Μόνο στο Newspistol.gr : Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Κύπρο το Tobacconist University με αποκλειστική εκπροσώπηση από το SOTL Global Movement

  • 29/12/2022 - BLOG - Χάρης Λεμπιδάκης
  • |

Μόνο στο Newspistol.gr : Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και την Κύπρο το Tobacconist University με αποκλειστική εκπροσώπηση από το SOTL Global Movement

Το SOTL Global Movement ( SGM) συνεχίζει να αναπτύσσει μια σειρά από συνεργασίες αριστείας με γνωστές εταιρείες πούρων, οργανισμούς και ιδρύματα από όλο τον κόσμο. Το  SGM ανακοινώνει μια νέα ακαδημαϊκή συμφωνία με το Tobacconist University (TU), που είναι ο πρώτος και μοναδικός οργανισμός παγκοσμίως με έδρα την Αμερική, που εκπαιδεύει και πιστοποιεί καταναλωτές και επαγγελματίες tobacconists από το 1996.

Cigar Sommelier Maestro School  για όλους τους καταναλωτές και επαγγελματίες  παγκοσμίως, με αποκλειστικότητα την Ελλάδα και την Κύπρο, παρέχοντάς τους το χάρισμα της γνώσης, της  εκπαίδευσης και της παράλληλης Πιστοποίησης Cigar  Sommelier Tobacconist (CCST) από το TU με παγκόσμια ισχύ και αναγνώριση. Η πιστοποίηση από το TU θα επιτρέψει σε όλους τους λάτρεις του πούρου αλλά και επαγγελματίες να  μάθουν τoν κόσμο του καπνού με τον δικό τους ρυθμό, αποκτώντας ένα πολύτιμο διαπιστευτήριο με παγκόσμιο κύρος για την προσωπική και επαγγελματική τους ανέλιξη και να ενταχθούν στον παγκόσμιο κατάλογο των Certified Cigar Sommelier Tobacconists

 

Το Ακαδημαϊκό Πρόγραμμα Σπουδών CCST του TU αποτελείται από το Retail School, το Cigar Fundamentals και το Pairing School. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να επικεντρωθεί στη γνώση/εκτίμηση του προϊόντος, από την ιστορία, την παραγωγή στις πωλήσεις, στις βέλτιστες πρακτικές λιανικής και στην εξυπηρέτηση πελατών στη βιομηχανία της φιλοξενίας, στο service αλλά και στη μεθοδολογία γευσιγνωσίας & pairing. Η προετοιμασία και η μελέτη για την τελική εξέταση ισοδυναμεί με την ανάγνωση ενός βιβλίου εβδομήντα πέντε σελίδων. Η τελική εξέταση είναι 50 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και απαιτείται το 90% για την επιτυχία.

Απευθύνεται σε κάθε λάτρη του πούρου, αρχάριο ή aficionado/a, σε όλους όσοι ενδιαφέρονται για τον κόσμο του πούρου, επαγγελματίες και μη, σε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή ή / και διάθεση καπνικών προϊόντων, σε ιδιοκτήτες κάβας, σε όσους δραστηριοποιούνται σε υπηρεσίες εστίασης και φιλοξενίας, μπαρ, καζίνο, εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων, θέρετρα, γκολφ και άλλα κλαμπ, σε wine & whisky sommeliers, και επιθυμούν να αναβαθμίσουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους. 

Με όραμα τη δημιουργία ενός παγκοσμίου δικτύου Cigar Sommelier Tobacconists που θα αλληλεπιδρουν, η Δρ. Αναστασία Ψωμιάδη Certified Cigar Sommelier Tobacconist ( CCST), ιδρύτρια και πρόεδρος του SOTL Global Movement προσκαλεί όλους και όλες  να πιστοποιηθούν και δηλώνει: “Ας βάλουμε ακόμη μια φορά τη σφραγίδα μας και αλλάζοντας τα δεδομένα στο hospitality & Horeca industry αλλά και δημιουργώντας κουλτούρα για τον κόσμο του πούρου”

Για το SOTL Global Movement

Το SOTL Global Movement είναι ένας οργανισμός του οποίου στόχος είναι να εισαγάγει περισσότερες γυναίκες στον κόσμο του πούρου, να τις εμπνεύσει και να τις οδηγήσει στην εξωστρέφεια, να τις ενδυναμώσει, να τις υποστηρίξει στην επιχειρηματικότητα, να τις παρακινήσει να δημιουργήσουν κοινότητες πούρων και σε συνεργασία με άνδρες, να αναπτύξουν ένα καλύτερο περιβάλλον στον κόσμο του πούρου. Ξεκίνησε από την Ελλάδα από τη  Δρ.Αναστασία Ψωμιάδη, Ιδρύτρια & Πρόεδρο SOTL Global Movement ( SGM)  και κατόπιν συνεργασίας με το Lefty Karropoulos (Certified Cigar Sommelier Tobacconist & Certified Salesforce Tobacconist, and SGM Chief Business Development Officer)  έχει έδρα στις ΗΠΑ  και  τα μέλη του  Advisory Board & των Επιτροπών είναι γυναίκες από  τις κορυφές της παγκόσμιας βιομηχανίας πούρου και τα πιο διάσημα ονόματα του χώρου. 

Όλη την δράση και τα Events που θα γίνονται στην Ελλάδα θα τα παρακολουθείτε αποκλειστικά μέσα από το Newspistol.gr ! 

Για περισσότερες πληροφορίες https://www.sotlglobalmovement.com/sgmmaestroschoolofcigarsommeliers

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper