Το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καπνίσματος Πούρου είναι γεγονός! Προκριματικά του Cigar Smoking World Championship

  • 28/06/2022 - BLOG - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καπνίσματος Πούρου είναι γεγονός! Προκριματικά του Cigar Smoking World Championship

Στις 30 Ιουνίου 2022 στον Πειραιά, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καπνίσματος Πούρου, ως προκριματικοί αγώνες  με σκοπό την ανάδειξη του μεγάλου νικητή και τη συμμετοχή του στο Cigar Smoking World Championship που θα διεξαχθεί στην Κροατία! 

 

Τα φώτα της παγκόσμιας κοινότητας πούρων είναι στραμμένα στη χώρα μας! 

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ξεκίνησε το 2010 στην Κροατία και πλέον διεξάγεται σε εθνικό επίπεδο σε 42 χώρες. Κάθε χώρα αναδεικνύει τον εθνικό της νικητή και εκπροσωπείται στο μεγάλο τελικό που διεξάγεται κάθε Σεπτέμβριο στο Split της Κροατίας συγκεντρώνοντας τους λάτρεις του πούρου από όλο τον κόσμο σε μια μοναδική διοργάνωση. Οι συμμετέχουσες και συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα χρειάζεται να καπνίσουν όσο το δυνατό πιο αργά (slow smoking) το πούρο που προσφέρεται από τη διοργάνωση (κοινό πούρο για όλο τον κόσμο)  με βασικούς κανόνες μεταξύ άλλων, να μη σβήσει και καεί το δαχτυλίδι σε συγκεκριμένο χρονικό όριο.

Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα θα διεξαχθεί στον ατμοσφαιρικό χώρο του PIRÉE στις 19:30 παρουσία της διεθνούς φήμης κριτή CSWC και Deputy Head της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διεθνών Κριτών CSWC Sarah Saunders

No description available.

Το πρωτάθλημα φέρνει στην Ελλάδα σε αποκλειστικότητα η Δρ. Αναστασία Ψωμιάδη, ιδρύτρια και πρόεδρος του SOTL Greece και του SOTL Global Movement, η οποία οραματίστηκε ένα περιβάλλον χωρίς στερεότυπα και ίδρυσε την πρώτη φυσική κοινότητα, ένα δίκτυο γυναικών και ανδρών επαγγελματιών και επιχειρηματιών που τους συνδέει ο κόσμος του πούρου, με σκοπό τη δημιουργία κουλτούρας αρχικά στην Ελλάδα και έπειτα σε όλο τον κόσμο. Με  τη συμβολή ενός δυναμικού Advisory Board από δραστήριες και επιτυχημένες γυναίκες, όπως η κα Άννα Κοντολέων και η κα Ελεάνα Μουσκντέρη, μέσα από μηνιαίες θεματικές συναντήσεις και κοινωνικές δράσεις έχουν ήδη χτιστεί οι πρώτες κοινωνικές κι επιχειρηματικές γέφυρες για την επίτευξη του στόχου αυτού.

No description available.

Η  Δρ. Αναστασία Ψωμιάδη στο πλαίσιο της Κοινωνικής Υπευθυνότητας και της Επιχειρηματικής Ηθικής, άνοιξε έναν παγκόσμιο διάλογο για έναν κόσμο χωρίς στερεότυπα και διακρίσεις, με ίσες ευκαιρίες, σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, αποδοχή της ιδιαιτερότητας και έμφαση στη μοναδικότητα. 






 

Έτσι η κοινωνική αυτή πρωτοβουλία μετουσιώθηκε σε ένα παγκόσμιο γυναικείο κίνημα με τη συμμετοχή των κορυφαίων και διακεκριμένων γυναικών στην παγκόσμια βιομηχανία του πούρου το SOTL Global Movement ( SGM) με αποστολή να εμπνεύσει τις γυναίκες παγκοσμίως,  να τις ενδυναμώσει, να τις καθοδηγήσει προς την εξωστρέφεια και σε συνεργασία με τους άντρες, να διαμορφώσουν ένα καλύτερο περιβάλλον για τους cigar aficionados και aficionadas.  

Υπό την καθοδήγηση του Lefty Karropoulos, που με την πολυετή εμπειρία του στο top management, ηγείται της διοικητικής ομάδας, τα αφοσιωμένα μέλη των επιτροπών (SOTL & BOTL Collaboration Committee, Sensory Committee, Extraversion-media Committee, Social Committee, Culture Committee, Scientific Committee), οι εξέχουσες προσωπικότητες του Advisory Board και οι υποστηρικτές του οράματος αυτού, αποσκοπούν στο να επανακαθορίσουν τις αρχές και τις αξίες μιας κοινότητας που πλέον έχει τη δυνατότητα μέσω αυτής της παγκόσμιας πρωτοβουλίας να επικοινωνεί, να συνεργάζεται, να αλληλοεπιδρά με κάθε τρόπο, με κοινό σημείο αναφοράς την αγάπη για τον κόσμο του πούρου.

Oι χορηγοί του πρωταθλήματος και του Gala που θα πραγματοποιηθεί και η τελετή απονομής επάθλων είναι: Hiram & Solomon cigars, Dectron, Keep traveling, NJV Athens Plaza, Τσιλιλής ΑΕ - Αμπελουργία - Οινοποιία - Αποσταγματοποιία

Λουξ, ΕΞΗ-EXI Bakery

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο eleana@sotlglobalmovement.com

No description available.

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

    Όνομα:
    *

    Email:
    *

    Σχόλιο:


    Πόσο κάνει 2+3;
    *

    ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
    • Απαγορεύονται οι δημοσιεύσεις με υβριστικό περιεχόμενο.
    • Όλες οι δημοσιεύσεις υπόκεινται στην έγκριση του διαχειριστή.
    • Οι δημοσιεύσεις μπορούν να αφαιρεθούν μόνο από την διαχείριση





  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper