Ο Δημήτρης Χατζόπουλος ξεσπά : " Η δισκογραφικη εταιρία που κρύβεται κάθε χρόνο πίσω απο τα υποτιθέμενα βραβεία αυτά καλό είναι να αναμετρηθεί με την επάρσή της και να μετρήσει το ύψος της " !

Ο Δημήτρης Χατζόπουλος ξεσπά :  Η δισκογραφικη εταιρία που κρύβεται κάθε χρόνο πίσω απο τα υποτιθέμενα βραβεία αυτά καλό είναι να αναμετρηθεί με την επάρσή της και να μετρήσει το ύψος της  !

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε ο γνωστός καλλιτεχνικός μάνατζερ - παραγωγός μέτοχος της εταιρείας εκπροσώπησης καλλιτεχνών Ερωδιός και γνώστης της μουσικής μέσα από την προσωπική του σελίδα :
 
Αποφεύγω απο τον Ιανουάριο του 2019 που αποχώρησα επισήμως απο όμιλο επιχειρηματία να σχολιάσω οτιδήποτε που αφορά τη showbiz στο χώρο του τραγουδιού . Αυτό που συνέβη όμως απόψε , όπως το πληροφορήθηκα μέσα απο το twitter, που αποτελεί πλέον κ το μοναδικό πόλο ενημέρωσής μου εδω και χρόνια , στα υποτιθέμενα βραβεία του mad ξεπερνά κάθε όριο . Σε ένα στημένο καθόλα event που ο μόνος λόγος ύπαρξής του είναι οι χορηγίες και η αυτοεπιβεβαίωση κάποιων καλλιτεχνών με μάλλον επαρχιακού χαρακτήρα νοοτροπία δυο η και τρεις ( αδιάφορο μου είναι το αστυνομικό ρεπορτάζ ) έπαιξαν ξύλο με συμμετοχή μπράβων τύπου ξεκαθαρίσματος λογαριασμών .
Και όλα αυτά την ώρα του show της αξιοπρεπέστατης Έλενας . Και το χειρότερο αυτοί οι τύποι μετά ανέβηκαν και στο stage συμμετέχοντας σε acts κατά τα άλλα σοβαρών καλλιτεχνών .
 
Αυτοί που πλήρωσαν εισιτήριο και οι χορηγοί και πρωτίστως η ΔΕΗ που αυτό τον καιρό καλό είναι να ασχολείται με τα τιμολόγια του ρεύματος εκτός του ότι ηταν θεατές σε βραβεύσεις αυθαιρεσίας πληρώνουν κ την κλωτσοπατινάδα;
Το mega θα δείξει την κλωτσοπατινάδα η θα βάλει την καημένη την Έλενα να ξανακάνει το act της για να το βιντεοσκοπήσει … σε καθαρο τοπίο;
Συγκρατούμαι για να μην πω περισσότερα . Οφείλω όμως ενα : η δισκογραφικη εταιρία που κρύβεται κάθε χρόνο πίσω απο τα υποτιθέμενα βραβεία αυτά καλό είναι να αναμετρηθεί με την επάρσή της και να μετρήσει το ύψος της : επαρχιακό μεζεδοπωλείο ή εξέλιξη του ελληνικού τραγουδιού ; Φοβάμαι οτι πολλές άγνωστες λέξεις τους έθεσα σε αυτό το ερώτημα


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Orimasis
  • Casper