Μαρία Κίου : " Ο Γιάννης Πάριος, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Γιώργος Σαμπάνης είναι καλλιτέχνες που θα ήθελα να συνεργαστώ " !

Μαρία Κίου :  Ο Γιάννης Πάριος, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Γιώργος Σαμπάνης είναι καλλιτέχνες που θα ήθελα να συνεργαστώ  !

Η εκρηκτική και σέξι τραγουδίστρια μιλάει στο Newspistol.gr για τα νέα της σχέδια, τις συνεργασίες που θα ήθελε κάνει μελλοντικά αλλά και το αν έχει ερωτευτεί κάποιον συνάδελφό της. Ανήκει στην γενιά των τραγουδιστριών που κάνει αργά και σταθερά βήματα. Είναι από τις πολύ όμορφα κορίτσια του χώρου και είναι ένα σημαντικό ατού που αφήνει όμως σε δεύτερη μοίρα η ίδια. Πριν τις γιορτές κυκλοφόρησε ένα Medley με πέντε κομμάτια που αμέσως αγαπήθηκε.

- Πως ξεκινάει η ενασχόλησή σου με το τραγούδι και πόσα πιστεύεις ότι έχεις καταφέρει πόνο στα χρόνια που σε γνωρίζουμε.. 

Ξεκινησα το Ωδείο απο την παιδική μου ηλικία,λάτρευα τη μουσική,εχοντας κ γονεις τραγουδιστές.Στα 17 μου παράλληλα με το σχολείο και τις μουσικές μου σπουδές αρχισα να τραγουδάω και σε νυχτερινα κέντρα συνεχίζοντας μεχρι και σήμερα.

No description available.

- Μαρία το κομμάτι της  εξωτερικής εμφάνισης πόσο έχει βοηθήσει στην μουσική αυτή διαδρομή; 

Μέσα από σκληρη μελέτη επανω στο αντικείμενο μου,έρχεται το κάθε επαγγελματικό βήμα μεγαλώνοντας την εμπειρια μου. Αυτός είναι ο καταλληλότερος συνδυασμός που με βοηθάει να εξελιχθώ και να προχωράω. Όσο αφορά την εξωτερική εμφάνιση είναι υποκειμενικό για το πως το βλέπει ο κάθε ένας. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαι καλά σαν Μαρία και να γίνομαι καλύτερη σ αυτό που αγαπώ. 

- Έχεις ερωτευτεί ποτέ με συνάδελφο που δεν το πήραμε χαμπάρι και μπορέσεις να το κρατήσεις μακριά τα φώτα της δημοσιότητας;

Όχι.

- Κυκλοφόρησε ένα Medley που αμέσως έχει αποσπάσει θετικά σχόλια και έχει μεγάλη αναπαραγωγή στα social media. Μίλησε μας γι’ αυτό… 

Είναι μια καινούργια δουλειά πέντε τραγουδιών ενωμένα σε ένα medley που έχει γίνει με ιδιαίτερη αγάπη και μεράκι! Χαίρομαι που αυτό το έχει αγαπήσει ο κόσμος και παίζει και στα ραδιόφωνα. 

- Δέχτηκες ποτέ τρικλοποδιές που να σε φτάσω σε ένα σημείο να πεις τα παρατάω;

Ποτέ δεν έφτασα στο σημείο να πω τα παρατάω.

- Υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης η κάποια συνεργασία που θα ήθελες να κάνεις μελλοντικά;

Έχουμε υπέροχους καλλιτέχνες στη χώρα μας και σίγουρα θα ήθελα να συνεργαστώ με αρκετους . Κάποιοι απο αυτούς  ειναι ο Γιάννης Πάριος,ο Γιώργος Μαζωνάκης,ο Γιώργος Σαμπάνης κ η αγαπημένη μου Μαρινέλλα.

- Τι να περιμένουμε από την Μαρία το 2023 εκεί θέλεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο να σου φέρει το νέο έτος; 

Μόνο υγεία και αγάπη κι όλα τα υπόλοιπα θα δρομολογηθούν!

 

 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper