Συνέντευξη της Ιωάννας Τζανή : " Είμαι πολύ δυναμική σαν γυναίκα και ξέρω πώς να βάζω τον καθένα στη θέση του " .

Συνέντευξη της Ιωάννας Τζανή :  Είμαι πολύ δυναμική σαν γυναίκα και ξέρω πώς να βάζω τον καθένα στη θέση του  .

Στα 27 της χρόνια η Ιωάννα Τζανή που την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι αγάπης " Love Island " , κάνει όνειρα για την δημοσιογραφία και την παρουσίαση. Έχει εργαστεί στο παρελθόν σε έναν μεγάλο όμιλο που απέκτησε εμπειρία και γνώση. Μετά από μια αποχή περίπου 6 μηνών είναι έτοιμη για την μεγάλη επιστροφή μιας και ήθελε να αποφορτιστεί και να αφήσει πίσω από αυτό που βίωσε μέσα από το ριάλιτι που συμμετείχε έστω για λίγο. Μιλάει αποκλειστικά στο Newspistol.gr και αναφέρεται στο πόσο καλό έχει κάνει στην δουλειά της η σέξι εμφάνιση που διαθέτει και δίνει απαντήσεις για όλα με μοναδικό σκοπό να την γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα. 
 
-  Ιωάννα μετά από αρκετό καιρό σε βλέπουμε και πάλι  ενεργή στα social media και έχεις αφήσει νομίζω εντελώς πίσω όλο αυτό που έζησες στο ριάλιτι της αγάπης.
 
Ενεργή στα social media ήμουν πάντα, και πριν μπω στο παιχνίδι. Μου αρέσει η επαφή με τον κόσμο και να μοιράζομαι κομμάτια της καθημερινότητας μου με τους ακόλουθους μου. Απλώς μετά το ριάλιτι έζησα μια δεύτερη εφηβεία, αν μπορώ να το χαρακτηρίσω έτσι, ήμουν συνέχεια έξω, προσπαθούσα να προσαρμοστώ, και άφησα πίσω το επαγγελματικό κομμάτι. Μπήκα και σε μια σχέση που στην ουσία αρχίσαμε να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον αφού βγήκαμε από το παιχνίδι και όλες αυτές οι νέες συνθήκες μου ήρθαν λίγο απότομες. 
 
- Δεν έχεις κρύψει ότι αγαπάς την δημοσιογραφία και την παρουσίαση. Πόσο εύκολο είναι τελικά να μπορεί ένα κορίτσι να μπει σ αυτό τον χώρο ;
 
Αγαπώ την δημοσιογραφία και παρόλο που είναι δύσκολο να μπεις σε αυτόν τον χώρο και να εδραιωθείς, έχω προσπαθήσει πολύ όλα αυτά τα χρονια και έχω καταφέρει πράγματα για τα οποία είμαι περήφανη. Ωστόσο η εξέλιξη δεν σταματάει και πάντα θέλεις το κάτι παραπάνω. Και όταν είσαι καλός σε αυτό που κανεις και έχεις πείσμα πιστεύω πως δεν είναι τίποτα δύσκολο, και δεν έχει να κάνει με το φύλο.
 
-- Σου έγινε κάποια άλλη τηλεοπτική πρόταση μετά την συμμετοχή σου στο love island;
 
Μου έγινε πρόταση από δυο ριάλιτι όμως δεν είναι κάτι που θέλω να ξανακάνω. Το έζησα μια φορά, κρατάω τις όμορφες εμπειρίες που έζησα και προχωράμε.
 

- Είδες κόσμο οι φίλους σου να σου συμπεριφέρονται διαφορετικά μετά την ξαφνική δημοσιότητα που εισέπραξες;

Οι φιλίες μου είναι μακροχρόνιες και πολύ δυνατές, οποτε όχι δεν είδα κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά. Το ότι με πλησίασαν άτομα που ήθελαν απλά κάτι να εισπράξουν από όλο αυτό ναι. Αλλα εξυπνο κορίτσι είμαι και ξέρω σχεδόν πάντα με ποιον έχω να κάνω ξαι πώς να αντιμετωπίσω τον καθένα.
 

- Θέλω να μου πεις το πλεονέκτημα και το μειονέκτημα του χαρακτήρα σου.

Τα μεγαλύτερα πλεονεκτηματα του χαρακτήρα μου είναι το χιουμορ και ο δυναμισμός μου και τα μεγαλύτερο μειονέκτημα μου είναι ξεκάθαρα ότι είμαι νευρικη (αν και δεν μου φαίνεται).
 
- Ο ιδανικός άντρας για σένα είναι….
 
Ο ιδανικός άντρας για εμένα έχει σίγουρα χιουμορ, με κάνει να γελάω, έχει ενέργεια, τρελα, με σέβεται και μου εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια.
 
- Έχουν ακουστεί πολλά το τελευταίο διάστημα σχετικά με το μπούλινγκ και την σεξουαλική παρενόχληση που έχουν δεχτεί πολλές γυναίκες στο εργασιακό περιβάλλον τους και ειδικά στο χώρο του θεάματος. Εσένα σου έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και πως το αντιμετώπισες;
 
Μου έχει συμβεί αρκετες φορές να δεχτώ σεξουαλικη παρενόχληση στον χώρο του επαγγέλματος μου όμως όπως προανέφερα είμαι πολύ δυναμική σαν γυναίκα και ξέρω πώς να βάζω τον καθένα στη θέση του ή πώς να αποφεύγω κε τον τρόπο μου άβολες καταστάσεις.
 
- Η σέξι και ιδιαίτερα θελκτική εξωτερική εμφάνιση που έχεις σου έχει στερήσει πιστεύεις επαγγελματικά κάποιες  ευκαιρίες ;
 
Λόγω της εμφάνισης μου έχω δεχτεί μπουλινγκ από γυναίκες κυρίως του χώρου, που πίστευαν πως είμαι μόνο του φαινεσθαι και πως δεν είμαι καλή σε αυτό που έχω κάνει, όμως έχω αποδείξει το αντίθετο και στην πορεία αναθεώρησαν. Ευκαιρίες δεν εχω χάσει, το αντίθετο θα έλεγα, εχω κερδίσει γιατί καλώς ή κακώς η εξωτερική εμφανιση στον χώρο του θεάματος μετράει.
No photo description available.
 
-  Εάν σου δινόταν η ευκαιρία να προτείνεις σε έναν διευθυντή προγράμματος ένα συγκεκριμένο κόνσεπτ εκπομπής να το παρουσιάσεις, ποιο θα ήταν αυτό;
 
Θα προτεινα μια ταξιδιωτική εκπομπή ή μια εκπομπή με φάρσες. Με εξιτάρει η δημιουργία και η προετοιμασία μιας εκπομπής. Δεν είναι αυτοσκοπός η παρουσίαση αν και ομολογώ ότι θα ήθελα να το δοκιμάσω και αυτό. Παλεύω και διεκδικώ πάντα και μακάτι να με αξιώσει ο θεός , η τύχη και οι συγκυρίες να γίνει κάτι μελλοντικά. Πάντως αγαπώ τα ταξίδια και θα ήταν κάτι που θα μου άρεσε να κάνω κάτι που θα έχει εξερεύνηση και  ρεπορτάζ . 
No photo description available.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper