εντυπωσιακά αποτελέσματα με μη επεμβατικές μεθόδους και να πείσει ακόμα και εκείνους που δεν θέλουν να πάρουν το ρίσκο ενός χειρουργείου να δοκιμάσουν να δώσουν λύση στο πρόβλημά τους άμεσα, χωρίς πόνο και μη επεμβατικά!

Ένας απ’ αυτούς τους κορυφαίους Πλαστικούς Χειρουργούς της χώρας είναι ο Μιχαήλ-Άγγελος Άλμπαν. Μας φιλοξένησε στο ιατρείο του στο Χίλτον και δέχθηκε με μεγάλη χαρά να μας απαντήσει σε όλες μας τις ερωτήσεις σχετικά με την μεσοθεραπεία σώματος και την κυτταρίτιδα.

 

Τι είναι η μεσοθεραπεία σώματος;

Η μεσοθεραπεία σώματος, είναι μια τεχνική ιδιαίτερα αποτελεσματική στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Πρόκειται για μία μέθοδος θεραπείας κατά την οποία εγχύουμε διάφορες ουσίες κάτω από το δέρμα με σκοπό την αντιμετώπιση και διόρθωση της κυτταρίτιδας.

Τα διαλύματα της μεσοθεραπείας για κυτταρίτιδα περιέχουν ουσίες οι οποίες κάνουν λιποδιάλυση όπως φωσφατυδιλχολίνη, καφεΐνη, διάφορα αμινοξέα, αντιοξειδωτικές ουσίες και βιταμίνες.

Σκοπός είναι να χορηγήσουμε στο δέρμα στο δέρμα τις κατάλληλες δραστικές ουσίες και σε βάθος που δεν μπορεί να φτάσει καμία κρέμα του εμπορίου αλλά και της αγοράς γενικότερα.

Ποια είναι τα κύρια σημεία εφαρμογής;

Περιοχές με τοπική συσσώρευση λίπους, που η γυμναστική και η δίαιτα δεν μπορούν να διορθώσουν, μπορούν να βελτιωθούν με τη μεσοθεραπεία σώματος. Παραδείγματα τέτοιων περιοχών είναι τα «ψωμάκια», οι μηροί, οι γλουτοί, τα γόνατα, η κοιλιά αλλά και τα μπράτσα.

Ποια είναι η διαδικασία;

Η διαδικασία γίνεται με ενέσεις χρησιμοποιώντας πολύ λεπτές βελόνες. Δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιδερμίδα μέσω των οποίων οι χορηγούμενες δραστικές ουσίες μπορούν να διεισδύσουν στα βαθύτερα στρώματα του σώματος και η όλη διαδικασία γίνεται σχεδόν χωρίς κανένα πόνο.


 

Ποια είναι τα οφέλη;

Καταρχάς η μεσοθεραπεία σώματος για την κυτταρίτιδα   αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την όψη φλοιού πορτοκαλιού, επιτυγχάνει καλύτερη οξυγόνωση των ιστών στην περιοχή,  βελτιώνει την εικόνα και τη υφή του δέρματος και προσφέρει σύσφιξη και ενυδάτωση της επιδερμίδας. 

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται;

Στην μεσοθεραπεία της κυτταρίτιδας χρειάζονται από 4-6 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 7-15 ημερών ανάλογα πάντα με την περίπτωση και το μέγεθος του προβλήματος. Από εκεί και έπειτα καλό είναι να γίνεται μία συντήρηση έστω μία φορά τον χρόνο.

 

Ποια είναι η διάρκεια της θεραπείας και πότε φαίνονται τα αποτελέσματα;

Η διάρκεια μιας συνεδρίας μεσοθεραπείας για την  κυτταρίτιδα δεν ξεπερνά τα 20 λεπτά, ενώ τα αποτελέσματα γίνονται αντιληπτά συνήθως μετά τη 2η ή 3η συνεδρία και διατηρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα αρκεί να μην υπάρχουν μεγάλες αυξομειώσεις στο βάρος και να τηρείται γενικά ένας υγιεινός τρόπος ζωής.

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες

Η μεσοθεραπεία σώματος μπορεί να μας δώσει εντυπωσιακά αποτελέσματα αν συνδυαστεί αρχικά με νήματα PDO. Επίσης, συχνά συνδυάζεται με LPG, ή cavitation, ή ραδιοσυχνότητες, ενώ εντυπωσιακά είναι επίσης τα αποτελέσματα αν συνδυαστεί με το carboxy.

Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα με τις θεραπείες που εφαρμόζουμε στο σώμα μας, πρέπει να  ακολουθούμε πάντα σωστή διατροφή, τακτική σωματική άσκηση και μεγάλη κατανάλωση υγρών. Αυτό είναι το μυστικό που θα μεγιστοποιήσει αλλά και θα διατηρήσει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας μας.

Από ποια ηλικία μπορεί κάποια/κάποιος να ξεκινήσει μεσοθεραπεία σώματος;

Συνήθως τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται με την μεσοθεραπεία σώματος, αρχίζουν να φαίνονται στο τέλος της εφηβείας. Μιλάμε για προβλήματα όπως η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Κατά συνέπεια, όσο νωρίτερα μπορεί να το προλάβει κάποιος, τόσο το καλύτερο. Ανεξαρτήτως ηλικίας μπορεί να υποβληθεί κάποιος στην θεραπεία.

Γιατί να επιλέξει κάποιος/α την μεσοθεραπεία σώματος; Ποια είναι τα πλεονεκτήματα έναντι των άλλων θεραπειών;

Καταρχάς δεν απαιτείται χειρουργείο, πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία. Έπειτα, τα αποτελέσματα γίνονται ορατά από τις πρώτες κι όλας συνεδρίες, ενώ μπορείτε να επιστρέψετε στην καθημερινότητά σας την ίδια κι όλας μέρα. Πρόκειται για ασφαλή και εγκεκριμένη μέθοδο που χρησιμοποιείται σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες και η διάρκεια που προσφέρει σαν αποτέλεσμα, είναι μεγάλη!

 

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να γίνεται σύμμαχος με τον μεγαλύτερο εχθρό της κυτταρίτιδας κλείστε άμεσα ένα δωρεάν ραντεβού ενημέρωσης στην  Aristocrat Plastic Surgery & Beauty Clinic, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 48 (Τηλέφωνο Επικοινωνίας 2107223000).

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper