Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου : " Όταν ξεκινήσει η δίκη της 33χρονης κατηγορούμενης, θα γίνει μάχη και το αποτέλεσμα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο " !

Αλέξης Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου :  Όταν ξεκινήσει η δίκη της 33χρονης κατηγορούμενης, θα γίνει μάχη και το αποτέλεσμα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο  !

Ο Αλέξης Κούγιας που είχε αποκαλύψει ότι είχε δεχθεί κρούση για να αναλάβει την Ρούλα Πισπιρίγκου, μιλάει λίγες μέρες μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα, που έδειξε ότι το θρίλερ στην Πάτρα, έκρυβε 3 δολοφονίες. Ο γνωστός ποινικολόγος προβλέπει πως όταν ξεκινήσει η δίκη της 33χρονης κατηγορούμενης, θα γίνει μάχη και το αποτέλεσμα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Ο κύριος Κούγιας στέκεται στα θολά σημεία της υπόθεσης και μιλάει για όπλα που μπορεί να προκύψουν στην πορεία, για την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Αλέξη Κούγια που μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» στην δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου με όσα έχουμε δει να δημοσιεύονται και τα «όπλα» που έχει η κάθε πλευρά αναμένεται να γίνει «χαμός»! «Η ποινική δίκη είναι μία δίκη αποδεικτικών μέσων. Οι μάρτυρες, τα αποτυπώματα, οι ενδείξεις, οι απολογίες, άλλες αποδείξεις, το DNA. Αυτό ονομάζεται Αρχή της ηθικής εκτιμήσεως των αποδείξεων» τονίζει ο κ. Κούγιας.

Ο γνωστός δικηγόρος θύμισε τι συνέβη στην δίκη Χέντερσον: « Ο κ. Λέων εμφανίστηκε ως τεχνικός σύμβουλος. Η κυρία Τσιόλα ως ιατροδικαστής. Με ψήφους 4-3 οι δικαστές έκριναν ότι ο κ. Λέων είχε δίκιο ως προς τα χτυπήματα που δέχθηκε το θύμα. Κι έτσι οι πελάτες μας δικαιώθηκαν ως προς αυτό».

Σαν να λεει δηλαδή ο κ. Κούγιας πως σε μία τέτοια δίκη με κατηγορούμενη την Ρούλα Πισπιρίγκου, δεν αποκλείεται να δικαιωθούν οι τεχνικοί σύμβουλοι, πόσο μάλλον όταν η υπερασπιστική πλευρά της κατηγορουμένης έχει και δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις (τις πρώτες για Μαλένα και Ιριδα) υπέρ της.

Ένα ακόμη στοιχείο για το οποίο αναμένεται να γίνει «μάχη» στο Δικαστήριο είναι η κεταμίνη! Μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί το πρόσωπο που χορήγησε την ουσία στην Ρούλα Πισπιρίγκου. Και αυτό νομικά… δυσκολεύει πολύ τα πράγματα και λειτουργεί προς όφελος της κατηγορουμένης.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper