Ηλίας Ψινάκης : Μίλησε μέσα από την εκπομπή του για ένα περιστατικό με τον Σάκη και το κρασί των 5000 ευρώ !

Ηλίας Ψινάκης : Μίλησε μέσα από την εκπομπή του για ένα περιστατικό με τον Σάκη και το κρασί των 5000 ευρώ !

Στη συνάντησή του με τον Γιάννη Μπουτάρη στη Νάουσα για λογαριασμό της εκπομπής «Στο Γηροκομείο», που μεταδόθηκε μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης  από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, o παρουσιαστής Ηλίας Ψινάκης τρέχοντας να αγκαλιάσει τον καλεσμένο του ξέχασε το αυτοκίνητο που οδηγούσε στην πρώτη και εκείνο συνέχισε να κινείται.

«Τί έγινε προχώραγε μόνο του;», είπε ο Ψινάκης με τον Μπουτάρη να του λέει: «Ναι, είσαι τελείως τρελός». Στη συνέχεια, αφού ο Ηλίας Ψινάκης εξέφρασε την αμφιβολία του για το κατά πόσο θα έμενε νηφάλιος με τόσα κρασιά τριγύρω του, άρχισε η συζήτηση με τον καλεσμένο να λέει πως ένα από τα χαρακτηριστικά που κοιτάζουν όταν δοκιμάζουν ένα κρασί είναι «το μάκρος». «Αρχίσαμε…», τόνισε ο παρουσιαστής που έκανε και μια αναφορά στο «βαθύ λαρύγγι», προτού πει: «Σταμάτα, θα μας… στο τέλος».

Συνεχίζοντας τις δοκιμές κρασιών ο Ψινάκης, είπε: «έχουν ζάχαρη αυτά; Γιατί έχω και σάκχαρο, μην σου μείνω εδώ, αν και είμαι πολύ καλό λίπασμα. Αργώ να λιώσω». Έπειτα ο Γιάννης Μπουτάρης τόνισε πως δεν έχει πιει αλκοόλ εδώ και 31 χρόνια και αφηγήθηκε μια ιστορία από επίσκεψή του στην Αυστραλία. «Πήγα στην Αυστραλία και με πήγαν σε κάτι αμπελώνες, το μάτι μου χανόταν… θάλασσα. Όταν τους είπα πόσα στρέμματα είχα εγώ τους έπιασαν τα γέλια», ανέφερε.

Έπειτα ήταν ώρα για ιστορία από τον Ηλία Ψινάκη. «Εγώ την πρώτη φορά που την πάτησα, ήμουν καλεσμένος, νομίζω με τον Σάκη  στο Παρίσι και πήγαμε σ’ ένα εστιατόριο κι εγώ δεν πίνω γενικά και βγάζει ένα Πετρούς, ένα από τα πιο ακριβά κρασιά, αλλά εγώ δεν το ‘ξερα η βλάχα. Πίνω, τελειώνει το μπουκάλι, πίνει κι ο Ρουβάς και λέω κι άλλο… 5.000 ευρώ το μπουκάλι. Ντράπηκα τρομερά μετά γιατί ο άνθρωπος μας είχε καλέσει, δεν είναι ότι θα πλήρωνα εγώ».

Ακολούθως μίλησαν για την πρώτη επίσκεψη του Ηλία Ψινάκη, ως δήμαρχος του Μαραθώνα πια στη Θεσσαλονίκη, για να συναντηθεί με τον τότε δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη. «Σου τον… τον γραμματέα, μου έκανε ιδιαίτερο», είπε ο Ψινάκης και απάντησε ο Μπουτάρης: «Είσαι ευχάριστος στη συνεργασία, δεν είσαι κανένας κρύος, κρυόκ…» και θυμήθηκαν την κινέζικη Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη. «Και λέω καλά ρε Γιάννη δεν έχετε καλέσει τον πρέσβη; Δύο τρελές γριες, μουρλές, ροκ, θα κάνουμε κινέζικη Πρωτοχρονιά στη Θεσσαλονίκη, μόνοι μας χωρίς τον Κινέζο πρέσβη;», θυμήθηκε o Ψινάκης, ο οποίος αποκάλυψε πως ήταν ο… community manager του Γιάννη Μπουτάρη.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper