Συνέντευξη της Αθηνάς Χρυσαντίδου : " Τους αγαπώ όλους και δεν βάζω πουθενά ταμπέλες. Ο καθένας έχει τον ρόλο του σε αυτή την ζωή " !

Συνέντευξη της Αθηνάς Χρυσαντίδου :  Τους αγαπώ όλους και δεν βάζω πουθενά ταμπέλες. Ο καθένας έχει τον ρόλο του σε αυτή την ζωή  !

Η Αθηνά Χρυσαντίδου μιλάει αποκλειστικά στο Newspistol.gr για το νέο της τραγούδι που κυκλοφόρησε και μοιράζεται μαζί μας σκέψεις για το ρεπερτόριο που εκπροσωπεί . Τι απάντηση δίνει για τους Haters που έχει ; Θα ερμήνευε μια μπαλάντα ; Γιατί προτιμά το σχήμα Αργυρός - Ρουβάς να πάει να παρακολουθήσει. Αυτά και άλλα πολλά απαντά η καυτή Αθηνά στο site μας. 


- Θέλω να μας πεις Αθηνά τι είναι η Beretta και πως εμπνεύστηκες με τους συνεργάτες σου να τιτλοφορήσεις έτσι το νέο σου κομμάτι;


 


    Το Beretta που είναι ( είδος όπλου ) εκφράζει την γυναίκα δείχνοντας την δύναμη της . Με αυτή την κίνηση θέλαμε να ανεβάσουμε όλες τις γυναίκες δείχνοντας πόσο δυνατές είναι . Και πως η γυναίκα δεν είναι μόνο ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο ούτε ένα ωραίο σώμα . Είναι το μυαλό της .. αυτό που ολοκληρώνει την προσωπικότητα της . 


- Επιλέγεις άλλο ένα κομμάτι που θες να κάνεις τον κόσμο να κουνηθεί και να χορέψει. Επιμένεις σε pop και χορευτικούς ρυθμούς.


 


Είμαι pop τραγουδίστρια και το δηλώνω . Δεν θα πω όμως όχι σε κάτι διαφορετικό . Μου αρέσει και να πειραματίζομαι και να έχω νέες ιδέες και προτάσεις στις δουλειές μου και εμπιστεύομαι απόλυτα την εταιρεία μου και τον μάνατζερ μου Αλέξη Κίκηρη. 


- Έχεις σκεφτεί κάποια στιγμή να παρουσιάσεις κάποια μπαλάντα στο ρεπερτόριο σου;


 


Στο μέλλον μπορεί . Ποτέ μη λές ποτέ στον χώρο που δουλεύουμε. Εγώ λειτουργώ πάντα με το ένστικτο και μ  αυτό που θέλει ο κόσμος να δει και να ακούσει από μένα. 


-  Που θα σε βρουν οι φετινές γιορτές; Θα κάνεις κάποιες live εμφανίσεις;


  


Συνεχίζω να κάνω την περιοδεία μου σε όλη την Ελλάδα , την Κύπρο και κάποιες εμφανίσεις στο Εξωτερικό ( clubs & live stage ) κάνοντας αυτό που αγαπώ !! Αγαπώ να είμαι σε επαφή με το κοινό. Να τους συναντώ μετά στο καμαρίνι και να ακούω και αυτά που πιθανό δε τους άρεσαν σε μένα. 


- Γιατί πιστεύεις ότι έχεις καταφέρει να έχεις φανατικούς θαυμαστές και φανατικούς Haters;


  Τους αγαπώ όλους και δεν βάζω πουθενά ταμπέλες. Ο καθένας έχει τον ρόλο του σε αυτή την ζωή . Από την στιγμή που δεν πειράζω κανέναν και η συνείδηση μου είναι καθαρή δεν θα ασχοληθώ με περιττές πληροφορίες . Όσο για αυτούς που με αγαπούν τους αγαπώ εξίσου και εγώ , τους εκτιμώ και τους έχω μεσα στην καρδιά μου . 


- Έχουμε φέτος πολλές συνεργασίες και συμπράξεις στις μεγάλες πίστες. Όπως Αργυρός -Ρουβάς , Ρέμος - Γαρμπή, Μέλισσες-  Βανδή, και Σαμπάνης - Παπαρίζου. Σε ποιο από αυτά θα επέλεγες να πας να διασκεδάσεις;


 


Το κάθε σχήμα είναι διαφορετικό , μοναδικό , νεανικό όποτε είναι μια πολύ δύσκολη ερώτηση η αλήθεια είναι . Θα πάω καλύτερα με το συναίσθημα και σε αυτόν που ίσως έχω μια μεγαλύτερη αδυναμία .. Αργυρός - Ρουβάς !


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper