Πέγκυ Τρικαλιώτη : " Έχω λάβει και κακές κριτικές αρκετές. Είμαι ένα παιδί χαϊδευμένο από τον κόσμο, από το κοινό. Περισσότερο από ότι από τους κριτικούς " !

Πέγκυ Τρικαλιώτη :  Έχω λάβει και κακές κριτικές αρκετές. Είμαι ένα παιδί χαϊδευμένο από τον κόσμο, από το κοινό. Περισσότερο από ότι από τους κριτικούς  !

Καλεσμένη στο "Στούντιο 4” βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η Πέγκυ Τρικαλιώτη. Η γνωστή ηθοποιός συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ1 και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Αναφερόμενη στην επαγγελματική της πορεία και στις κριτικές που έχει λάβει δήλωσε αρχικά: "Σίγουρα μια πολύ καλή κριτική βαραίνουν μέσα σου σε σχέση με την ευθύνη που έχεις για να αποδείξεις ότι αντέχεις και είναι καλό που στα είπαν αυτά και δεν κατάλαβαν λάθος οι άνθρωποι και σου είπαν 'Μπράβο'. Αυτό βαραίνει. Μεγαλώνοντας οφείλω να ομολογήσω ότι αυτό βαραίνει περισσότερο σε σχέση με τον εαυτό μου παρά με τον κόσμο. Κάθε χρόνο στον εαυτό μου έχω ανάγκη περισσότερο να αποδείξω ότι μπορώ ακόμα, αντέχω ακόμα, ότι μπορώ να πάω μισό βήμα παραπέρα σε αυτό που λέγεται υποκριτική. Αφορά στον εαυτό μου περισσότερο παρά στους άλλους”.

Πρόσθεσε: "Έχω λάβει και κακές κριτικές αρκετές. Είμαι ένα παιδί χαϊδευμένο από τον κόσμο, από το κοινό. Περισσότερο από ότι από τους κριτικούς. Για τους κριτικούς δεν ήμουν πάντα ένα αγαπημένο παιδί. Έχω μια ενέργεια και μια ένταση πάνω στη σκηνή που σε κάποιους μπορεί να αρέσει και σε κάποιους να μην αρέσει”.

Μιλώντας για τη σειρά "Φλόγα και άνεμος” που πρωταγωνιστεί φέτος σημείωσε: "Ερωτεύτηκα τον ρόλο της Μαρίκας Κοτοπούλη. Ήταν ένα πλάσμα που έχει έρθει κοντά μου και θεατρικά και τηλεοπτικά άλλη μια φορά. Αλλά δεν γινόταν να συμβεί. Θέλω να παίζω συνεχώς τη Μαρίκα Κοτοπούλη σαν τρελή. Αν δεν την έκανε πρόσφατα η κυρία Μεντή στο θέατρο, θα την έκανα. Όταν με πήρε η Ρέινα Εσκενάζι είπα αμέσως ναι ακόμα και εάν έχω μισή σκηνή. Έχει πολύ καλή διανομή ρόλων η σειρά. Θεωρώ ότι όσοι παίζουν, από νέους μέχρι τους έμπειρους ηθοποιούς, είναι σπουδαίες ερμηνείες”, ενώ για τη συνεργασία της με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη υπογράμμισε: "Τις περισσότερες σκηνές μου τις έχω με την Καρυοφυλλιά. Σε αυτή τη σειρά είναι ανατριχιαστική. Δεν έχω λόγια.

Θα ανταγωνιστώ την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη; Δεν γίνεται. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να συμβούν [...] Τη λατρεύω. Είναι μία και μοναδική! Σε μια σκηνή, με παρέσυρε στον ρόλο της”.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper