H ομογένεια της Αυστραλίας μας μιλάει για τις συναυλίες του Γιάννη Πλούταρχου στη Μελβούρνη

H ομογένεια της Αυστραλίας μας μιλάει για τις συναυλίες του Γιάννη Πλούταρχου στη Μελβούρνη


Ο αγαπημένος ερμηνευτής του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου έφτασε στην Αδελαΐδα, προερχόμενος από την Αθήνα, με τους συνεργάτες του, και εμφανίστηκε το ίδιο βράδυ, ενώ το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου βρέθηκε στο Σίδνει.

Ακολούθως επισκέφτηκε το Μπρίσμπαν την Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου, και το Σάββατο ήταν στη Μελβούρνη και στο Westgate Entertainment Complex του Δημήτρη Νικολάου, όπου έγινε ένας πανζουρλισμός απο τους φαν του τραγουδιστή. Τον Γιάννη Πλούταρχο έφεραν  ο Νίκος Θεοδωρακόπουλος από το Σίδνεϊ και ο Γιάννης Λελούδας με την εταιρία Big Boss Promotions, ως επίσης και ο διευθυντής του κοσμικού κέντρου «Κίνης», Κώστας Ταγκαλάκης.

Μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο και η Μαρία Ιακώβου ως επίσης και οι συνεργάτες του.
Ως γνωστόν, ο Γιάννης Πλούταρχος είχε έλθει στα μέσα Ιουλίου φέτος στη Μελβούρνη προκειμένου να διαψεύσει «κάποιους» οι οποίοι είχαν βγάλει ορισμένα σενάρια για τον ίδιο τα οποία μιλούσαν περί αναβολής των συναυλιών που θα έδινε στην Αυστραλία.

Έτσι, σε συνεννόηση με τους επιχειρηματίες που τον έφεραν , αναγκάστηκε να έλθει ο ίδιος στην Αυστραλία για να μιλήσει στα Μέσα Ενημέρωσης ότι θα έλθει τον Σεπτέμβριο κανονικά και στις ορισμένες ημερομηνίες.

Έτσι από την ώρα που βεβαίωσε ο Γιάννης Πλούταρχος ότι έρχεται οριστικά στην Αυστραλία στη Μελβούρνη πουλήθηκαν όλα τα εισιτήρια!
Κοντά στον Γιάννη Πλούταρχο όπως προείπαμε  η Μαρία Ιακώβου, η οποία είχε τελευταία μια πολύ καλή συνεργασία με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Την Μαρία Ιακώβου την γνωρίσαμε από το Talent show του ΑΝΤ1 «Fame Story», η οποία είχε τραβήξει την προσοχή μας στο διαγωνισμό για τις φωνητικές της ικανότητες και όχι όπως ορισμένες διαγωνιζόμενες που προκαλούσαν με εκκεντρικές συμπεριφορές.

Η Μαρία έχει γεννηθεί και μεγάλωσε στην Αθήνα και από νωρίς ασχολήθηκε με το τραγούδι σε όλα τα είδη της μουσικής, αλλά στη συνέχεια ασχολήθηκε και ασχολείται με το λαϊκό τραγούδι.

Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως ο Νίκος Βέρτης, ο Πάνος Κιάμος, ο Βασίλης Καρράς, η Έλλη Κοκκίνου και πολλούς άλλους, όπως τελευταία με τον Γιάννη Πλούταρχο στο Fix Live της Θεσσαλονίκης.Από τα τραγούδια της έχει ξεχωρίσει το «Πως αντέχεις» το οποίο ακούγεται συχνά από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της πατρίδας μας.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper