Η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε στο περιστατικό παρενόχλησης που βίωσε στον εργασιακό της χώρο

Η Μαρία Κορινθίου αναφέρθηκε στο περιστατικό παρενόχλησης που βίωσε στον εργασιακό της χώρο

Η δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη στη Σίσσυ Χρηστίδου αναφερόμενη στο δικό της περιστατικό παρενόχλησης, και στον τρόπο που τα media διαχειρίστηκαν την εν λόγω υπόθεση.

Η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά για την εμπειρία της: "Όταν είδα να το κοροϊδεύουν κάποια πάνελ είχα αντιδράσει ψύχραιμα, γύρισα και τους είπα ότι εκείνοι πήραν τις πληροφορίες μέσα από το αστυνομικό τμήμα. Ήταν κάποιοι που βγήκαν και χλεύασαν, βγήκα και εγώ κάποια στιγμή "Θα έπρεπε να ντρέπεστε". Εγώ ήμουν μεγάλη γυναίκα τότε, αλλά κοριτσάκια που μπορεί να ήθελαν να καταγγείλουν τέτοια περιστατικά που τους έβλεπαν εκείνη τη στιγμή, μπορεί να τους έκαναν να μη θέλουν να πάνε".

Όσον αφορά την την αντίδρασή της, η Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε: "Αντέδρασα πάρα πολύ ψύχραιμα. Ήρθε κάτω από το σπίτι μου, φαινόταν ότι με περίμενε, το αισθάνθηκα. Πάρκαρα το αυτοκίνητο, δεν υπήρχε κανένας. Βγήκα από το αυτοκίνητο και αισθάνθηκα κάποιον να βγαίνει από τη μέση του δρόμου. Φόραγε κουκούλα, περπάταγε γρήγορα. Αισθάνθηκα περίεργα, έτρεξα γρήγορα στην πόρτα. Επειδή έχουμε κωδικό, είπα στον εαυτό μου, "Άσ' τον να περάσει να μη δει τον κωδικό". Τον έβρισα και του είπα να σηκωθεί να φύγει γιατί θα αρχίσω να φωνάζω".

Στο ξεκίνημα της καριέρας της, βίωσε κάτι ανάλογο: "Ήμουν 23 χρονών, έκανα λίγο τη χαζούλα. Κάποια στιγμή αυτός ο σκηνοθέτης αντέδρασε και τσακωθήκαμε. Μου είπε "Εσύ κοριτσάκι μου δεν θα κάνεις τίποτα έτσι, δεν θα πας μπροστά", γύρισα και του είπα "Αυτό θα το δούμε". Έκανα τη χαζή για να μπορέσω να το αντιμετωπίσω. Ήταν παραπάνω από φλερτ, ήταν πιεστικό, ήθελε να σε καθοδηγήσει εκεί που ήθελε. Τον έχω συναντήσει, έκανε να σαν να μην τρέχει τίποτα".


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Orimasis
  • Casper