Οσα κατέθεσε η Κάτια Δανδουλάκη στο δικαστήριο για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Οσα κατέθεσε η Κάτια Δανδουλάκη στο δικαστήριο για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η ηθοποιός ζητήθηκε από την πλευρά των καταγγελλουσών να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη και να πει όσα γνωρίζει για τη συμπεριφορά του κατηγορούμενου προς τις γυναίκες συναδέλφους του.

Η κ. Δανδουλάκη ανέφερε στο δικαστήριο ότι έχει συνεργαστεί συνολικά τρεις φορές με τον Πέτρο Φιλιππίδη και πως η τελευταία τους συνεργασία ήταν «προβληματική» και πως υπήρχε ένα «έντονο ψυχολογικό κυνηγητό προς τη Λένα Δροσάκη», η οποία είχε μιλήσει δημόσια για κακές συμπεριφορές του Φιλιππίδη, πριν ξεκινήσει η δικαστική έρευνα σε βάρος του.

«Έγινε καταπιεστικός και ενοχλητικός και για την ίδια τη Λένα και τους υπόλοιπους. Εκείνη ήταν έτοιμη να φύγει από τον θίασο και δεν ήταν η μόνη. Όταν ένας θίασος ολόκληρος αναστατώνεται, αισθάνθηκα ότι πρέπει να ολοκληρωθεί η συνεργασία», είπε η Κάτια Δανδουλάκη για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Απαντώντας στις ερωτήσεις της έδρας, η Κάτια Δανδουλάκη ανέφερε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας εκρηκτικός χαρακτήρας και πως σε εκείνη τη συνεργασία τους είχε προκαλέσει ανυπέρβλητα προβλήματα.

Πρόεδρος: Τον ρωτήσατε;

Μάρτυρας: Του είπα να μιλήσουμε. Μου λέει «πού είναι ο θίασος;», του λέω «θέλω να μιλήσουμε οι δυο μας». Ήταν κυρίως ένας μονόλογος. Εξήγησα ότι έκανα μεγάλη υπομονή. Ότι υπάρχει καταπίεση που δεν είναι ανεκτή σε έναν θίασο. Του είπα ότι φταίει ο ίδιος ο εαυτός του. Δημιουργούσε προβλήματα που δεν ξεπερνιούνται. Τον έπιασα από τους ώμους, τον αγκάλιασα και του ζήτησα να χρησιμοποιήσω τον βοηθό του για να μη μείνει χωρίς δουλειά. Μου είπε «βεβαίως». Από εκεί και πέρα τελείωσε το θέμα. Λέγαμε στις τηλεοράσεις ότι ο Πέτρος είχε πολλή δουλειά, και γι’ αυτό δεν προχωρήσαμε. Δεν επικοινώνησα τι έγινε. Αυτό βγήκε μετά, όταν άρχισαν να μιλούν τα παιδιά, και τότε έγινε γνωστή αυτή η στάση μου. Έκανα ό,τι ένιωσε η ψυχή μου.

Προεδρος: Τον ρωτήσατε γιατί είχε αυτή τη στάση;

Μάρτυρας: Γιατί να ρωτήσω; Αφού έβλεπα το ενδιαφέρον. Ήταν πολύ έντονο. Της έδινε εξουσία που δεν ζητούσε. Την έφερνε σε δύσκολη θέση. Ήταν μια δυσάρεστη συνεργασία. Ήταν πέραν του ορίου. Άρχισε να γίνεται μια εξουσία πέραν του μέτρου.

Πρόεδρος: Ρωτήσατε γιατί συμπεριφέρθηκε έτσι;

Μάρτυρας: Δεν ρωτάω κάποιον γιατί είναι έτσι ο χαρακτήρας του.

Πρόεδρος: Επειδή είχατε συνεργαστεί καλά δυο φορές…

Μάρτυρας: Ναι, αλλά είναι εκρηκτικός χαρακτήρας. Σε αυτή την παράσταση δημιουργήθηκαν μεγάλα προβλήματα. Η διαχείριση της εξουσίας είναι λεπτή υπόθεση.

Πρόεδρος: Ρωτήσατε την κυρία Δροσάκη;

Μάρτυρας: Είναι ένα πολύ ευγενικό πλάσμα. Μου έλεγε πάντα «εντάξει, θα προσπαθήσω». Την έβλεπα κλαμένη. Όταν μου είπε «θα φύγω», της είπα «όχι, θα φύγει κάποιος άλλος».

Στη συνέχεια η Κάτια Δανδουλάκη ρωτήθηκε εάν είχε υπάρξει «ερωτικό κυνηγητό» του Πέτρου Φιλιππίδη προς τη Λένα Δροσάκη. Απάντησε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ένας πολύ ταλαντούχος, πληθωρικός και διασκεδαστικός άνθρωπος, αλλά μπορεί να ξεπεράσει τα όρια και να προβεί σε ακραίες πράξεις.

Πάρεδρος: Ήταν ερωτικού ενδιαφέροντος το κυνηγητό;

Μάρτυρας: Βέβαια. Ερωτικό ενδιαφέρον.

Πάρεδρος: Πώς καταπιεζόταν ο θίασος;

Μάρτυρας: Όλη η προσπάθεια του να έχει δίπλα του τη Λένα τον έκανε να επιτίθεται στη Λένα, αλλά και σε όποιον έκανε παρέα η Λένα. Σε όποιον υπερασπιζόταν τη Λένα ή έκανε περισσότερη παρέα έκανε επίθεση.

Η Κάτια Δανδουλάκη χαρακτήρισε «καταπιεστικό» τον τρόπο με τον οποίο ο Πέτρος Φιλιππίδης φλέρταρε τη Λένα Δροσάκη, λέγοντας ότι «ο κλοιός του φλερτ ήταν σφιχτός. Δεν γινόταν να συνεχιστεί άλλο αυτό το στρίμωγμα. Υπήρχε βοηθός και την έχρισε βοηθό για να είναι δίπλα του. Τι άλλο να σας πω... Είδα φλερτ, δεν είδα πράξη, αλλά ποιος θα δει έναν βιασμό;», κατέληξε η κυρία Δανδουλάκη.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Orimasis
  • Casper