Χαμός στην δίκη Φιλιππίδη : Ελπίδα Νίνου και Λένα Δροσάκη ήρθαν σε επαφή και ο γιος του κατηγορούμενου κάλεσε την αστυνομία

Χαμός στην δίκη Φιλιππίδη : Ελπίδα Νίνου και Λένα Δροσάκη ήρθαν σε επαφή και ο γιος του κατηγορούμενου κάλεσε την αστυνομία

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο συνεχίζεται και η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, με την κατάθεση της 2ης καταγγέλλουσας με παρουσία ακροατηρίου, εκεί όπου από το πρωί η υπεράσπιση του ηθοποιού πραγματοποιεί ερωτήσεις στην καταγγέλουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής «Super Κατερίνα», η δίκη διεκόπη και τότε υπήρξε ένταση, καθώς υπάρχει πολύς κόσμος που παρακολουθεί τη διαδικασία.

Συγκεκριμένα, η δίκη συνεχίζεται σε μεγαλύτερη αίθουσα, εξαιτίας του κόσμου που έχει δώσει το «παρών». Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, Φαίη Φώτου, λόγω της πολυκοσμίας, η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου και η Λένα Δροσάκη, βρέθηκαν στον διάδρομο του κτιρίου και η μία ακούμπησε την άλλη, με τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη να βλέπει το περιστατικό και να καλεί στην αστυνομία.

Επίσης, υπήρξε ένταση και εντός του δικαστηρίου, με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, συνήγορο του Πέτρου Φιλιππίδη, να συνεχίζει τις ερωτήσεις στην καταγγέλλουσα. Ο κ. Δημητρακόπουλος έχει πιάσει το περιστατικό στο θέατρο «Μουσούρη» μέρα μέρα και τη ρώτησε αν τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη, ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε κάποια κίνηση προς εκείνη, σεξουαλικού περιεχομένου. Εκείνη αρνήθηκε και ο δικηγόρος είπε χαρακτηριτικά ότι τρεις μέρες δεν της έκανε τίποτα, αλλά το Σαββατοκύριακο τρελάθηκε, με αποτέλεσμα κάποιοι από το ακροατήριο να βάλουν τα γέλια.
Λίγο αργότερα, σε νέα σύνδεση της «Super Κατερίνα» με το Μικτό Ορκωτό, όπως μεταφέρθηκε, η δίκη διεκόπη, διότι παραλίγο να έρθουν στα χέρια οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη και της καταγγέλλουσας.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Orimasis
  • Casper