Αθηνά Χρυσαντίδου : " Γενικά δεν υπάρχει φλερτ στις μέρες μας. Αλλά δε με ενδιαφέρει γιατί κάνω focus στην δουλειά μου " !

  • 11/09/2022 - SHOWBIZ - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Αθηνά Χρυσαντίδου :  Γενικά δεν υπάρχει φλερτ στις μέρες μας. Αλλά δε με ενδιαφέρει γιατί κάνω focus στην δουλειά μου  !

 
Η Αθηνά Χρυσαντίδου έπαιξε το παιχνίδι των σύντομων ερωτήσεων και απαντήσεων και έδωσε στο Newspistol.gr το στίγμα του φετινού καλοκαιριού για εκείνη. Πέρασε μοναδικά, συνεργάστηκε με γνωστά πρόσωπα της μουσικής σκηνής και αποκαλύπτει ότι έχει συγκεντρωθεί μόνο στην δουλειά της. Ναι η εξωτερική εμφάνιση είναι εμπόδιο παραδέχεται και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοκιμαστεί και στο εξωτερικό μιας και λατρεύει την ευρωπαική μουσική.... 

- Δούλεψες πολύ το καλοκαίρι με πολλά Live . Τι είναι αυτό που κρατάς απο το φετινό Summer Tour ;
    
Ναι , η season αυτή ήταν γεμάτη !! Και ήμουν πολύ τυχερή γιατί είχα την τύχη να δουλέψω κοντά σε πολύ καταξιωμένους καλλιτέχνες  !! Όπως είναι ο Πάνος Κιάμος , η Δέσποινα Βανδή , Νίκος Κουρκούλης , Γιώργος Τσαλίκης , Γιώργος Γιαννιάς , Γιώργος Παπαδόπουλος και άλλοι πολλοί !! Νιώθω ευλογημένη πραγματικά που είχα όμορφες συνεργασίες χωρίς προβλήματα. 

- Νιώθεις αδικημένη στο χώρο της μουσικής;
    
 Καθόλου . Εγώ κοιτάω την δουλειά και πως να την κάνω σωστά !! Δεν μπαίνω σε διαδικασία ίντριγκας και προβλημάτων. Δε με ενδιαφέρει τίποτα άλλο εκτός από την Αθηνά να γίνεται καλύτερη και να κερδίζω την εκτίμηση του κόσμου που μας τιμά όπου εμφανιζόμαστε. 

- Έχεις καταλάβει από άτομα που είναι δίπλα σου να σου έχουν βάλει τρυκλοποδιές για να μην εξελιχθείς;

Είμαι ένα παιδί που κοιτάω να κάνω επαγγελματικά την δουλειά μου και κανένας δεν με ενοχλεί . Αλλά και έτσι να είναι δεν έχω τον χρόνο να ασχοληθώ .

- Εάν σου ζητούσα να μπεις σε κάποιο reality θα το σκεφτόσουν ;
    
 Ναι , αν υπήρχε κάποια ουσία και ενδιαφέρον !! Ποτέ δε κλείνω πόρτα σε μια πρόταση αρκεί να έχει αρχή , μέση και τέλος και σαφώς καλό οικονομικό κίνητρο. 

- Ποια είναι η δική σου υπέρβαση στο χώρο της μουσικής; Πως φαντάζεσαι και πως οραματίζεσαι την Αθήνα μετά από μία πενταετία;
    
  Κοιτάω το αύριο και όχι τους χρόνους . Κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερη . Αλλά στόχος μου είναι να είμαι και στο εξωτερικό . Μου αρέσει να δοκιμάσω όρια και αντοχές. ( όλα είναι πιθανά )

- Κεφάλαιο εξωτερική εμφάνιση: Σύμμαχος η εμπόδιο στο να σε πλησιάσει εύκολα ένα αρσενικό;
    

Η αλήθεια είναι πως είναι κάπως δύσκολο και γενικά δεν υπάρχει φλερτ στις μέρες μας . Δεν  ξέρω ίσως οι άντρες φοβούνται να με πλησιάσουν κάπως χαχα 


- Νιώθεις την ανάγκη να ερωτευτείς και να δοθείς ολοκληρωτικά σε έναν άντρα;
    
   Αυτό η αλήθεια είναι πως με την δουλειά μου είναι κάπως δύσκολο . Αυτή τη περίοδο και αρκετά  χρόνια τώρα είμαι μόνη μου και έχω κάνει focus μόνο στην δουλειά μου .


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper