Η Μαρία Αντωνά «καρφώνει» τη Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σε αυτή τη ζωή κάποια πράγματα είναι κάρμα» !

Η Μαρία Αντωνά «καρφώνει» τη Βρισηίδα Ανδριώτου: «Σε αυτή τη ζωή κάποια πράγματα είναι κάρμα» !

Όσα είπε στην εκπομπή Super Κατερίνα : «Προσωπικά, αισθάνθηκα πολύ άβολα με όλο αυτό και με το πλάνο που είδα και με το πώς εκτέθηκαν τα παιδιά και το πώς αισθάνθηκαν τα παιδιά που είναι έξω» σχολίασε η Μαρία Αντωνά σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha το πρωί της Πέμπτης (26/01) αναφερόμενη στις «κρυφές» του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Ζακλίν Καλύβα.

Σημειώνεται πως η Καρολίνα Καλύβα όταν ταξίδεψε για τον Άγιο Δομίνικο διατηρούσε σχέση με τον ράπερ Μπο, ενώ ο Μάριος Πρίαμος, σύμφωνα με τις φήμες, είχε σχέση με την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου.

«Το ξέρεις ότι ο Μπο είναι φίλος μου, μίλησα μαζί του κι έχει στεναχωρηθεί πολύ. Δεν νομίζω ότι κάποιος θα ήθελε να εκτεθεί έτσι, πανελληνίως. Θεωρώ ότι είναι πολύ οριακό για να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία», δήλωσε η δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον Μάριο Πρίαμο και την Ελευθερία Ελευθερίου. «Αυτά είναι πολύ ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα και από τη στιγμή που δεν υπάρχει επιβεβαίωση ούτε από τον Μάριο, ούτε από την Ελευθερία, σίγουρα είναι κάτι που δεν μπορώ να πω εγώ. Σέβομαι και τα δύο παιδά», ανέφερε.

Για την οικειοθελή αποχώρηση της Βρισηίδας Ανδριώτου, με την οποία δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις, η Μαρία Αντωνά ανέφερε: «Και η Βρισηίδα, όταν ήταν μέσα στο παιχνίδι, έλεγε πράγματα για τον Άρη που και ο Άρης δεν τα ήξερε και δεν μπορούσε να απαντήσει, χωρίς να υπολογίζει το πώς μπορεί να αισθάνομαι εγώ. Και από τον Σπύρο το έχουμε δει αυτό».

«Δεν νομίζω ότι υπολόγισαν την προσωπική ζωή κάποιου παίκτη. Οπότε, δεν ξέρω αν σε αυτή τη ζωή κάποια πράγματα είναι κάρμα», είπε στη συνέχεια για το ξέσπασμα της Βρισηίδας για τις παίκτριες που αγκαλιάζουν τον Σπύρο Μαρτίκα, τώρα που η ίδια λείπει.

Τέλος, για τον λόγο που ο Άρης Σοϊλέδης απουσιάζει από το Survivor All Star, ανέφερε: «Σε αυτό μπορεί να απαντήσει μόνο η παραγωγή. Δεν ξέρω αν είναι αδικία ή δίκαιο και τι ακριβώς είναι. Σίγουρα ο Άρης αξίζει να βρίσκεται στο Survivor All Star, γιατί μιλάμε για τους καλύτερους και πιο δημοφιλείς. Δεν στεναχωριέται που δεν είναι εκεί, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση με την παραγωγή. Θεωρούν όλοι ότι κάτι έχει συμβεί ανάμεσα στον Άρη και την παραγωγή. Δεν έχει συμβεί τίποτα».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper