Τι υποστήριξε η Εύα Καϊλή για να αποφύγει την φυλάκιση ;

Τι υποστήριξε η Εύα Καϊλή για να αποφύγει την φυλάκιση ;

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής πέρασε νωρίς το πρωί και υπό άκρα μυστικότητα το κατώφλι του κτιρίου που στεγάζεται το Μέγαρο Δικαιοσύνης στις Βρυξέλλες όπου και παρέμεινε για περίπου μία ώρα και 20 λεπτά στο πλαίσιο της ακρόασης για την παράταση της προφυλάκισης της ή της άρση της, με την επιβολή ή μη περιοριστικών όρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Εύα Καϊλη υποστήριξε πως δεν έχει κανένα τρόπο αλλά και λόγο να αλλοιώσει στοιχεία, πως δεν είναι ύποπτη διαφυγής, ενώ έκανε αναφορά και στο δυο ετών παιδί της.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να κατατεθεί έφεση στην απόφαση για προφυλάκιση της Εύα Καϊλή.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, ο αρμόδιος εισαγγελέας φέρεται να έχει λάβει ήδη την απόφασή του, ενώ όπως υποστήριξε ο Βέλγος εισαγγελέας δέχεται πιέσεις από τον Τύπο και το πολιτικό περιβάλλον της ΕΕ.

«Για ένα μήνα ακόμη θα παραμείνει η προσωρινή της κράτηση. Βέβαια οι τοποθετήσεις του εισαγγελέα, προδίκαζαν το αποτέλεσμα», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος και πρόσθεσε «έγινε πρόταση από εμάς να διατάξει το δικαστήριο τον κατ’ οίκον περιορισμό, όπου σε αυτή την περίπτωση η κα Καϊλή δεν θα είχε καμία ηλεκτρονική συσκευή, ένα σταθερό τηλέφωνο, το οποίο να παρακολουθείται από την αστυνομία».

Στην θέση αυτή της κα Καϊλή ο εισαγγελέας έκρινε ότι υπάρχει κίνδυνος να έρθουν κατάσκοποι από το Κατάρ και να απαγάγουν την κα. Καϊλή.

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή αρχικά ερωτήθηκε τι έκανε την εισαγγελέα να κρίνει με τόση αυστηρότητα και απάντησε:

«Να σας δώσω μία εικόνα πώς ήταν το μονομελές δικαστήριο. Υπήρχε μία πολύ νέα πρωτοδίκης που ήταν η πρόεδρος και δίπλα της ήταν ο ανακριτής της υπόθεσης που ήταν κατά 25 έτη μεγαλύτερος της, της έκανε ενημέρωσε και είπε ο ανακριτής ”κα Πρόεδρε όσο αφορά την διαφθορά σε βάρος της κα Καϊλή δεν έχω ακόμα στοιχεία και όσο αφορά το ξέπλυμα είναι τα χρήματα που βρέθηκαν στην κοινή κατοικία και αποτελούν ένα στοιχείο και όσον αφορά την εγκληματική οργάνωση δεν φαίνεται από πουθενά».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper