Γιώργος Χρυσοστόμου : " Εμένα ο covid με βόλεψε! Πήρα μία απόφαση και λέω αφού τα έχω καταφέρει όλα αυτά θολός, μπορώ να τα κάνω και νηφάλιος " .

Γιώργος Χρυσοστόμου :   Εμένα ο covid με βόλεψε! Πήρα μία απόφαση και λέω αφού τα έχω καταφέρει όλα αυτά θολός, μπορώ να τα κάνω και νηφάλιος  .

«Δεν είμαι αλκοολικός αν και να ήμουν δεν θα είχα πρόβλημα να το πω. Απλά έπινα κάθε μέρα και γινόμουν εύφλεκτος. Όντας αναγνωρίσιμος και δουλεύοντας νύχτα έπινα γρήγορα και φοβόμουν. Ερχόταν κόσμος γιατί με ήξερε και όχι για το μαγαζί και μου προκαλούσε πανικό. Μετά την παράσταση πήγαινα βράδυ για δουλειά ως μπάρμαν, dj. Όλο αυτό από ένα σημείο και μετά δεν ήταν διαχειρίσιμο. Όταν δούλευα ως κλόουν με κοιτούσαν με ύφος “πού ξέπεσες;”», παραδέχτηκε.

Ο ηθοποιός δεν μετανιώνει για όσα έχει στη ζωή του και πλέον έχει βρει ενδιαφέρον στη διακόσμηση του σπιτιού του, μεταποιώντας τα πράγματα που ήδη έχει.

«Έχω κάνει νεανικές τρέλες. Κάπως σε σχέση με άλλους άντρες της ηλικίας μου, έγιναν όλα τα λάθη στην αρχή. Βλέπω άλλους που τα κάνουν όλα politically correct και στα 45 κάπως ξεκινάει. Εγώ πάλι χόρτασα! Δεν είμαι ένας βαρετός ή βαρεμένος τύπος. Αλλά κατέληξα ότι εν τέλει μου αρέσει να κάθομαι σπίτι, διακοσμώ. Μου έφεραν τώρα ένα φωτιστικό δώρο που θα αλλάξει όλη την ισορροπία. Θέλω όλα να είναι πρακτικά και ωραία, να συμπληρώνονται. Με γοητεύει που τα κάνω με αυτά που έχω».

Όσον αφορά την απόφαση που πήρε εν μία νυκτί να τα αλλάξει όλα, είπε: «Είπα στα 38 μου ότι θα τα κόψω όλα μαχαίρι. Εμένα ο covid με βόλεψε! Πήρα μία απόφαση και λέω αφού τα έχω καταφέρει όλα αυτά θολός, μπορώ να τα κάνω και νηφάλιος. Είπα στον εαυτό μου ότι θέλω να βγάλω λεφτά το πρωί. Να είμαι ενεργός όταν θα είναι και ο ήλιος ενεργός. Ξυπνούσα απόγευμα πάντα. Πολλές φορές σχολούσαμε από τα μαγαζιά και βλέπαμε τον κόσμο να πηγαίνει στη δουλειά, να είναι φρέσκος και εσύ είσαι σαν κατεστραμμένος».

Πηγή Στούντιο 4 


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper