Ο Στέφανος Σαράτσης μιλάει στο Newspistol.gr : " Ξυπνάω πρώτος και κοιμάμαι τελευταίος ζώντας κάθε στιγμή στην δουλειά μου " !

Ο Στέφανος Σαράτσης μιλάει στο Newspistol.gr :  Ξυπνάω πρώτος και κοιμάμαι τελευταίος ζώντας κάθε στιγμή στην δουλειά μου  !

Ο γνωστός και αγαπητός επιχειρηματίας Στέφανος Σαράτσης ανοίγει την καρδιά του στο Newspistol.gr και δίνει στην πρώτη του συνέντευξη μετά το άνοιγμα του νέου καταστήματος του αυτή τη φορά στην Αθήνα. Το " Στα καλά καθούμενα " κάνει θράυση στην Θεσσαλονίκη και πλέον ήρθε η ώρα να δοκιμάσει αντοχές , τύχη και ικανότητα και στην Αθήνα. Στην Ιερά Οδό έκανε Opening πριν λίγες μέρες και τα πρώτα δείγματα από την αγάπη και την στήριξη του κόσμου είναι μοναδικά. 

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, στην πολίχνη, από γονείς μεσαίας εργατικής τάξης. Ο πατέρας του 0  Δανιήλ, σπουδαίος καλλιτέχνης, μαρμαρογλύπτης, με έργα που κοσμούν διάφορα πάρκα, κτήρια και εκκλησίες της Ελλάδας. Η μητέρα του η  Ελισάβετ, μια τυπική ελληνίδα μητέρα που εκτός από το να μεγαλώσει τρία παΐδια, θα έπρεπε κι αυτή να εργάζεται για να βοηθήσει στα οικονομικά της οικογενείας. Έχει μια αδελφή, την Μαρία Παρθένα και έναν αδελφό τον Γιάννη με διαφορά εννέα και έντεκα χρόνια αντίστοιχα.

Το 1997 και εντελώς τυχαία, δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσει  την τύχη του  και τις αντοχές του σε έναν χώρο γνωστό  άλλα υπό άλλες συνθήκες. Με λίγα χρήματα δικά του και  με λίγα χρήματα δανεικά, αλλά με όρεξη και πείσμα, νοικιάζει ένα μικρό μαγαζί στην πολίχνη θέλοντας να στήσει ένα μεζεδοπωλείο. Το όνομα του, ο ορισμός της πραγματικότητας… “Στα καλά καθούμενα”  ! Απο εκεί ξεκινάει μια μεγάλη δυναμική και καθιέρωση. Σήμερα τον συναντάμε στην Αθήνα στο δεύτερο κατάστημά του και ανοίγεια την καρδιά του .... 

No description available.

- Ο κόσμος αγκάλιασε με το καλημέρα αυτό το ξεκίνημα. Πως νιώθεις;
Νιωθω σαν να είμαι πολύ καιρό εδώ.Ο κόσμος αναγνωρίζει την δουλειά μας και την αγάπη για αυτό που κάνουμε.Θέλω όλα να γίνουν βήμα βήμα και όχι από την μια μέρα στην άλλη.Νιώθω πως έχουμε πολλά να πούμε……

- Ερχόμενος ο κόσμος εδώ στο μαγαζί σου τι θα γευτεί;
 
Αυτο που μας κάνει μοναδικούς είναι τα ΚΡΕΑΤΑ κοπης.ΚΡΕΑΤΑ από όλο το κόσμο με ποιοτητα που σπάνια συναντάς και κοπή μπροστά σε κάθε τραπέζι έτσι ο καθένας να ξέρει τι ακριβώς θα γευτεί. Κάπου εδώ θα πρέπει να πούμε πως όλα αυτά,δεν είναι προνόμιο για λίγους.Απευθυνόμαστε σε όλους και η πιο τρανταχτή απόδειξη για αυτό είναι οι τιμές μας που εινσι προσιτές για κάθε πορτοφόλι.


- Μου άρεσε πάρα πολύ η πρωτοβουλία που πήρες μαζί με τους συνεργάτες σου να αναβάλλεται τα εγκαίνια του μαγαζιού και να μοιράζεται φαγητό σε κόσμο που το είχε  ανάγκη στη Λάρισα.
     Είχα σκοπό να κάνουμε τα εγκαίνια με πολύ όμορφα θεάματα μέσα και έξω σπο το εστιατόριο. Μετά σπο το δυστύχημα δεν είχε κανείς μας όρεξη για πολλα πολλα.Αποκλείσαμε τα πυροτεχνήματα ,αποκλείσαμε την ζωντανή μουσική στον προαύλιο χώρο,αποκλείσαμε τον στολισμό σε όλη την ιερά οδο…. Σκύψαμε τα κεφάλια,πήγαμε να ανάψουμε ένα κερί για τις οικογένειες που δοκιμάζονται,αναβάλαμε για μια εβδομάδα τα εγκαίνια παρά τα έξοδα και τις ετοιμασίες που είχαμε κάνει και αρκεστήκαμε στο να αφήσουμε να φυγουν στον ουρανό 57 φαναράκια…. Οσο για το φαγητό,είναι ανάξιο λόγου σε σχέση με το τραγικό συμβάν.


- Μπορείς να ξεχωρίσεις ποιες είναι οι διαφορές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης στην λειτουργία του μαγαζιού;
  Τις διαφορες θα τις επισημάνω στην πορεία όταν σχηματίσω ολοκληρωμένη άποψη για την αθηνα μιας και εινσι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.Δεν μου αρέσει να κάνω τον έξυπνο για όσα δεν γνωρίζω.Αν με ρωτάς για την θεσσσλονικη θα σου απαντήσω πως εκεί η λειτουργία του μαγαζιού ειναι μια διαρκής μάχη με την εξέλιξη και την πρόοδο μιας και το κοινό της θεσσαλονικης είναι πολύ απαιτητικό στο φαγητό.


- Έχεις κόσμο που σε ακολουθεί και έχεις καταφέρει μέσα από τα social media να γίνεις αγαπητός, προσιτός και να δείξεις σε όλους εμάς πόσο αγαπάς αυτό που κάνεις. Είσαι ευχαριστημένος με την εξέλιξη που έχεις ως επιχειρηματίας;
Θα σας πω πως ποτε δεν είδα στον εαυτό μου σαν έναν επιχειρηματία. Ξυπνάω πρώτος και κοιμάμαι τελευταίος ζώντας κάθε στιγμή στην δουλειά μου με ανθρώπους που επιλέγουν να περάσουν το βράδυ τους τρώγοντας μαζί μας.Κσι φυσικά όσα έχουμε πετύχει εινσι γιατί καθημερινά σκεφτόμαστε πως μπορούμε να βελτιώσουμε την φιλοξενία στον χώρο μας.Όποτε όπως καταλαβαίνεις αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που το επιχείρην για μένα είναι να εξυπηρετώ τους πελάτες μας.


- Υπήρξε κάτι που σε φόβισε όλο αυτό το διάστημα που προετοίμαζες το μαγαζί;
   Με φόβισε το γεγονός πως δεν ήμουν έτοιμος ψυχολογικά για κάτι τόσο μεγάλο και σπουδαίο. Εκεί πήραν πρωτοβουλία η οικογένεια μου,οι συνεργάτες μου και οι σνθρωποι που με αγαπούν και μου θύμισαν πως δεν είμαι μόνος.Μετά όλα ήταν θέμα χρόνου….


- Θέλω κλείνοντας την κουβέντα μας να μου δώσεις ένα top 5 προσώπων που σου έχουν κάνει εντύπωση που τους γνώρισες και που είναι και καλοφαγάδες…
  Θα μου επιτρέψεις σε αυτό το σημείο να μην αναφέρω πρόσωπα που με εντυπωσίασαν αλλά να σταθώ σε μητέρες που μου εμπιστεύονται τα βρέφη τους για να δοκιμάσουν πρώτη φορά στην ζωή τους κρέας από τα χέρια μου!!!!
 
Το νέο του κατάστημα θα το βρείτε : Ιερά Οδός 25-27-29, Athens, Greece 
 
 
No description available.


0 σχόλια » Γράψε σχόλιο »

  • ANEK
  • NDQUE
  • TEATRO
  • BLUEPEAK PROPERTIES
  • FANTASIA
  • VOGUE
  • Orimasis
  • Casper