Λιτή θα είναι η τελετή στέψης για τον Βασιλιά Κάρολο . Οι πρώτες πληροφορίες για την επίσημη ημερομηνία

Λιτή θα είναι η τελετή στέψης για τον Βασιλιά Κάρολο . Οι πρώτες πληροφορίες για την επίσημη ημερομηνία

Πολλά ΜΜΕ στην Βρετανία μεταδίδουν ότι επιθυμία του βασιλιά Καρόλου είναι η δική του τελετή στέψης να είναι «πιο λιτή και οικονομική» και να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2023. Δηλαδή, σε οκτώ μήνες περίπου μετά από το θάνατο της μητέρας του. Ο Paul Burrell, ο οποίος υπηρέτησε ως μπάτλερ της βασίλισσας Ελισάβετ και της πριγκίπισσας Νταϊάνα, αποκάλυψε τις ακριβείς οδηγίες που δίνονται στο προσωπικό του βασιλιά για τη φροντίδα του.

«Οι πιτζάμες του σιδερώνονται κάθε πρωί, τα κορδόνια των παπουτσιών του σιδερώνονται επίπεδα με σίδερο, η τάπα του μπάνιου πρέπει να είναι σε μια συγκεκριμένη θέση και η θερμοκρασία του νερού πρέπει να είναι απλώς χλιαρή», σε μια μπανιέρα «μόνο μισογεμάτη», είπε ο Burrell. Επίσης, «βάζει τους υπηρέτες του να πιέζουν κάθε πρωί μια ίντσα οδοντόκρεμας στην οδοντόβουρτσά του».

«Όπου κι αν πηγαίνει ο πρίγκιπας στον κόσμο, το κουτί πρωινού πηγαίνει μαζί του. Έχει έξι διαφορετικά είδη μελιού, μερικά ειδικά μούσλι, τα αποξηραμένα φρούτα του και οτιδήποτε είναι λίγο ιδιαίτερο, καθώς είναι λίγο ιδιότροπος». Υποτίθεται επίσης ότι επιμένει το τυρί και τα μπισκότα του να ζεσταίνονται σε μια συγκεκριμένη θερμοκρασία στο τέλος των γευμάτων και βάζει το προσωπικό του να έχει κοντά του έναν δίσκο για ζέσταμα.

Μαζί με το κουτί του πρωινού του, στέλνει ένα φορτηγάκι με τα υπάρχοντά του στα εξοχικά των φίλων του πριν από την άφιξή του, για να ξεφορτώσει το «κρεβάτι, τα έπιπλα, ακόμη και τις φωτογραφίες του».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Orimasis
  • Casper