Μπάρμπα - Μπιμπίλας : Νέα κόντρα ; Όσα είπε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα η ηθοποιός .

Μπάρμπα - Μπιμπίλας : Νέα κόντρα ; Όσα είπε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα η ηθοποιός .

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θα συναντηθεί με την Πρόεδρο της Δημοκρατία για το προεδρικό Διάταγμα των καλλιτεχνών, ωστόσο έφερε ένα παράδειγμα αναφερόμενος την Βάνα Μπάρμπα, η οποία θέλησε να απαντήσει, μέσα από την εκπομπή της Κατείνας Κανούργιου.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, στάθηκε στο ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να καλέσει τα σωματεία σε διαβούλευση και όχι μόνο να καλεί προσωπικότητες.

«Η κυβέρνηση πρέπει να καλέσει τα σωματεία, τα προεδρεία και τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό το θέμα και που πλήττονται. Το να πηγαίνουν διάφορες προσωπικότητες και να λένε τις απόψεις τους εμάς δεν μας καλύπτει. Μάθαμε ότι θα κληθούν κάποιες προσωπικότητες για διαβουλεύσεις, που δεν είναι στα σωματεία. Προ καιρού είδατε την Βάνα Μπάρμπα να συνομιλεί με τον πρωθυπουργό. Είναι στο ΣΕΗ; Τέτοιου είδους συναντήσεις δεν καλύπτουν τα σωματεία. Ένα παράδειγμα έφερε, μη με φέρνετε σε δύσκολη θέση», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Η Βάνα Μπάρμπα θέλησε να παρέμβει στη «Super Κατερίνα», για να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

«Εγώ ζήτησα τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό να του εκφράσω τη συμπάθεια μου σχετικά με τον κεντροδεξιό χώρο και επίσης είναι άδικο, γιατί προσπάθησα να του πω ότι πρέπει να γίνονται φεστιβάλ, συζητήσαμε για τον χώρο της δουλειάς των ηθοποιών, όπου θα πρέπει να ανοιχτεί το κομμάτι στο εξωτερικό. Δεν υπήρχε καν το θέμα των μισθών, αλλά αυτή τη στιγμή είναι λίγο άδικο. Όταν κάνεις έναν αγώνα μόνος σου, αντί να κρίνουν εμένα, ας κοιτάξουν μεταξύ τους να δεθούν δυνατά και να δώσουν τις μάχες τους», είπε αρχικά η Βάνα Μπάρμπα και όταν η Κατερίνα Καινούργιου της είπε ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν το ανέφερε με κακία, απάντησε:
Με κακία το είπε. Να λέμε αλήθειες. Δεν το είπε με κακία προς εμένα, αλλά φάνηκε ότι τους πείραξε. Τι τους ενδιαφέρει; Εγώ δεν πήγα να κάνω κακό σε κανέναν. Φαγώθηκαν γι αυτή τη συνάντηση, έλεος».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper