Μιχάλης Αεράκης: "Έχω δεχτεί επίσημη πρόταση να με κάνουν παπά . Το σκέφτομαι, γιατί όχι, ο καημός μου ήταν να γίνω ιερέας " !

Μιχάλης Αεράκης: Έχω δεχτεί επίσημη πρόταση να με κάνουν παπά . Το σκέφτομαι, γιατί όχι, ο καημός μου ήταν να γίνω ιερέας  !

Καλεσμένοι στην Κατερίνα Καινούργιου και στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» βρέθηκαν χθες  ο «παπάς και η παπαδιά» του «Σασμού», Μιχάλης Αεράκης και Στέλλα Γκίκα, και αποκαλύπτουν τι θα δούμε στη δεύτερη σεζόν.

Ο Μιχάλης Αεράκης έχει αγαπηθεί πολύ μέσα από τον ρόλο του παπά Μιχάλη στη σειρά «Σασμός». Είναι ένας χαρακτήρας που έχει ξεχωρίσει και όπως όλα δείχνουν κρατά καλά κρυμμένα μυστικά, ώστε να καταφέρει να αποτρέψει μία νέα βεντέτα στο χωριό.

Είναι τόσο πειστικός ως παπάς που όπως αποκάλυψε του έχουν κάνει πρόταση για να γίνει παπάς και στην πραγματική ζωή και μάλιστα είναι κάτι που σκέφτεται σοβαρά.

«Εμένα στον δρόμο με ρωτάνε εάν είμαι γνήσιος παππάς, με καλούνε να πάω να παντρέψω, να βαφτίσω κοπέλια, να με κάνουν παπά. Έχω δεχτεί επίσημη πρόταση, διότι ένας δεσπότης μπορεί να χρήσει κάποιον παπά λαϊκό, μέχρι τα 74. Έχω πρόταση λοιπόν να με κάνουνε παπά, θα δούμε το σκέφτομαι ακόμα, γιατί όχι, ο καημός μου ήταν να γίνω ιερέας. Ο παππούς μου ήταν στην Κρήτη κι εγώ ήμουνα μέχρι τα 12 μέσα στο ιερό, έχω αυτές αναμνήσεις», δήλωσε ο Μιχάλης Αεράκης στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Αναφορικά με τις εξελίξεις στην δεύτερη σεζόν δήλωσε:

«Οι ανατροπές στον δεύτερο κύκλο θα είναι συγκλονιστικές. Θα έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Θα δείξουμε μέσα από το σκοτάδι και τις δολοφονίες, αυτό που λέμε “Σασμός”.

Ο παπάς ξέρει τα πάντα. Λέει ο παπάς “Όταν ήμουν μικρός ο πατέρας μου με πήγε σε τσίρκο και μου έκανε εντύπωση ένας άνθρωπος που ήταν σε τεντωμένο σκοινί. Που να περίμενα και εγώ ότι μετά από χρόνια θα ήμουν σε ένα τεντωμένο σκοινί”.

Είναι ο σεβάσμιος, ο άνθρωπος που τον εμπιστεύονται και εναποθέτουν τα μυστικά τους», ανέφερε ο Μιχάλης Αεράκης.

Και προσθέτει: «Η σχέση του παπά με τον Παύλο είναι αυτή που ανέφερες. Είναι παιδικοί φίλοι και προέτρεψε τον Παύλο να φύγει. Εκεί ο παπάς καλείται να παίξει έναν καθοριστικό ρόλο, έναν πυροσβεστικό ρόλο για να μη φουντώσει όλη η κατάσταση.

Ο παπάς έχει το απόρρητο. Η εξομολόγηση είναι το πιο ιερό μυστήριο και δεν αποκαλύπτει τίποτα».

Η Στέλλα Γκίκα που υποδύεται την «παπαδιά» τονίζει: «Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής θα γίνει. Πιστεύω ότι οι σεναριογράφοι θα μας αφήσουν να χαρούμε.

Δεν περίμενα ότι θα γίνει τόση επιτυχία. Στην αρχή φαινόταν πολύ επιφανειακό και στη συνέχεια ξεκίνησε να εμβαθύνει. Φέτος, το σενάριο εμβαθύνει πιο πολύ στον άνθρωπο και στη σχέση μου με τον παπά.

Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι θα γίνει με τον έρωτα του Αντώνη και της Μαρίνας. Είναι ένα πρότυπο ζευγαριού, που δεν το συναντάς εύκολα. Αποκλείω να μην είναι μαζί στο τέλος».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper