Στα δικαστήρια οι γονείς της Καρολάιν και του Μπάμπη για την μικρή Λυδία !

Στα δικαστήρια οι γονείς της Καρολάιν και του Μπάμπη για την μικρή Λυδία !

Στο Πρωτοδικείο της Αθήνας συζητήθηκαν κεκλεισμένων των θυρών οι αιτήσεις της Σούζαν Κράουτς μητέρας της Κάρολαιν και των γονέων του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με επίκεντρο τη μικρή Λύδια. Συγκεκριμένα, η μητέρα της Κάρολαιν με την αίτησή της ζητά την αλλαγή των ωρών και του τρόπου επικοινωνίας εξαιτίας της μετοίκησης της μαζί με το παιδί στις Φιλιππίνες.

Η απόφαση αυτή όμως δεν βρίσκει σύμφωνη τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Έτσι με δική τους αίτηση οι γονείς του καταδικασμένου πιλότου ζήτησαν να αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού από τους γονείς της Καρολάιν και να δοθεί στους ίδιους.

Να θυμίσουμε ότι τον Οκτώβριο του 2021 εκδόθηκε οριστική απόφαση που ανέθετε την επιμέλεια του παιδιού της στους γονείς της Καρολάιν αναγνωρίζοντας και δικαίωμα επικοινωνίας του με τους γονείς του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διαδικασία συζήτησης των αιτήσεων κατέθεσε η ψυχίατρος Αλκηστις Ηγουμενάκη, η οποία είχε καταθέσει και ως μάρτυρας στη δίκη για τη δολοφονία της Κάρολαιν και φέρεται να ήταν «καταπέλτης» για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο  

Από την πλευρά των γονέων του Μπαμπη Αναγνωστόπουλου κατέθεσε μια καθηγήτρια του καταδικασμένου πιλότου. Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν Θανάσης Χαρμάνης, ανέφερε πως το δικαστήριο να αποφανθεί αν το παιδί θα συνεχίσει να ζει «στο άνετο και ζεστό περιβάλλον της οικογένειας της Κάρολαιν με τα ξαδέλφια της ή θα επιστρέψει στην Ελλάδα».

«Όλη η προσπάθεια είναι για το καλό του παιδιού και μόνο» σημείωσε ο κ. Χαρμάνης.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σημείωσε:

«Το δικαστήριο θα αποφανθεί αν το παιδί πρέπει να μεγαλώσει στην Ελλάδα με όλους τους παππούδες του ή στο άγνωστο περιβάλλον στις Φιλιππίνες. Υπάρχει παράβαση απόφασης. Οι παππούδες το έμαθαν από την τηλεόραση. Παραβιάζεται η απόφαση στο σκέλος της επικοινωνίας. Αν παράμενε το παιδί στην Αλόννησο δεν θα προχωρούσαν σε τέτοια κίνηση. Βασικός σκοπός είναι να επιστρέψει το παιδί στην Ελλάδα».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper