Orimasis: Έγινε αφιέρωμα στο περιοδικό του Ακη Πετρετζίκη. Γνωρίστε τη νέα, υψηλή γαστρονομική υπόσταση κρεάτων και αλλαντικών !

  • 14/06/2022 - BLOG - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Orimasis: Έγινε αφιέρωμα στο περιοδικό  του Ακη Πετρετζίκη.  Γνωρίστε τη νέα, υψηλή γαστρονομική υπόσταση κρεάτων και αλλαντικών !

Με μοναδικό σύμμαχο την εξαιρετική πρώτη ύλη –η οποία εξασφαλίζεται από πιστοποιημένους Έλληνες προμηθευτές– και το χρόνο, η εταιρεία Orimasis αλλάζει τα δεδομένα στον κόσμο του κρέατος και των αλλαντικών. Τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά; Η διαδικασία ξηρής «orimasis» που ακολουθείται ευλαβικά κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και επιτρέπει στις βιοχημικές διεργασίες που συμβαίνουν στους μυς και στο λίπος να αναδείξουν τα αρώματα του κρέατος. Ταυτόχρονα, αναπτύσσονται ένζυμα που σπάνε τις ίνες στο εσωτερικό του κρέατος, καθιστώντας το ιδιαίτερα μαλακό και μοναδικά γευστικό. Κάπως έτσι, η πρώτη ύλη επιστρατεύεται και στη συνέχεια «διαμορφώνεται» μέσα από συγκεκριμένες κοπές. Μία από αυτές είναι η porterhouse steak. Μία premium μοσχαρίσια μπριζόλα για δύο. Αποτελείται από τις «κόντρα» μπριζόλες και το κεντρικό μέρος του φιλέτου. Πρόκειται για μία μοναδική μπριζόλα με χαμηλά λιπαρά, υπέροχη γεύση και τρυφερή δομή, η οποία αποτελεί ιδανική επιλογή για ψήσιμο στα κάρβουνα ή σε άλλη μαγειρική εστία.

Η πλήρης απουσία συντηρητικών και η αποκλειστική χρήση ελαιολάδου και μελιού, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα του κρέατος, είναι τα στοιχεία αυτά που δίνουν στα αλλαντικά της εταιρείας Orimasis αυτήν την ασύγκριτη γεύση. Κατά τη διάρκεια παραγωγής των αλλαντικών, όλα τα κρέατα ωριμάζουν με την παραδοσιακή τεχνική στεγνώματος στον αέρα, ενώ, μέσω της χρήσης πλακών αλατιού Ιμαλαΐων υπό πίεση, επιτυγχάνεται η ομαλή αποστράγγισή τους από τα περιττά υγρά καθώς και το ομοιόμορφο αλάτισμά τους. Ακολουθούν δύο μοναδικές προτάσεις, τις οποίες
αξίζει να δοκιμάσετε.

Το rib-eye αποτελεί ένα τρυφερό premium κομμάτι του μοσχαριού, με μοναδική γεύση και υψηλή θρεπτική αξία.

Παραγωγή: Το πάστωμα του παστουρμά ακολουθεί πιστά τη μικρασιατική συνταγή της γιαγιάς, με το τσιμένι και τα διαλεχτά μπαχαρικά να διατηρούν την παράδοση.

Tip σερβιρίσματος: Απολαύστε τον ως ιδανικό μεζέ με τη συνοδεία του ποτού σας. Διαφορετικά, ξεδιπλώστε τη γευστική του πολυπλοκότητα σε ζεστά πιάτα, όπως παστουρμαδόπιτες και ομελέτες.

Το μοσχαρίσιο νουά επιλέγεται για το καρπάτσιο και η μαύρη τρούφα για επιπλέον γεύση και άρωμα.

Παραγωγή: Το κρέας αλείφεται με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και μέλι, ενώ γεμίζεται με εκλεκτή ψιλοκομμένη μαύρη τρούφα, προσφέροντας μία απόλυτη γευστική εμπειρία.

Tip σερβιρίσματος: Επιλέξτε το ως ένα εξαίσιο ορεκτικό ή απολαύστε το σε μια ξεχωριστή ποικιλία με τη συνοδεία κρασιού ή ποτού της επιλογής σας.

Μπες στο Site και κάνε την έρευνά αγοράς σου - https://orimasis.com/

25ης Μαρτίου 23, Παλαιά Φώκαια 190 13
 Τηλέφωνο: (+30) 22910 38258


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

    Όνομα:
    *

    Email:
    *

    Σχόλιο:


    Πόσο κάνει 2+3;
    *

    ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
    • Απαγορεύονται οι δημοσιεύσεις με υβριστικό περιεχόμενο.
    • Όλες οι δημοσιεύσεις υπόκεινται στην έγκριση του διαχειριστή.
    • Οι δημοσιεύσεις μπορούν να αφαιρεθούν μόνο από την διαχείριση





  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper