Ιάσονας Μανδηλάς: «Όταν είπα ότι είμαι gay με έβριζαν χυδαία και φτηνά. Είχαν την ανάγκη να θάψουν έναν άνθρωπο που είπε την αλήθεια»

Ιάσονας Μανδηλάς: «Όταν είπα ότι είμαι gay με έβριζαν χυδαία και φτηνά. Είχαν την ανάγκη να θάψουν έναν άνθρωπο που είπε την αλήθεια»

Ο τραγουδιστής νιώθει πλέον πιο απελευθερωμένος μετά την αποκάλυψη στα socia media ότι είναι ομοφυλόφιλος, κάτι που παλαιότερα τον «εγκλώβιζε».

Ωστόσο, δυστυχώς στη χώρας με η αποδοχή του «διαφορετικού» δεν είναι στο 100% αποδεκτή και αυτό φαίνεται από τις επιθέσεις που δέχονται οι ομοφυλόφιλοι, ένας εκ των οποίων ήταν και ο Ιάσονας Μανδηλάς. Μικρά παιδιά του επιτέθηκαν με έναν τρόπο που δεν αρμόζει σε κανέναν, κάτι που δείχνει το πόσο δεν έχει προχωρήσει η κοινωνία μας σε σχέση με παλαιότερα.

Το καλοκαίρι κατήγγειλες μέσω Instagram πως σου επιτέθηκαν 4 άτομα στο μετρό επειδή είδαν ότι είχες βαμμένα μαύρα τα νύχια σου...

Ναι… Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι 14χρονα παιδιά έχουν περάσει τόσο δύσκολα ώστε να έρθουν σε έναν 30 χρονών άνθρωπο και να του επιτεθούν. Ένας με έφτυσε, ο άλλος με τράβηξε και ο άλλος μου έδωσε μπουνιά στο πρόσωπο. Και με έριξαν κάτω. Και σκέφτεσαι μα είναι ανήλικα…. Σε τι κοινωνία ζούμε που νέα παιδιά έχουν μέσα τους τόσο μίσος και πρόθεση να κάνουν κακό.

Είσαι ο πρώτος τραγουδιστής στην Ελλάδα που δήλωσες ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Νιώθεις πλέον απελευθερωμένος;

Νιώθω πιο απελευθερωμένος. (γελάει). Αυτό νομίζω είναι κάτι που θέλει πολύ εσωτερική δουλειά για να μην σε παρεξηγήσουν. Σκεφτόμουν σήμερα που είχα μια συζήτηση με κάποιον. Εντάξει δεν πειράζει που ξέρουν ότι είμαι gay αλλά μη νομίζουν ότι είμαι πολύ gay… Αρχίζεις δηλαδή και μπαίνεις σε αυτά τα πράγματα.

 

Χαίρεσαι τελικά  που το έκανες;

Ναι πάρα πολύ και νιώθω πιο άνετα αλλά καταλαβαίνω ότι δεν είμαι εκεί που ήμουν πριν μιλήσω γι’ αυτό. Θεωρούσα ότι ήμουν έτοιμος αλλά τελικά καταλαβαίνω ότι δεν ήμουν τόσο έτοιμος και ότι αλλάζω κι εγώ. Οι άλλοι μου φέρονται το ίδιο. Νομίζω ότι έχω αλλάξει εγώ απέναντι στους άλλους. Εγώ για παράδειγμα είχα και έχω ακόμα μεγάλη δυσκολία να πω «το αγόρι μου». Στο λέω και τώρα και κάπως είναι. Δεν το έχω συνηθίσει. Δεν το έλεγα δημόσια.


Εσύ τσέκαρες το ΝΕΟ online φυλλάδιο ΑΒ;

Ό,τι επιλέξεις με ένα κλικ στο καλάθι σου! 

Σε έχει στεναχωρήσει κάτι που έχει γραφτεί ή ειπωθεί για σένα; Ή κάποια συμπεριφορά;

Στεναχωρήθηκα αρκετά με τα σχόλια που γράφτηκαν κάτω από άρθρα σε διάφορα sites, όταν είπα ότι είμαι gay. Eίδα τόση κακία και τόση ανάγκη να θάψουν ένα άνθρωπο που είπε την αλήθεια του για να βοηθήσει και κάποιον άλλο. Έβριζαν τόσο χυδαία και τόσο φθηνά. Χιλιάδες σχόλια. Και λες γιατί έχετε αυτή την ανάγκη; Δεν στεναχωρήθηκα για εμένα. Αλλά ότι η κοινωνία ακόμα βρίσκεται εκεί.

Πηγή okmag


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Orimasis
  • Casper