Ληστεία μετά φόνου σε ψιλικατζίδικο :¨Ξέσπασε στα δικαστήρια η μητέρα του 44χρονου Μάριου όταν αντίκρυσε τους δολοφόνους του παιδιού της

Ληστεία μετά φόνου σε ψιλικατζίδικο :¨Ξέσπασε στα δικαστήρια η μητέρα του 44χρονου Μάριου όταν αντίκρυσε τους δολοφόνους του παιδιού της

Ξέσπασε η μητέρα του Μάριου όταν την Τετάρτη  αντίκρυσε τους δολοφόνους του παιδιού της στη δικαστική αίθουσα. Ο άτυχος υπάλληλος εργαζόταν σε ψιλικατζίδικο στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη και τον περασμένο Νοέμβριο είχε δεχθεί εξ‘ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι, όταν επιχείρησε να αφοπλίσει τον ληστή που εισέβαλε στο κατάστημα.

Τα λόγια της μάνας ραγίζουν καρδιές για το παιδί της, τον Μάριο που ήρθε αντιμέτωπος με έναν ληστή, ο οποίος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και φορώντας γάντια, εισήλθε στο κατάστημα ψιλικών και τον πυροβόλησε εξ’ επαφής στο κεφάλι όταν πάλεψε μαζί του για να μην αρπάξει τις εισπράξεις από το ταμείο του καταστήματος.

«Σηκώνομαι κάθε μέρα και λέω “καλημέρα παιδάκι μου”, “Καλημέρα Μάριε”» είπε η μάνα του αδικοχαμένου άνδρα.

«Αυτοί δε θέλουν φυλακή, αυτοί πρέπει να καούν μέσα στη φωτιά. Μόνο έτσι θα ηρεμήσω»…

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού δικαστηρίου κάθησαν χθες Τετάρτη (21/9) ο 27χρονος αλλοδαπός που τον πυροβόλησε και ο 36χρονος Έλληνας συνεργός του.

Το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα που αποτυπώνει καρέ καρέ τη δολοφονία, σοκάρει. Ο 44χρονος υπάλληλος προσπαθεί να αποσπάσει το όπλο από τα χέρια του ληστή. Εκείνος το στρέφει στον υπάλληλο και τον πυροβολεί. Ήταν ξημερώματα 6ης Νοεμβρίου του 2021. Ο 27χρονος, φορώντας κουκούλα, με την απειλή πιστολιού, αρπάζει ό,τι βρίσκει από το ταμείο. Εξακολουθεί να ζητάει κι άλλα και ακολουθεί η φονική συμπλοκή.
Η μητέρα του άτυχου Μάριου όταν αντίκρισε τους δολοφόνους του παιδιού της τούς πλησίασε και χτύπησε τον έναν με τα χέρια της στο κεφάλι.

Επικράτησε ένταση… Καθώς οι αστυνομικοί την απομάκρυναν από τη δικαστική αίθουσα, η μητέρα του 44χρονου Μάριου με δάκρυα στα μάτια τους φώναξε: «Φονιάδες, σκοτώσατε το παιδί μου»! «Τα πόδια μου έχουν λυγίσει, δεν αντέχω πια. Έχασα το στήριγμά μου»…

Λόγω κωλύματος δικηγόρου του ενός από τους δύο κατηγορούμενους η δίκη διακόπηκε για την ερχόμενη εβδομάδα.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper