Χριστίνα Καζαντζή : " Έχουν υπάρξει στιγμές που περνάω μπροστά από "πόρτες κλειστές" όμως ποτέ δεν ένιωσα αδιέξοδο η απελπισία " !

Χριστίνα Καζαντζή :  Έχουν υπάρξει στιγμές που περνάω μπροστά από πόρτες κλειστές όμως ποτέ δεν ένιωσα αδιέξοδο η απελπισία  !

Η Χριστίνα Καζαντζή που αυτό το διάστημα εμφανίζεται στο Ten Ten με μεγάλη επιτυχία μιλάει αποκλειστικά στο Newspistol.gr και αναφέρεται τόσο στις δυσκολίες του χώρου της μουσικής όσο και στην μεγάλη της απόφαση να κάνει την αγάπη της για το τραγούδι , επάγγελμα. Δεν κρύβει τα λόγια της και είναι αποκαλυπτική. 

- Χριστίνα θέλω να μου πεις πως αποφάσισες να γίνεις τραγουδίστρια και πόσα χρόνια ασχολείσαι με το χώρο;

Έχω εκκινήσει την καλλιτεχνική μου ενασχόληση στο τραγούδι από το 2012 σχεδόν δηλαδή 10 χρόνια,θεωρώ όμως τα 2 πρώτα χρόνια για εμάς τους τραγουδιστές προπαρασκευαστικά"..
Η αλήθεια είναι όντας ήδη Μουσικός με κλασσική Δυτική μουσική παιδεια δεν βρισκόταν στα άμεσα σχέδια μου η είσοδος στο χώρο του τραγουδιου.Παρ'ολα αυτά υπήρξαν άνθρωποι γύρω μου που ακούγοντας με να τραγουδάω ερασιτεχνικά τότε με ενθάρρυναν να το συνεχίσω πιο επαγγελματικά και με στήριξαν στο ξεκίνημα μου.
 
- Οι εμφανίσεις  σου στο Τεντέν ξεκίνησαν με τις καλύτερες συνθήκες. Μίλησε μου γι αυτή τη συνεργασία.
 
Η γνωριμία μου με το Ten Ten έγινε το 2018 όταν με κάλεσαν να λάβω μερος στην ακρόαση, ένιωσα ότι μπήκα σε ένα μαγαζί ζεστο και άκρως οικείο, που λειτουργεί σαν οικογένεια που προσέχει τα μέλη της και αυτό ειναι που με κέντρισε ιδιαιτέρως είναι η αλήθεια.Ειχαμε μια όμορφη συνεργασία που όχι τυχαία επαναλαμβανεται 3 χρόνια μετά,μετά χαράς μου φυσικά και έχουμε χτίσει μια σχέση αλληλοσεβασμού και κατανόησης.Τωρα εχω τη χαρά να συνεργάζομαι με τον Γιάννη Τασσιο στο νέο σχημα έναν πραγματικα γνήσιο λαϊκό τραγουδιστή που σίγουρα έχει πολλά να διδάξει στους πιο νέους.
 
- Υπάρχουν σχέδια για κάποιο νέο κομμάτι ;
 
Βρίσκομαι εν μέσω μιας νέας συνεργασίας και πιστεύω εν καιρώ θα σας πω περισσότερα,θα αποκαλύψω όμως μόνο αυτο..πρόκειται για πρόσωπα ιστορικής συνθετικής και στιχουργικής πορείας και το τραγούδι είναι σαν ρούχο κομμενο και ραμμένο επάνω μου,σίγουρα θα σας ταξιδέψει σε περασμένες εποχές και θεωρώ ότι είναι πολύ διαχρονικό όπως και μου αρέσει να έχω γύρω μου κάθε τι διαχρονικό από ανθρώπους μέχρι και τραγούδια..
 
-  Ποια είναι τα μουσικά ακούσματα και ποιοι είναι οι τραγουδιστές που θαυμάζεις;.
 
Όταν ξεκίνησα τις σπουδές πάνω στην Βυζαντινή μουσική αρχισα να ξεδιαλυνω στο μυαλο μου πως και γιατί με ηλκυαν απο μικρή τα μουσικά ακούσματα της Ανατολής όπως Στέλιος Καζαντζίδης, Στράτος Διονυσίου, Mανωλης Αγγελόπουλος Umm Kulthum, Fairouz ,Νajwa Karam κλπ.Ενα πραγμα που έχει πει ο καθηγητής μου Λάμπρος Λιαβας για τον Στέλιο Καζαντζίδη χαρακτηριστικα με έχει στιγματίσει: "τον αποκαλούν το άστρο της Ανατολής και στην φωνή του περικλείονται τα πάντα, έρωτες φουρτούνες θάλασσες ξενιτειές και όλες οι αποχρώσεις της Ανατολικής Μεσογείου "
 
- Θα έμπαινες σε διαδικασία να λάβεις μέρος σε κάποιο τάλεντ σόου;
 
Εχω ήδη αφήσει το χρώμα μου σε talent show με ένα δύσκολο ομολογουμένως Αραβικό κομμάτι και ο λόγος που το έκανα δεν ήταν το έπαθλο και η νίκη αλλά για να μπορέσω να δείξω την καλλιτεχνική δραστηριότητα μου σε ένα σαφώς μεγαλύτερο κοινό.Η πληρωμή μου ήταν τα συγχαρητήρια που δέχτηκα από τον σύλλογο Αραβικών μελετών αμέσως μετά αλλά και η θερμή κριτική για την ιδιαιτερότητα της επιλογής μου από τον κ  Κώστα Μαραβέγια.
 
-  Έχουν υπάρξει στιγμές που έχεις πει τα παρατάω γιατί υπάρχει αδικία σε αυτό το χώρο;
 
Έχουν υπάρξει στιγμές που περνάω μπροστά από "πόρτες κλειστές" όμως ποτέ δεν ένιωσα αδιέξοδο η απελπισία και ποτέ δεν είπα πρέπει να ανοίξουν πάση θυσία, αυτό είναι θεωρώ κ το λάθος που κάνουμε εμείς της νέας γεννιας, και δεν καταλαβαίνουμε ότι πρώτα φυτεύεις τον σπόρο και μετά πρέπει να δώσεις χρόνο για να δρεψεις όμορφους καρπους αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι το μη αναμενόμενο.Οποιοι με έχουν αδικήσει προσωπικά τους έχω δώσει τον χώρο που έπρεπε κ το δικαίωμα της γνώμης τους και εν συνεχεία με έχουν προσεγγίσει οι ίδιοι ξανά για κάποιο λόγο.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper