Έγκλημα στα Χανιά: Οι δράστες γρονθοκόπησαν τον 53χρονο και μετά τον έπνιξαν με τα χέρια τους

Έγκλημα στα Χανιά: Οι δράστες γρονθοκόπησαν τον 53χρονο και μετά τον έπνιξαν με τα χέρια τους

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας ως προς τις συνθήκες του άγριου εγκλήματος στα Χανιά με θύμα έναν 53χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, η νεκροψία – νεκροτομή έδειξε, πως ο δράστης ή οι δράστες πρώτα έδειραν τον 53χρονο και στη συνέχεια τον έπνιξαν με τα χέρια τους. Μάλιστα, όπως φάνηκε από τα ευρήματα, ο 53χρονος δεν πρόλαβε καν να αντισταθεί. Τα χτυπήματα στο πρόσωπο ήταν πολλά, ωστόσο δεν ήταν εκείνα που προκάλεσαν τον θάνατό του.

«Ο 53χρονος ήταν χτυπημένος βάναυσα στο πρόσωπο και στο κεφάλι. Πλην όμως αυτά τα χτυπήματα δεν οδήγησαν στον θάνατο. Συνέβαλαν όμως στον θάνατό του, με την υπόνοια ότι έχασε τις αισθήσεις του κι έτσι έγινε αρκετά αδύναμος. Στη συνέχεια του απόφραξαν τη μύτη και το στόμα. Ο θάνατός του, δηλαδή, προήλθε από ασφυξία από απόφραξη των αεροφόρων οδών εξωτερικά. Αυτό σημαίνει, ότι δεν τον στραγγάλισαν, αλλά με τα χέρια του ο δράστης ή οι δράστες έβαλαν τα χέρια και έκλεισαν τη μύτη και το στόμα με δύναμη με αποτέλεσμα να πάθει ασφυξία» ανέφερε μιλώντας στο cretapost.gr, ο ιατροδικαστής, Αντώνης Παπαδομωναλάκης.

Μάλιστα, όπως προέκυψε κατά τη νεκροψία, τα χτυπήματα που έφερε ο 53χρονος στο κεφάλι και το πρόσωπο, δεν προήλθαν από κάποιο αντικείμενο, ενώ δεν υπήρξε σημάδι, που να υποδηλώνει πως έγινε κάποια πάλη. «Δεν υπήρξαν ευρήματα που να υποδηλώνουν, ότι τα χτυπήματα που δέχθηκε στο πρόσωπο και το κεφάλι ο άνθρωπος, ήταν με κάποιο αντικείμενο. Οι κακώσεις που φέρει, φαίνεται ότι προήλθαν από γροθιές. Στο υπόλοιπο σώμα δεν είχε κάποια άλλα ευρήματα, ενώ φαίνεται ότι δεν πρόλαβε και να αμυνθεί. Δεν είχε ίχνη πάλης», επεσήμανε σχετικά ο κ. Παπαδομανωλάκης τονίζοντας πως δεν υπήρχαν σημάδια που να υποδηλώνουν πως ήταν δεμένος.

 

Ο 53χρονος ήταν γνώριμος των αρχών, καθώς φαίνεται πως ήταν χρήστης ναρκωτικών. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο ίδιος είχε απασχολήσει την αστυνομία κυρίως με υποθέσεις μικροκλοπών, χωρίς όμως να είναι ο άνθρωπος που μπαινοβγαίνει σε κρατητήρια ή φυλακές. Οι αστυνομικοί ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνες, που στρέφονται στο στενό περιβάλλον του θύματος.

Αναζητούν τα άτομα που βρίσκονταν κοντά στον άτυχο άνδρα, προκειμένου να εξιχνιάσουν την υπόθεση και ήδη έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών σπιτιών και καταστημάτων. Την ίδια ώρα, οι αρχές αναζητούν και ένα λάπτοπ, που φαίνεται να είχε στην κατοχή του ο 53χρονος, καθώς εκτιμάται, ότι σε αυτό θα εμπεριέχονται σημαντικές πληροφορίες.

Το πιστό του σκυλί τον περίμενε έξω από την πόρτα

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν αποκαλύφθηκε το έγκλημα, έξω από το σπίτι του 53χρονου περίμενε υπομονετικά ο πιστός του φίλος, ο σκύλος του. Παρά την κινητοποίηση που υπήρχε στο σπίτι από πλευράς αστυνομίας εκείνος βρισκόταν εκεί, στο χαλάκι της εισόδου. Άλλοτε κοιτούσε προς το δρόμο και άλλοτε προς την πόρτα, περιμένοντας να δει για άλλη μια φορά το αφεντικό του. Όπως τόνισαν και οι γείτονες του άτυχου άντρα το σκυλί αυτό ήταν η μόνη του συντροφιά.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • TEATRO
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Invoid spa
  • Invoid
  • Orimasis
  • Casper