Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος. Κάθε καταγγελία βιασμού πρέπει να τεκμηριώνεται, αλλιώς εκφυλίζεται το #Metoo»

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος. Κάθε καταγγελία βιασμού πρέπει να τεκμηριώνεται, αλλιώς εκφυλίζεται το #Metoo»

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη εμφανίστηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» τονίζοντας ότι ο πελάτης του είναι αθώος και ότι βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση δεδομένης της θέσης του.

Δήλωσε πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να συνθέτουν το κατηγορητήριο του βιασμού και της σεξουαλικής παρενόχλησης που βαραίνουν τον ηθοποιό.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι σχεδόν ένα χρόνο φυλακισμένος, για κατηγορίες που δεν υπάρχουν στοιχεία. Μία καταγγελία που έχει γίνει το 2008 και το 2009, η καταγγέλουσα η μόνη απόδειξη είναι ο λόγος της και τα λεγόμενα των οικείων της».

«Πρέπει να γίνονται οι καταγγελίες σε συγκεκριμένο χρόνο και να τεκμηριώνονται για να μην υπάρχει εκφυλισμός του #Metoo. Είναι τόσο ισχυρό το βίωμα του βιασμού που κάθε γυναίκα θα πρέπει να το καταγγέλλει άμεσα. Υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας, αυτό ορίζουν οι νόμοι. Από τα στοιχεία που υπάρχουν, ο Πέτρος Φιλιππίσδης είναι αθώος. Ειδικά η πρώτη καταγγέλουσα έχουν πέσει σε τέτοιες αντιφάσεις, που εάν διαβάσει κανείς στη συνέχεια αυτά που είπε, θα το δει και μόνος του ότι είναι αθώος»,

«Το κοινό που έχουν τα 3 άτομα, προσέγγισαν τον ηθοποιό για να βρουν δουλειά και δεν βρήκαν. Το κίνητρο που έχει μία γυναίκα, και δεν είναι η δημοσιότητα, θα αποδειχθεί στο δικαστήριο. Καμία γυναίκα δεν ανέφερε στο ΣΕΗ ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε βιασει κάποια γυναίκα. Είχαν επισημάνει τον σκληρό χαρακτήρα του, και δεν μιλούν για βιασμό», πρόσθεσε.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Orimasis
  • Casper