Αποκλειστικά στο Newspistol.gr ο Νεκτάριος Γιαννακόπουλος μας μεταφέρει την εμπειρία του , που τραγούδησε στην Αφρική.

Αποκλειστικά στο Newspistol.gr ο Νεκτάριος Γιαννακόπουλος μας μεταφέρει την εμπειρία του , που τραγούδησε στην Αφρική.

Βρέθηκε πριν λίγες μέρες στην Νότια Αφρική και τραγούδησε μπροστά σε Ελληνικό κοινό. Εκεί που η ομογένεια νοσταλγεί , θυμάται και διψάει για διασκέδαση. Μας μίλησε ο Νεκτάριος για την εμπειρία αυτή αλλά το το κρατάει μετά από ένα τέτοιο ταξίδι ...

- Νεκταριε θέλω να μου πεις το παρασκήνιο αυτής της πρότασης σου να ταξιδέψεις και στην Αφρική. 

Καλησπέρα Χάρη θέλω να σε ευχαριστήσω για την πρόσκληση αυτή να μεταφέρω σε όλους τους Έλληνες στην Ελλάδα αυτό που έζησα στην νότιο Αφρική με τους Έλληνες της ομογένειας. Οι τελευταίες δύο δισκογραφικές δουλειές ήταν η αφορμή για αυτό το ταξίδι καθώς και το «ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ» αλλά και «ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ» ακούστηκε και αγαπήθηκε στους Έλληνες εκεί μέσω των Ελληνικών ραδιοφωνικών σταθμών.

Από ότι καταλαβαίνεις η χαρά μου ήταν μεγάλη διότι βλέπω η αγάπη μου για την μουσική να ξεπερνάει τα σύνορα αυτή την φορά της Ευρώπης αλλά και γιατί πιστεύω πως είναι ότι  ποιο τιμητικό μπορεί να συμβεί σε έναν καλλιτέχνη να κάνει ένα τόσο μεγάλο ταξίδι για να μπορέσει ν βρεθεί στην ομογένεια.

No description available.

- Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σου λίγες ώρες μετά το live σου και τι ένιωσες όταν ανέβηκες πάνω στη σκηνή;

Γενικά αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως εδώ στην νότιο Αφρική οι Έλληνες έχουν τόσο έντονο το ελληνικό στοιχείο μέσα τους που φρόντιζαν συνεχώς να μας το δείχνουν και με την φιλοξενία τους αλλά και με την αγάπη τους.

Επίσης  μου έκανε εντύπωση πως υπήρχαν και πολλά μικρά παιδιά που ζουν και έχουν μεγαλώσει εδώ πηγαίνουν στα ελληνικά σχολεία και ήξεραν όλα τα ελληνικά τραγούδια και μάλιστα είχαν φέρει και φίλους τους νοτιοαφρικανους να δουν και αυτοί τι σημαίνει να διασκεδάζεις σαν Έλληνας αλλά και να νιώσουν υπερήφανοι για αυτό. Όταν ήρθε η ώρα να ανέβω στην σκηνή ένα φίλος απο το Team μας φώναξε πάμε Ελλάδα βγαίνοντας λοιπόν και εγώ και λέγοντας καλησπέρα Ελλάδα μια μεγάλη συγκίνηση με πλημμύρισε και ταυτόχρονα με έκανε να νιώσω υπερήφανος που είμαι εδώ στην νότιο Αφρική και ενώνω τους Έλληνες μέσα από την μουσική και την αγάπη μου για αυτή.

 - Λίγες ώρες πριν επιστρέψει στην Ελλάδα τι είναι αυτό που σου μένει από αυτό το ταξίδι;

Είναι πολλά και δύσκολο να τα βάλω σε μια σειρά.
Συναισθήματα ανάμεικτα αλλά κυρίως για άλλη μια φορά είδα πως οι Έλληνες στο εξωτερικό αγαπάνε πολύ την πατρίδα και πως τους λείπει αυτή.
Επίσης θα μου μείνει το πόσο φιλόξενοι αλλά και πόσο αυθεντικοί είναι καθώς με την αγάπη τους την αγκαλιά τους και το κάλεσμα τους μου έδωσαν ώθηση να συνεχίζω να κάνω αυτό που αγαπάω.


- Από τα κομμάτια  που τραγούδησες , επειδή η ελληνική ομογένεια διψάει για διασκέδαση, ποια είναι αυτά που ένιωσες ότι σε έφεραν πιο κοντά με τον κόσμο;

Οι Έλληνες στην ομογένεια για εμένα είναι κάτι το ξεχωριστό κάθε φορά καθώς μόλις ακούσουν ελληνική μουσική  κατευθείαν τους βλέπεις να γεμίζουν με χαρά και χαμόγελα στα πρόσωπα τους. Τους βλέπεις να διασκεδάζουν και να το χαίρονται με την ψυχή τους.
Είναι πολλά τα τραγούδια που μας έφεραν κοντά όπως επιτυχίες του Αργυρού του Οικονομόπουλου του Βέρτη αλλά και  τα δικά μου καθώς περίμεναν να με δουν από κοντά και να τα ακούσουν πέρα από τα ραδιόφωνα που τα έμαθαν και live.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper