Συνέντευξη της Ελένης Λάμπου στο Newspistol.gr : " Δεν μου αρέσουν τα ριαλιτι , ούτε οι ίντριγκες και οι τσακωμοί ούτε τίποτα από όλα αυτά " !

Συνέντευξη της Ελένης Λάμπου στο Newspistol.gr :  Δεν μου αρέσουν τα ριαλιτι , ούτε οι ίντριγκες και οι τσακωμοί ούτε τίποτα από όλα αυτά  !

Στα όσα είπαμε ακούσαμε μόνο αλήθειες. Έφυγε από την Αμερική και ζει στην Ελλάδα. Δεν ήταν όλα εύκολα για την Ελένη Λάμπου. Μοιράστηκε μαζί μας στιγμές από τα παιδικά της χρόνια και φτάνει στο σήμερα και μας περιγράφει το αν θέλει να ερωτευτεί , αν έχει κλείσει πόρτες η σέξι της εμφάνιση και το πόσο εύκολα μπορεί να ζήσει και να υλοποιήσει τα θέλω της στην Ελλάδα. 

-  Θέλω Ελένη να μας πεις κάποια πράγματα για σένα και την ζωη σου! Που γεννήθηκες , πόσα αδέρφια έχεις και πως  έχεις ονειρευτεί την ζωή σου.  

 
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πενσυλβάνια στην Αμερική . Γεννήθηκα πρόωρα στους 7 μήνες  ! Έχω αλλά δυο αδέρφια ,  έναν μεγαλύτερο κατά 5 χρόνια  τον Θοδωρή και μια αδερφή ενάμιση χρόνο μικρότερη τη Μαρία που είναι γιατρός και ζει και εργάζεται στην Αμερική . Μεγαλώσαμε ωραία , ξέγνοιαστα , παίζαμε και κάναμε  ποδήλατο. Θυμάμαι τα τρία μας  με πολύ κρυφτό μέσα στα εστιατόρια που είχαν οι γονείς μας . 
 
Οι γονεις μας μετανάστευσαν στην Αμερική το 1978 . Και οι δυο παιδιά της επαρχίας από την Αίτ/νια . Τους θαυμάζω πάρα πολύ ! Θέλει πολλά guts να ξεριζωθείς και να πας σε μια τεράστια  άγνωστη χώρα χωρίς να ξερεις τη γλώσσα η κάποιον εκεί , για μια καλύτερη ζωή . Έκαναν και κάνουν τα ΠΑΝΤΑ για εμας ! Τους αγαπώ και τους είμαι πολύ ευγνώμων για όλα ! Και οι δυο οι γονείς μου προέρχονται από πολύτεκνες οικογένειες  φτωχές που τα βγάζουν δύσκολα πέρα . Οι παππούδες μου ήταν κτηνοτρόφοι και  δεν είχαν και πολλές επιλογές μιας και τότε τα κοριτσια παντρευόντουσαν μικρές και τα αγόρια στη ξενιτιά . 
No photo description available.
 
Η μητέρα μου παντρεύτηκε στα 19 και ο πατέρας μου στα 24 και έκαναν αμέσως 3 παιδιά . Προσπαθώ και γω και τα αδέρφια μου να τους κάνουμε υπερήφανους ! Κύριος με το να είμαστε καλοί άνθρωποι ! Πάντα μας λέγαν να έχουμε φιλότιμο να βοηθάμε τους γύρω μας και να μην χάσουμε ποτέ την αξιοπρέπεια μας να έχουμε κούτελο καθαρό ! Ελπίζουμε να τους βγάζουμε ασπροπρόσωπους 
 
Έχω ονειρευτεί τη ζωή μου να είμαι χαρούμενη  ! Αυτό θελω ! Να είμαι χαρούμενη με τα απλά ! Ούτε βίλες ούτε κότερα ! Απλά να εξελίσσομαι να μαζεύω εμπειρίες να κανω επαγγελματικα αυτά που με γεμίζουν ! Αυτό ονειρεύομαι και να έχω και πολλά παιδιά και να είμαστε όλοι μαζί χαρουμενη σε μια νιρβάνα .

- Δύσκολη απόφαση να φύγεις από την Αμερική και να έρθεις να είσαι στην Ελλάδα;
-
Καθόλου δύσκολη ! Είμαι αυθόρμητος άνθρωπος και μου αρέσουν οι προκλήσεις . Ήρθε ένα καλοκαίρι στην Ελλάδα και μου άρεσε ο πιο χαλαρός τρόπος ζωής η θάλασσα , ο ήλιος ,  ο ζεστός καιρός υπάρχει άλλη διάθεση πιο ερωτική πιο ξέγνοιαστη αν θες . Και είπα εδώ θα μείνω ! Είχα μόνο κάποια μαγιό και ρούχα καλοκαιρινά μαζί μου . Αργότερα μου έστειλε η μητέρα μου από Αμερική βαλίτσες με τα υπόλοιπα ρούχα μου 

-  Προσαρμοστικες  εύκολα στα ελληνικά δεδομένα;
 
Ακόμη προσαρμόζομαι πιστευω . Το προσπαθώ τουλάχιστον η κουλτούρα είναι αρκετά διαφορετική από την Αμερικανική η αλήθεια είναι αλλά που θα πάει ! Φαντάσου η πολιτεία και μόνο που μεγάλωσα έχει 13.000.000 πληθυσμό και η Αμερική ολόκληρη έχει γύρω στα 331.000.000 . Η Ελλάδα έχει γύρω στα 10.000.000 και η Αττική γύρω στα 2.000.000 με χαμηλά κτίρια και όχι ουρανοξύστες και μικρά αυτοκίνητα και δρόμους , πραγματικά σαν ένα μεγάλο χωριό χαριτωμένο ομως .

- Αγαπάς την γυμναστική και έχεις κάνει ωραία πράγματα στο κομμάτι της φωτογραφίας. Τι σε κάνει χαρούμενη επαγγελματικά;
 
Ναι αγαπώ οποιαδήποτε μορφή γυμναστικής και γυμνάζομαι κάθε μέρα χωρίς εξαιρέσεις . Είναι το αγχολυτικο μου ! Η ψυχοθεραπεία μου κυρίως ! Μου δίνει ενέργεια και αντοχές για να μπορώ να ανταπεξέλθω στην δύσκολη απαιτητική καθημερινότητα ! Κάνω και meditation είναι πραγματικά σωτήριο , γαληνεύει η ψυχή σου ! Υπέφερα από 21 χρόνο από κρίσης πανικού , λιποθυμούσα πάθαινα black out και η καθημερινή εξάσκηση και ο διαλογισμός τα έχουν κοντρολάρει όλα αυτά ! Κάνω Yoga επισης που το έχω σπουδάσει κιολας . Η φωτογραφία μου αρέσει πάρα πολύ σκέφτομαι να κάνω κάποια σεμινάρια πάνω σε αυτό θα μου άρεσε να είμαι πίσω από το φωτογραφικό φακό δεν σου κρύβω .
No photo description available.
 
Επαγγελματικά έχω κάνει πιο πολλά από ότι θα μπορούσα να ποτέ να έχω φανταστεί ! Είμαι πραγματικά πλήρης ! Και ευγνώμων πολύ για όλα ! Για όλες τις ευκαιρίες μικρές μεγάλες που μου έχουν δοθεί και τόσο ευγνώμων για τις εμπειρίες και γνώσεις που έχω πάρει από αυτά και τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει ! Χαρούμενη με κάνει το ωραίο περιβάλλον οι καλοί συνεργάτες με σωστές συμπεριφορές ! Δεν μπορώ την αγένεια θελω να υπάρχει αλληλοσεβασμός και εκτίμηση !  Φυσικά η επιτυχία είναι το κερασάκι της τούρτας η ουσία όμως είναι στο ποσό καλά πέρασες ο χαβαλές η καλή χημεία !
 
Έχω κάνει τα πάντα από τη σερβιτόρα μέχρι λάντζα στα εστιατόρια μας στην Αμερική άπειρες ντουζίνες έχω πλύνει και χιλιάδες πελάτες έχω σερβίρει από τα 15 μου που ξεκίνησα να δουλεύω . Μετά κέρδισα και καλλιστεία έκανα πασαρέλες έκανα φωτογραφίσεις έκανα video clip έκανα και παρουσιάστρια σε  web εκπομπή στο star μετά έγγραφα σε ένα μικρό site και τώρα γράφω και το πρώτο μου βιβλίο στα αγγλικά . Τα πάντα μου άρεσαν και θα τα ξαναέκανα ! Ειδικά το να γράφω για site το καλύτερο μου αυτό θα θελα να μου προτιμούν .


- Έχεις έναν ιδιαίτερα σέξι λογαριασμό στο Instagram . Σου αρέσει να προκαλείς ;
 
Ζούμε στην εποχή της εικόνας και των σοσιαλ μίντια , μπορούμε και εκφραζόμαστε κατα κάποιο τρόπο η διαφημίζουμε τις δουλειές μας μέσα από αυτα .Εγώ το βλέπω και σαν πλάκα - διασκέδαση μου αρέσει η επικοινωνία που έχουμε με τους followers μου με ανεβάζουν όταν είμαι πεσμενη μου ζητάνε συμβουλές για όλα τα θέματα οι γυναίκες ειδικά . Αν εχω καιρο να ανεβάσω κάτι μου στέλνουν να δουν αν είμαι καλά .Αν και δεν το βλέπω ως πρόκληση  .  Αλλά ναι μου αρέσει να “ προκαλώ “ πλακα εχει !  Όχι να προσβάλλω  ομως ποτέ .
May be an image of 1 person and body of water

- Εάν δεχόσουν πρόταση θα μπεις σε ένα ριάλιτι σόου θα απαντούσες θετικά;
 
Μου κάνουν κάθε χρόνο και πάντα λέω όχι στο booker μου . Ξεκίνησαν από το πρώτο Bachelor και το δεύτερο στα οποία είπα και στα δυο όχι μετά μου είχαν πει για το “Big brother” και για το “Style me up “ που επίσης είπα όχι . Δεν μου αρέσουν τα ριαλιτι , ούτε οι ίντριγκες και οι τσακωμοί ούτε τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσα με τίποτα , είμαι άνθρωπος της χαράς και του γέλιου θελω γύρω μου να υπάρχει θετική ενέργεια μόνο !

- Πως ονειρεύεσαι τον δικό σου πρίγκιπα;
 
Δεν ήμουν ποτέ το κοριτσάκι που περιμένει  τον πρίγκιπα να τη σώσει και να της λύσει όλα τα προβλήματα δια μαγιας . Oύτε νιώθω μίσος άνθρωπος που ψάχνει το “ άλλο μισό του “ η αλήθεια είναι . Είμαι μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα , ενας ολοκληρωμένος άνθρωπος που ούτε και “ ψάχνει “  κάποιον  . Ο άντρας των ονείρων μου λοιπόν θέλω να είναι και εκείνος ολοκληρωμένος άνθρωπος με προσωπικότητα να συναντηθούν κάπως  καρμικά οι δρόμοι μας .  Aπλά να “κουμπώνουμε “ χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια ! Και να έχει έξυπνο χιουμορ το βασικό ! 
 
Καλό μυαλο και καλή καρδιά καλός άνθρωπος βρε παιδί μου . Σπανίζουν αυτά στις μέρες μας φοβούνται να αγαπήσουν η δεν ξέρουν πως να αγαπήσουν δυστυχως . Δεν μπορώ να πω πως με νοιάζει ιδιαίτερα ο γάμος . Η ουσία η χημεία μετράει ! Η ζωή είναι ένα ταξίδι που δεν “ανήκουμε “σε κανέναν ούτε μας “ ανήκει “ κανένας απλά προσπαθούμε να βρούμε τον καλύτερο συν ταξιδιώτη να συμπορευτούμε αυτός που θα μας κάνει να γελάμε και να κλαίμε μόνο από τα γέλια μέχρι το τέλος του ταξιδιού ! Και θέλω πολλά παιδιά το μόνο σίγουρο ! Όποτε ο “ πρίγκιπας “ πρέπει να έχεις αντοχές .

- Το κομμάτι της εξωτερικής εμφάνισης πιστεύεις σε έχει βοηθήσει να κάνεις πράγματα που σχεδιάζεις ;
 
Η εξωτερική εμφάνιση σίγουρα  σου ανοίγει αρκετές πόρτες στο χώρο αυτό και ταυτόχρονα σου κλείνει αλλες τόσες . Είναι λίγο δίκοπο μαχαίρι .
Δεν μπορείς να επαναπαυτείς σε μια εμφάνιση που είναι και προσωρινή .  Η εξέλιξη είναι το παν ! Καποτε είχα διαβάσει μια φραση “ ο λογος που έχουμε δύο αυτιά και μόνο ένα στόμα είναι γιατί πρέπει να μιλάμε λιγότερο και να ακούμε περισσότερο “ συμφωνώ απόλυτα ! Ακούω και δέχομαι τις συμβουλές που σε βοηθούν να βελτιώσεις και να πας ένα βήμα παρά πέρα .
 
Για την εκπληρώσει των στοχων σου επιβάλλει πειθαρχία , προσπάθεια σκληρή δουλειά,  αφοσίωση και γερο στομάχι ! Βασικότερο ρόλο παίζει ο χαρακτήρας  και το καλό μυαλό να έχεις σωστή κρίση και αντίληψη των πραγμάτων ! Κανένας δεν κρατάει στη δούλεψη του κανέναν που δεν αξίζει και δεν μπορεί να βγάλει τη δουλειά εις περας , όσο εντυπωσιακή εμφάνιση και να έχει . Όποτε ναι με έχει βοηθήσει αρκετά αλλά όπως προανέφερα έπαιξε ρόλο και το μυαλό .


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper