Χαμός ανάμεσα σε Βρισηίδα-Μαρτίκα . Το love story έφτασε στο τέλος του και μάλιστα οι δυο τους τσακώθηκαν άσχημα.

Χαμός ανάμεσα σε Βρισηίδα-Μαρτίκα . Το love story  έφτασε στο τέλος του και μάλιστα οι δυο τους τσακώθηκαν άσχημα.

Η Βρισηίδα τον απείλησε ότι θα τον χαστουκίσει κι εκείνος, όπως υποστηρίζει το μοντέλο, την έπιασε από το χέρι και την έσπρωξε, γεγονός που υποστήριξαν η Ασημίνα και ο Εμμανουήλ.

«Νιώθω απίστευτη απογοήτευση μετά από το χθεσινό γεγονός που ήταν πολύ έντονο. Είχαμε μια αψημαχία και μπροστά στα παιδιά που καθόμασταν εκεί, καθόταν πάνω μου, προσπάθησαν να μιλήσω, διαφωνήσαμε και έστρεψε προς το μέρος μου με μια έκρηψη να μου δώσει μία. Ξαφνιάστηκα πραγματικά, γιατί δεν υπολογίζει τίποτα. Η αδερφή μου να ήταν πάνω μου, σηκώθηκα και την εναπόθεση μπροστά μου, ούτε την έσπρωξα. Ας μιλήσουν αυτοί που ήταν εκεί Άρη. Να πάρουν θέση αυτοί που ήταν εκεί», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

 

Τον λόγο πήρε η Βρισηίδα και με κλάματα, είπε: «Εγώ δεν ήθελα να πω τίποτα από όλα αυτά, εφόσον το άνοιξε ο Σπύρος θα στο πω. Δεν ήθελα να εκθέσω το χθεσινό περιστατικό. Ήθελα να μου ζητήσει συγγνώμη γι αυτό που έκανε γιατί με πείραξε η πράξη του. Επειδή μου φώναζε μέσα στα μούτρα και με κακοχαρακτήριζε γύρισα και του είπα θα σου αστράψω χαστούκι. Ήταν λάθος αυτό που είπα και το ξέρω, αλλά δεν έκανα πράξη. Εκείνη τη στιγμή με πήρε από το χέρι και με πέταξε απέναντι.

Μου το κάνει αυτό και μου λέει “πήγαινε για ύπνο , κακομαθημένο, τέλος η ιστορία μας” και σηκώθηκε από την καρέκλα. Τότε σηκώθηκε. Και του είπα “δεν πας πουθενά θα κάτσουμε να μιλήσουμε οι δυο μας”. Τον παρακάλαγα να μιλήσουμε γι αυτό που μου έκανε, γιατί είχα πάθει σοκ. Να μιλήσουμε σαν ζευγάρι και πώς ξέφυγε. Δεν θα τα έλεγα αυτά».

«Η απογοήτευση είναι τεράστια. Δυόμησι μήνες στέκομαι δίπλα της», είπε ο Σπύρος και η Βρισηίδα κλαίγοντας ζήτησε να φύγει. «Να μου κοβόντους τα χέρια αν τη Βρισηίδα την έσπρωχνα. Δεν έχω ξεφύγει ποτέ. Η υπερβολή της ξεφεύγει. Ελπίζω να τα έχεις καλά με τη συνείδησή σου. Η δόση υπερβολής ξεφεύγει πέρα από κάθε φαντασία. Υπήρχε ένταση, δεν λέω ότι δεν την είπα γλωσοού και κακομαθημένη, αλλά δε καμία περίπτωση δεν θα την έσπρωχνα», πρόσθεσε ο φαρμακοποιός. Η Ασημίνα και ο Εμμανουήλ πήραν θέση και έδειξκαν πώς έσπρωξε ο Σπύρος τη Βρισηίδα.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper