Αυτός είναι ο λόγος που απουσιάζει 11 χρόνια από την τηλεόραση η ηθοποιός Σοφία Φαραζή !

Αυτός είναι ο λόγος που απουσιάζει 11 χρόνια από την τηλεόραση η ηθοποιός Σοφία Φαραζή !

Στο "Τύπος ΤV” του Ελευθέρου Τύπου και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου παραχώρησε συνέντευξη η Σοφία Φαραζή. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον λόγο που απείχε 11 χρόνια από την τηλεόραση, το αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρεί και για το εάν της έλειψε η τηλεόραση το διάστημα που βρισκόταν εκτός.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σας έκαναν να απέχετε από τη μικρή οθόνη τόσα χρόνια;

Για την ακρίβεια απείχα σχεδόν 11 χρόνια, με εξαίρεση πριν από τρία χρόνια που έκανα ένα γκεστ στη σειρά του Alpha "Έρωτα Μετά”. Τρεις μήνες μετά τον ερχομό της κόρης μου επέστρεψα στο θέατρο κι επέλεξα να κάνω μόνο θέατρο. Συνειδητά απείχα από την τηλεόραση κι αφιέρωσαν τον περισσότερο χρόνο μου στο μεγάλωμα της Αγγελικής. Ήθελα να είμαι και κοντά στην κόρη μου και στην τέχνη μου.


Όσα χρόνια επείχατε και παρακολουθούσατε από μακριά τι συμβαίνει, σας έλειψε η τηλεόραση ή βλέπατε πράγματα και καταστάσεις που δε σας άρεσαν;

Έχω να δω ειδήσεις σχεδόν έξι χρόνια, όχι γιατί δεν θέλω να ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει στη χώρα μου ή στον κόσμο, αλλά γιατί το περιεχόμενο, όπως έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια, αναπαράγει κυρίως απογοήτευση, θλίψη και τρόμο. Συνειδητά έχω επιλέξει να βλέπω στην τηλεόραση κάποιες καλές σειρές, ταινίες ή ντοκιμαντέρ και ενημερώνομαι για τις ειδήσεις από τους τίτλους προσδοκώντας πως κάποια στιγμή τα δελτία θα συμπεριλάβουν και τα καλά νέα της ημέρας που ενδυναμώνουν την ασφάλεια του πολίτη και δεν τον γεμίζουν φόβο και άγχος.

Έχετε μιλήσει ανοιχτά και για ένα αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο ταλαιπωρηθήκατε. Μάθετε να διαχειρίζεστε το άγχος και να κρατάτε μόνο τα ουσιώδη;

Ναι, τα τελευταία πέντε χρόνια δούλεψα πολύ με τον εαυτό μου. Είχα καθοδήγηση από την δασκάλα μου και με ενεργειακές θεραπείες κατάφερα να διαχειριστώ όχι μόνο το άγχος μου, αλλά έφερα μία θετικότητα και ηρεμία στη ζωή μου.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper