Ο Στέφανος Σαράτσης μιλάει στο Newspistol.gr : " Ξυπνάω πρώτος και κοιμάμαι τελευταίος ζώντας κάθε στιγμή στην δουλειά μου " !
Ο γνωστός και αγαπητός επιχειρηματίας Στέφανος Σαράτσης ανοίγει την καρδιά του στο Newspistol.gr και δίνει στην πρώτη του συνέντευξη μετά το άνοιγμα του νέου καταστήματος του αυτή τη φορά στην Αθήνα. Το " Στα καλά καθούμενα " κάνει θράυση στην Θεσσαλονίκη και πλέον ήρθε η ώρα να δοκιμάσει αντοχές , τύχη και ικανότητα και στην Αθήνα. Στην Ιερά Οδό έκανε Opening πριν λίγες μέρες και τα πρώτα δείγματα από την αγάπη και την στήριξη του κόσμου είναι μοναδικά.
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, στην πολίχνη, από γονείς μεσαίας εργατικής τάξης. Ο πατέρας του 0 Δανιήλ, σπουδαίος καλλιτέχνης, μαρμαρογλύπτης, με έργα που κοσμούν διάφορα πάρκα, κτήρια και εκκλησίες της Ελλάδας. Η μητέρα του η Ελισάβετ, μια τυπική ελληνίδα μητέρα που εκτός από το να μεγαλώσει τρία παΐδια, θα έπρεπε κι αυτή να εργάζεται για να βοηθήσει στα οικονομικά της οικογενείας. Έχει μια αδελφή, την Μαρία Παρθένα και έναν αδελφό τον Γιάννη με διαφορά εννέα και έντεκα χρόνια αντίστοιχα.
Το 1997 και εντελώς τυχαία, δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσει την τύχη του και τις αντοχές του σε έναν χώρο γνωστό άλλα υπό άλλες συνθήκες. Με λίγα χρήματα δικά του και με λίγα χρήματα δανεικά, αλλά με όρεξη και πείσμα, νοικιάζει ένα μικρό μαγαζί στην πολίχνη θέλοντας να στήσει ένα μεζεδοπωλείο. Το όνομα του, ο ορισμός της πραγματικότητας… “Στα καλά καθούμενα” ! Απο εκεί ξεκινάει μια μεγάλη δυναμική και καθιέρωση. Σήμερα τον συναντάμε στην Αθήνα στο δεύτερο κατάστημά του και ανοίγεια την καρδιά του ....
- Ο κόσμος αγκάλιασε με το καλημέρα αυτό το ξεκίνημα. Πως νιώθεις;
Νιωθω σαν να είμαι πολύ καιρό εδώ.Ο κόσμος αναγνωρίζει την δουλειά μας και την αγάπη για αυτό που κάνουμε.Θέλω όλα να γίνουν βήμα βήμα και όχι από την μια μέρα στην άλλη.Νιώθω πως έχουμε πολλά να πούμε……
- Ερχόμενος ο κόσμος εδώ στο μαγαζί σου τι θα γευτεί;
- Μου άρεσε πάρα πολύ η πρωτοβουλία που πήρες μαζί με τους συνεργάτες σου να αναβάλλεται τα εγκαίνια του μαγαζιού και να μοιράζεται φαγητό σε κόσμο που το είχε ανάγκη στη Λάρισα.
- Μπορείς να ξεχωρίσεις ποιες είναι οι διαφορές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης στην λειτουργία του μαγαζιού;
- Έχεις κόσμο που σε ακολουθεί και έχεις καταφέρει μέσα από τα social media να γίνεις αγαπητός, προσιτός και να δείξεις σε όλους εμάς πόσο αγαπάς αυτό που κάνεις. Είσαι ευχαριστημένος με την εξέλιξη που έχεις ως επιχειρηματίας;
- Υπήρξε κάτι που σε φόβισε όλο αυτό το διάστημα που προετοίμαζες το μαγαζί;
- Θέλω κλείνοντας την κουβέντα μας να μου δώσεις ένα top 5 προσώπων που σου έχουν κάνει εντύπωση που τους γνώρισες και που είναι και καλοφαγάδες…
|
|
Δεν βρέθηκαν σχόλια. Γίνε ο πρώτος που θα δημοσιεύσεια> |