Νεο Spoiler για τη «Γη της ελιάς» : «Θα γίνει ένα πάρα πολύ ακραίο έγκλημα στο τελευταίο επεισόδιο και θα εμπλακώ»

Νεο Spoiler για τη «Γη της ελιάς» :  «Θα γίνει ένα πάρα πολύ ακραίο έγκλημα στο τελευταίο επεισόδιο και θα εμπλακώ»

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, ο «Λεωνίδας» από τη «Γη της ελιάς» ήταν καλεσμένος του Night Out και πέρασε την ανάκριση του Θεοχάρη Ιωαννίδη. Όπως είπε δεν του συνηθίζει τα one night stand, το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ είναι στην Ίο

«Θα παντρευόμουν την Ιφιγένεια Τζόλα έχει αυτό το material και θα είχα την Αφροδίτη Λιάντου παράνομο δεσμό.

Εάν ήμουν γυναίκα θα έβγαινα ραντεβού με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη και τον Διονύση Παπανδρέου».

Όπως είπε του αρέσουν πολύ η Μαίρη Συνατσάκη και η Κατερίνα Παπουτσάκη ως γυναίκες.

 Ο ηθοποιός πέρασε από τη δοκιμασία με τούρτες και έφαγε την πρώτη επειδή δεν ήξερε πότε γεννήθηκε η Καλομοίρα, τι νούμερο παπούτσι φοράει ο Γιάννης Αντετοκούμπο!

Όπως είπε, την πρώτη του τηλεοπτική δουλειά, τη «Γη της ελιάς» την πήρε μέσω Instagram όπου τον βρήκε ο Αντρέας Γεωργίου.

Σκοπεύει να σπουδάσει μετά τη σειρά διότι θέλει πολύ να κάνει θέατρο ενώ αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει και τη δεύτερη χρονιά.

«Θα γίνει ένα πάρα πολύ ακραίο έγκλημα στο τελευταίο επεισόδιο της φετινής σεζόν και σίγουρα θα εμπλακώ» είπε μιλώντας για τον ρόλο του Λεωνίδα.

Όπως εξήγησε έχε περάσει bullying από τα 14 και μετά. «Είχα φτάσει σε σημείο να μιλάς με έναν φίλο μου και να νομίζω ότι κάτι λέτε για μένα. Δεν ήταν εύκολο, θέλει να δουλέψεις πολύ με τον εαυτό σου».

«Στα 18 έδινα Πανελλήνιες και ήρθε μια πολύ μεγάλη οικογενειακή κατρακύλα υγείας. Ο αδελφός μου είχε τροχαίο, ο πατέρας μου αρρώστησε, η αδελφή μου πέρασε καρκίνο και το χειρότερο ήταν η μητέρα μου. Πέρασα πολύ κακές περιόδους. Τώρα έχω ψυχολόγο και με έχει βοηθήσει να κάνω τεράστια βίντεο. Πολύ youtube όταν δεν είχα τα χρήματα να με βοηθήσει κάποιος ψυχολόγος».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper