Εύα Καϊλή: «Πουθενά δεν λέει ότι έδωσε τα χρήματα στον πατέρα της για να τα κρύψει», τονίζει ο δικηγόρος της !

Εύα Καϊλή: «Πουθενά δεν λέει ότι έδωσε τα χρήματα στον πατέρα της για να τα κρύψει», τονίζει ο δικηγόρος της !

Η διαρροή του εντάλματος σύλληψης που ανέφερε ότι η Εύα Καίλή γνώριζε για τα χρήματα από παράνομες δδραστηριότητες, έφερε την αντίδραση της προφυλακισμένης Ελληνίδας ευρωβουλεύτριας στο Βέλγιο. Με ανακοίνωση, μέσω του δικηγόρου της, Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ισχυρίζεται ότι σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να κρύψει τα χρήματα και αυτό έχει τονίσει και στις τρεις καταθέσεις της.

Βεβαίως, οι βελγικές αρχές έπιασαν επ' αυτοφώρω τον πατέρα της σε ξενοδοχείο των Βρυξελλών με βαλίτσα με χρήματα που τού είχε δώσει, αλλά η ίδια τονίζει πως απλά ήθελε να παραδοθούν στον... κάτοχό της και υπονοεί τον Αντόνιο Παντσέρι.

Η υπόθεση με το σκάνδαλο Qatargate βρίσκεται σε εξέλιξη και Καϊλή παραμένει προφυλακισμένξ σε φυλακή του Βελγίου.

Η δήλωση του πληρεξούσιου δικηγόρου της έχει ως εξής:

«Η κυρία Καϊλή έχει δώσει κατάθεση στην αστυνομία στις 10/12/22, απολογία στον ανακριτή στις 11/12/22, νέα κατάθεση στην αστυνομία στις 19/12/22, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν λέει ότι έδωσε την βαλίτσα με τα χρήματα στον πατέρα της ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΡΥΨΕΙ . Το ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΑ των καταθέσεων -απολογίας , στις 9/12/22, δεν υπάρχει συνεπώς αποδεικτικό μέσο που να στηρίζει την εσφαλμένη παραδοχή του ότι η κυρία Καϊλή έδωσε εντολή να κρύψει ο πατέρας της τα χρήματα.

Η κυρία Καϊλή, μόλις διαπίστωσε την ύπαρξη των χρημάτων αισθάνθηκε ότι τα χρήματα αυτά ήταν ένα τοξικό τέρας, που έπρεπε άμεσα να απομακρύνει από το κοινό με τον σύντροφο της διαμέρισμα, παρακάλεσε τον πατέρα της να μεταφέρει την βαλίτσα σε κεντρικότατο ξενοδοχείο των Βρυξελλών, όπου από εκεί τα χρήματα θα τα παραλάμβανε ο πραγματικός κάτοχος αυτών, το οποίον ζωγράφιζαν δημοσιεύματα της Le soir.

Η διαρροή στοιχείων της δικογραφίας ρητά απαγορεύεται στο Βέλγιο , γιατί προκαλεί δυσχέρεια στην έρευνα αλλά και εσφαλμένες εντυπώσεις στην κοινή γνώμη».


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper