Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 23χρονη έγκυο – «Την χτυπούσαν, την εξέδιδαν και την ανάγκαζαν να κάνει λευκούς γάμους με αλλοδαπούς»

Σοκάρουν οι μαρτυρίες για την 23χρονη έγκυο – «Την χτυπούσαν, την εξέδιδαν και την ανάγκαζαν να κάνει λευκούς γάμους με αλλοδαπούς»

Δεν την χωράει ο νους την φρίκη που βίωνε η 23χρονη εγκυμονούσα Φωτεινή Μπακογιώργου, προτού να καταλήξει να βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μια κουβέρτα στον Άγιο Παντελεήμονα, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι όπου φιλοξενούνταν, τον περασμένο Οκτώβριο.

Όλους αυτούς τους μήνες, ο πατέρας της, ο οποίος «μεταμορφώθηκε» σε ντέντεκτιβ, αναζητούσε στοιχεία και μαρτυρίες που θα αποκάλυπταν ποιοι ήταν αυτοί που κακοποίησαν με τόσο βάναυσο τρόπο το παιδί του και εγκατέλειψαν τη σορό του στον δρόμο, μέσα σε σκουπίδια.

Μάρτυρες που είχαν δει το νεαρό κορίτσι χτυπημένο και άκουγαν τις κραυγές της, μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Ένα βράδυ άκουσαν κάποιον να φωνάζει βοήθεια και να λέει ότι θα πηδήξει από το μπαλκόνι. Ένας άνδρας, με ξένη προφορά, την έβριζε πάρα πολύ άσχημα και της έλεγε να μπει μέσα. Μαζί τους ήταν κι άλλος ένας γιατί του φώναζε να την τραβήξει μέσα στο σπίτι. Πήρα την αστυνομία, αλλά δεν ξέρω τι έγινε», είπε μια ένοικος της πολυκατοικίας, όπου έμενε η κοπέλα.

Οι γείτονες την είχαν δει να περπατάει ταλαιπωρημένη στη Φωκίωνος Νέγρη και να ζητιανεύει, την ώρα που δύο γυναίκες την ακολουθούσαν και της έπαιρναν τα χρήματα που είχε συγκεντρώσει. Η 23χρονη όπως λένε, έδειχνε πάντα φοβισμένη και δεν μιλούσε.

«Μια μέρα την είδα και πήγα να της μιλήσω, αλλά έφυγε τρομαγμένη. Ήταν βασανισμένη, χτυπημένη πολύ άσχημα. Μάλλον οι δύο κυρίες που τη συνόδευαν την εκμεταλλεύονταν. Την έβλεπα περίεργες ώρες με διάφορους άνδρες και υποπτεύτηκα ότι την εξέδιδαν. Αρχικά νόμιζα ότι με τη μία γυναίκα, που ήταν συνέχεια μαζί της ήταν η μητέρα της. Επαιτούσε και μετά πήγαινε και της έδινε τα λεφτά κι εκείνη έπαιρνε φαγητό μόνο για τον εαυτό της σε γνωστό μπεργκεράδικο και την άφηνε νηστική. Την τελευταία φορά που την είδα ήταν κουρεμένη γουλί, το πρόσωπό της ήταν μελανιασμένο από τα χτυπήματα και κούτσαινε», είπε μια ακόμα μάρτυρας.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper