Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Λιάνης: " Είναι ένα φαινόμενο αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση. Οι δημοσιογράφοι έχουν γίνει δικαστές, εισαγγελείς. Τα πάντα " !

Αποκαλυπτικός ο Γιώργος Λιάνης:  Είναι ένα φαινόμενο αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση. Οι δημοσιογράφοι έχουν γίνει δικαστές, εισαγγελείς. Τα πάντα  !

«Είναι ένα φαινόμενο αυτό που βλέπουμε στην τηλεόραση. Οι δημοσιογράφοι έχουν γίνει δικαστές, εισαγγελείς. Τα πάντα. Ήμουν ο πρώτος που έφτασε στο Κωσταλέξι. Η υπόθεση της Ελένης Καρυώτη ήταν ένα συνταρακτικό γεγονός για τη ζωή μου».

Ο Γιώργος Λιανής μιλάει για την θρυλική εκπομπή «Reporters», που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση


«Στην εκπομπή για τον Κοεμτζή θέλαμε να δείξουμε ότι ο άνθρωπος αλλάζει. Πήραμε το μέρος του περισσότερο από ό,τι θα έπρεπε. Τι να πεις σε μία μάνα που έχει χάσει το παιδί της;».

Όσο για την καριέρα του στην πολιτική;

«Μετανόησα αργά που μπήκα στην πολίτικη. Έμεινα 24 χρονιά. Ήταν πολλά».

Ο Γιώργος Λιανής μιλάει για το βιβλίο του «Συνομιλώντας με τον 20ο αιώνα».


«Στα 80 μου το σύνθημά μου είναι ‘ποτέ συνταξιούχος’. Ό,τι μπορούσα να κάνω στα 20, μπορώ να το κάνω και στα 80».

Για τον έρωτα, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή του, λέει:

«Έχω φάει σκαμπίλια στον έρωτα. Νομίζω ότι αγάπησα περισσότερο από ό,τι αγαπήθηκα. Ποτέ δε θα έλεγα σε μία γυναίκα που αγαπώ να με παντρευτεί. Οι γάμοι μου ήταν αποφάσεις των συντρόφων μου. Είμαι ο πιο ακατάλληλος στο να προτείνω το σωστό μοντέλο οικογένειας. Δεν στάθηκα κάλος πατέρας. Λέω ψυχρά ότι δεν στάθηκα κάλος πατέρας, γιατί επιδίωκα αυτά που επιδίωκα στη δουλεία μου. Ευτυχώς οι μητέρες των παιδιών μου δεν τα φανάτισαν εναντίον μου. Κατάφερα να τα κατακτήσω αργότερα. Με πολύ πόνο όμως».

Ο ίδιος αναφέρεται και στην Ελένη Μενεγάκη.

«Ήμουν ένα από τα θύματα της ομορφιάς της Μενεγάκη. Με τα χρονιά βλέπω μία ανθεκτική γυναίκα, μία εξαιρετική επαγγελματία».

Πηγή Ελένη 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Orimasis
  • Casper