Δίκη Φιλιππίδη: Καταθέτουν σήμερα Κάτια Δανδουλάκη και Λένα Δροσάκη .

Δίκη Φιλιππίδη: Καταθέτουν σήμερα  Κάτια Δανδουλάκη και Λένα Δροσάκη .

Τη δική τους μαρτυρία για τις συνεργασίες που είχαν με τον Πέτρο Φιλιππίδη θα καταθέσουν σήμερα, εκτός απροόπτου, οι ηθοποιοί Κάτια Δανδουλάκη και Λένα Δροσάκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στο εδώλιο του οποίου κάθεται ο κατηγορούμενος ηθοποιός.

Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην κατάθεση της Λένας Δροσάκη η οποία είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν καταγγείλει τον ηθοποιό για κακοποιητική συμπεριφορά αλλά και σεξουαλική παρενόχληση.

Η ηθοποιός έχει αναφέρει πως γνώρισε τον κατηγορούμενο το 2007 ενώ σπούδαζε στη δραματική σχολή και εκείνος έδειξε ενδιαφέρον για το πρόσωπο της. Ωστόσο, όπως έχει περιγράψει, αν και αρχικά την προσέγγισε με φιλικό τρόπο στη συνέχεια η συμπεριφορά του άλλαξε και την παρενόχλησε σεξουαλικά. «Στην αρχή κινήθηκε πιο διακριτικά και στη συνέχεια με ολοένα και πιο ανάρμοστο τρόπο. Έφτασα στο σημείο να με παίρνει τηλέφωνο και να με ρωτάει πιεστικά "πότε θα του κάτσω"» φέρεται να καταγγέλλει η κα. Δροσάκη. Η ηθοποιός αναφέρεται και στην συνεργασία της με τον κατηγορούμενο ως σκηνοθέτη σε παράσταση της Κάτιας Δανδουλάκη.

Η κ. Δροσάκη εμφανίζεται να λέει πως αρχικά αρνήθηκε την πρόταση για συνεργασία την οποία τελικά αποδέχθηκε όταν η Κάτια Δανδουλάκη την διαβεβαίωσε πως θα φροντίσει να μην προκύψει κανένα πρόβλημα. «Μια ημέρα και χωρίς κανέναν λόγο επιτέθηκε (σ.σ. ο Πέτρος Φιλιππίδης) φραστικά και με απίστευτη ένταση ενώπιον όλου του θιάσου, σε εμένα και σε συνάδελφό μου. Η πρόβα διακόπηκε και εγώ το ίδιο βράδυ απευθύνθηκα κατ’ ιδίαν στην κυρία Δανδουλάκη και της είπα, ευρισκόμενη σε κατάσταση μεγάλης ταραχής, ότι δεν αντέχω άλλο και δυστυχώς δε μου μένει παρά να αποχωρήσω από την παράσταση. Μετά από δυο ημέρες η κυρία Δανδουλάκη ανακοίνωσε στον Πέτρο Φιλιππίδη ότι δε θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες του ως σκηνοθέτη» υποστήριξε η ηθοποιός.

Για το συγκεκριμένο περιστατικό καλείται να καταθέσει και η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία είχε διακόψει τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Orimasis
  • Casper