Εργαζόμενη στο ΚΑΤ γέννησε μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας . Δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος .

Εργαζόμενη στο ΚΑΤ  γέννησε μέσα στη λεκάνη της τουαλέτας . Δεν γνώριζε ότι είναι έγκυος .

Η φωτογραφία ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το LIVE NEWS πραγματικά σοκάρει και σφίγγει το στομάχι. Δεν ήξερα ότι ήμουν έγκυος θα πει αποκλειστικά η μητέρα του νεογνού, η οποία αντιλήφθηκε τους πόνους της γέννας στο παρά ένα και μάλιστα όσο η ίδια είχε βάρδια ως καθαρίστρια στο νοσοκομείο. «Εγώ δεν το ήξερα καν ότι ήμουν έγκυος. Την ημέρα που γέννησα, το ένιωσα. Ένιωσα έντονα πόνο. Ήμουν στην πρωινή βάρδια».

Μητέρα και νεογνό μεταφέρθηκαν άμεσα στο «Έλενα» εκεί όπου παρέμεινε μέχρι και σήμερα το πρόωρο μωράκι σε θερμοκοιτίδα.

«Το βλέπω κάθε απόγευμα το μωρό. Κι όταν πρώτα ο Θεός πάω πίσω στη δουλειά, θα τους πάρω αυτούς τους δύο γιατρούς που με σώσανε να τους ευχαριστήσω κι από κοντά», σχολίασε η μητέρα.

«Οι συνάδελφοι, γιατροί και λοιπό προσωπικό έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν ενώ δεν είναι ειδικότητά τους και έσωσαν και το μωράκι και τη γυναίκα», σημείωσε ο κ. Γιαννακός.

«Το παιδάκι ήθελε να ζήσει. Αυτό είναι το βασικό. Έχουμε διαχειριστεί αρκετά περιστατικά αλλά στο συγκεκριμένο δεν μπορείς να είσαι προετοιμασμένος. Αλλά δείξαμε μια ετοιμότητα σαν ομάδα, γιατροί, νοσηλευτές, όλοι».

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ εκφράζει τις επιφυλάξεις του για το αν πράγματι η εν λόγω γυναίκα δεν είχε αντιληφθεί πως κυοφορούσε ή εάν τελικά επρόκειτο για περιστατικό εργασιακού εκφοβισμού.

«Αυτό που μπορεί να υποθέσει κανείς ότι η συνάδελφος ήταν για πολύ καιρό άνεργη και φοβόταν μήπως τη διώξει ο εργολάβος. Ενώ αν εργαζόταν μόνιμη στο νοσοκομείο δε θα γινόταν τίποτα από όλα αυτά».

Όπως λέει ο ίδιος: «Έχουν προηγηθεί 5 γέννες από την ίδια γυναίκα. Μπορεί να συμβεί να μην καταλαβαίνει ότι είναι έγκυος; Πρέπει να μας απαντήσουν οι ειδικοί».

Όπως αποκαλύπτεται, τα πέντε παιδιά της γυναίκας δεν είναι στην επιμέλειά της, με την ίδια να λέει ότι αφού τελειώσει η άδεια μητρότητας θέλει να επιστρέψει στη δουλειά της.

Η μητέρα έλαβε εξιτήριο την περασμένη Παρασκευή ενώ το πρόωρο μωράκι νοσηλεύεται ακόμα σε θερμοκοιτίδα.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper